היום הייתי בתחרות

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

bonito palface

New member
מישהו אמר שחגית

המדריכ הכי טובה בארץ?? היא לא... אבל היא גם לא כזאת מדריכה גרועה... דניאלה וטל הם המדריכים ברמות הכי טובות בארץ... עם זה אני בהחלט מסכימה

dearanita

New member
NTL אמרה "המדריכה הראשית לדרסז"

אולי היא לא המדריכה ברמה הכי גבוהה אבל היא מדריכה ברמה גבוהה בהחלט ואני לא חושב שצריך לזלזל בה...

smokeman

New member
לדעתי...

אני מעדיף את סוזן פון-דיצה פולק עד עכשיו היא המדריכה שהכי עזרה לי מבחינת הישיבה מבחינת טכניקות אני חושב שדניאלה וטל גורן שווים

dearanita

New member
דניאלה מאוד טובה בישיבה!

עובדה שהיא הגיעה לאן שהיא הגיעה ואי אפשר להגיע לכזה מקום בלי ישיבה נכונה! היא שמה המון דגש על ישיבה נכונה, משוחררת, במרכז הכובד ובמירב האפקטיביות!

smokeman

New member
תגובה

אני לא אמרתי שהישיבה של דניאלה לא טובה הישיבה של דניאלה מצוינת אבל תאמין לי הישיבה שלה לא כמו של סוזן אין אף אחד בארץ אם ישיבה כמו של סוזן

גם לדניאלה וגם לסוזן יש ישיבה מאוד

טובה! אין כזה דבר שהם ירכבו ברמה כזאתי בלי ישיבה נכונה! הן שתיהן רוכבות מעולות ואי אפשר לעשות ביניהן השוואות...!

dearanita

New member
גם עובדה שדניאלה הגיעה לאן שהיא

הגיע וחוצמזה יש לה את הישיבה הכי משוחררת שראיתי ובגלל זה הסוסים שלה זזים בכזאת חופשיות שלא ראיתי אצל אף סוס אחר

מה???

הסוס שלי הלך יותר טוב מהסוסה של חגית??? כנראה שאנחנו לא מדברות על אותו הסוסה, לאונרדו הלך פשוט נורא, לא הצלחתי לעשות כלום והוא גם לא עבד יותר מידי לפני התחרות. וגם אם הוא היה הולך מושלם, הוא לא היה עובד כמו רפאלה. ואני ממש ממש ממש לא יכולה להשוות את הרכיבה שלי לשל חגית, אם הייתי רוכבת כמוה כל המלחמות שלי עם לאונרדו או כל סוס אחר היו הרבה הרבה יותר פשוטות.. אני באמת חושבת שאנחנו לא מדברות על אותה הסוסה. אני התחרתי ב 10.30 ו 11 וחגית התחרתה ב12 ומשהו (אמרת שלא היית הרבה זמן), כנראה שראית סוס אחר, יש עוד סוסים ברמה ב' שהם שחורים. וזה לא רק עניין של כסף, לא חסרים רוכבים מלאים בכסף שקונים להם סוס מרשים וברמה גבוהה אבל רוכבים עליו כאילו שהם מקסימום רוכבי קדם. הכסף לא מה שעושה אותך רוכבת טובה, בשביל לרכב טוב את צריכה לדעת ל-ר-כ-ב ועוד קצת כשרון... ומה ז''א "תפסו עלייך תחת"? לא יודעת אם חגית היא המדריכה הכי טובה בארץ, אבל היא מדריכה מצויינת ברמה גבוהה. בהחלט בין הטובים. לא לקחתי את זה קשה מידי, פשוט מציקה לי לקרוא דברים לא נכונים.

NTL

New member
טוב

שלחתי לך מסר כי כל העיניין פה יצא מכל פרופורציה. במיוחד כי אני הייתי בסביבות 10 ולא ראיתי את חגית בכלל!!!!!!!!

1VeReD

New member
אה אמ

קודם כל ודבר ראשון אין לך שום זכות להעביר ביקורת כזאת על חגית או על רפאלה . רפאלה סוסה מדהימה וחגית רוכבת מעולה ואני כמעט בטוחה שאת לא מגיעה לה לקרסולים. בקשר לזה אם היא המדריכה הכי טובה בארץ לא נצא מהויכוח הזה בחיים (כל אחד ומה שהוא חושב) נראה לי שאני יודעת מי את הייתי שהיית שדיברת עם שני וגם בשבת שדיברת עם ליאת. ולפי כל הדיבורים שלך לא נראה לי שראית את רפאלה לא חסרים סוסים שחורים בב'. וזה שאת אומרת שזה לא בעיה להשיג סוס כזה ושסוס כזה קונים ככה בא זה ממש בולשיט אחד גדול זה תלוי גם ברוכב (נראה אותך מסתדרת על רפאלה) ובקיצור אני חושבת שאת סתם מתנשאת

dearanita

New member
לא זכור לי אף סוס ג'ינג'י וגם אין

כזה צבע... יש צאסנאט זה צבע דבש בערך...

למעלה