היום הייתי בתחרות

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

NTL

New member
היום הייתי בתחרות

בנצר סירני- רק הסתכלתי ממש לכמה שניות היו שם שני סוסים שתפסו על העין שלי. אחד ג'ינג'י ענק הולך בצורה יוצאת מן הכלל על המתג. והשני שחור יפיפה. הייתי רק כמה דקות אז לא יצא לי להעמיק בנושא. אם מישהו פה יודע מי אלה הסוסים שיפנה אלי או יגיב בבקשה תודה

ואם הסוסה השניה היא זאת ../images/Emo80.gif

אז קוראים לה רפאלה והיא של חגית ניצני

אלה פלפלת... רק שתדעי...

שגם אני הייתי בתחרות והיו מלא סוסים "ג'ינג'ים" ולצבע הג'ינג'י לרוב קוראים צ'סטנט... והילדה הזאת בטח ראתה את המקצה של ה-P.S.G שבו השתתפו 2 רוכבים - חגית ניצני על רפאלה ודניאלה גרוס על לטרון(לטרון הוא בצבע "ג'ינג'י" כפי שאת מתארת אותו... אז היא בטח ראתה את המקצה הזה...

dearanita

New member
זה היה לטרון הוא בצבע צאסנאט

והוא באמת מדהים ויש לו צעד יוצא מן הכלל. והשחור ה"יפיפה" זאת רפעלה

רגע רגע רגע...

יש בעיות עם רפאלה? לא, שאני אבין... רפאלה מ-ד-ה-י-מ-ה-! אתה לא באמת משווה את הסוסה שלך לרפאלה, נכון?

NTL

New member
ממש לא

את לטרון הייתי מזהה אולי לא ראיתי אותו הרבה זמן. לא ראיתי אף מקצה הגעתי לחימום שלהם. אני לא ילדה ואם זו הייתה חגית עם הסוסה אז בושה וחרפה שזו המדריכה הראשית לדרסאג' כי הסוסה הזו לא הלכה מי יודע מה. אני רוכבת רמה ג אני חס ושלום לא משווה את עצמי קרוב איפה שהוא לרמה של אחת המדריכות פשוט אומרת שזו לא הייתה זו ואם כן אז באמת בושה. ולא לתרץ לי שזה היה חימום כי על הסוסה השחורה שמתי עין הרבה זמן. הג'ינג'י באמת יפיפה ואני לא אכתוב צ'יסנאט כי לא קוראים לזה ככה בעברית- ג'ינג'י. יום טוב

בלי לחץ אבל...

בושה וחרפה??? בושה וחרפה עלייך, שאת מזלזלת ברוכבת כמו חגית. היא לא סתם מתחרה בכזאת רמה גבוהה. וחוצמזה, את המקצה שלה לא ראיתי (שפטתי את מקצה הקדם א') אבל יכול להיות שהסוסה לא הלכה מושלם, קורה. בתור אחת שרוכבת ג' את אמורה לדעת שלפעמים הסוס לא מבצע את התרגילים כמו שצריך ולפעמים גם הולך חרא (גם לי הלך ממש רע בתחרות, אז מה???) וזה שחגית נחשבת לרוכבת מאוד טובה לא אומר שכל תחרות היא חייבת להוציא את ה 70%. אז בושה וחרפה לך, שאת שופטת אנשים שרוכבים הרבה הרבה הרבה מעלייך. ובקשר לסוסה, בואי נאמר שאת יכולה רק לחלום על כזאת סוסה. ועוד משהו, אני יודעת מי את. זוכרת שבאת איזה יום לבדוק את החווה שלנו? דיברת איתי (הייתי אחראית בבית ספר) והסברתי לך על הסוסים, המדריכים וקצת על הנהלים אצלנו. את אמרת לי שאת מקווה לקנות סוסה פיינטית ולהכנס איתה ל-א' עונה הבאה, וגם זה עם הרבה מאמץ. איך קפצת פתאום ל-ג'? אז בלי להעליב ובלי לריב, פשוט תחשבי טוב על מה שאת כותבת כי לא כל מה שאת חושבת, הוא באמת נכון... שלום

NTL

New member
אה הה

אני רואה שלקחת את זה קשה אם אני קונה סוס פיינט שלא יודע כלום זה אומר שתוך שנה הוא יהיה ברמה ג? אני בספק אם זה בר ביצוע. ואם כן אני בהחלט לא יכולה לעשות את זה אני רכבתי עם הסוס הקודם שלי ג אני גם יודעת מי את. אני לא מתכחשת פה לכלום מה שאמרתי שזו לא הייתה אותה סוסה. גם ראיתי את הרכיבה שלך ואת הבעיות שהסוס עשה לך ולהגיד לך משהו? ממש שאני ראיתי הסוס שלך הלך יותר טוב משלה ולכן אמרתי בושה וחרפה. כי היום הגעתי לחווה ותפסו עלי תחת ענקי שם. ובלי שום קשר עוד אמרו לי שחגית זו המדריכה הכי טובה בארץ. אם היא הכי טובה זו לא הייתה היא שם על הסוסה הזו וסוסה כזו זה דבר שקונים ככה שאין יותר מידי מה לחלום על זה. הכל עיניין של כסף. אל תקחי הכל קשה כל כך ותראי למה התכוונתי

bonito palface

New member
חחח...

יכול להיות שחגית היא לא המדריכה הכי טובה בארץ אבל היא מדריכה טובה...! וקורה שלסוס יש יום טוב. עובדה שחגית היא בין הרוכבים או יותר נכון רוכבות הכי טובות בארץ... איך את מסבירה את זה? מה? היא הגיעה ל-p.s.g בטעות? אז לפני שאת מבקרת אנשים אחרים... שרוכבים טיפה יותר טוב ממך (טיפה הרבה...)תבדקי את עצמך... ואני רוצה לדעת משהו, כשהתחרית ב-ג' היית רוכבת טובה? או שיותר קל לך לבקר אנשים אחרים? בקיצור, אל תבקרי את חגית שהיא לא רוכבת טוב! חגית רוכבת מצוין! קורה כשהסוס לא הולך טוב... הוא לא רובוט! וחוץ מזה, רפאלה סוסה יפה... אני פחות אוהבת את הטרוט שלה אבל חוץ מזה היא סוסה מ-צ-ו-י-נ-ת-!-! חוץ מזה, איך קוראים לך? ועל איזה סוס התחרית שנה שעברה ב-ג'?

NTL

New member
תקשיבי

אם את רוצה נעביר את השיחה למסרים או לטלפון. כי לי אין כוח לפורום. אני מבירה לך שזו לא הייתה אותה סוסה לפחות לא אותה רוכבת! כי מה שאני ראיתי זו סוסה ברמה ב. אם את רוצה להמשיך להגיד שאני משמיצה את חגית תמשיכי. לא ראיתי אותה רוכבת. אני מקווה יהיה לי איתה שיעור ניסיון. אני לא מכירה אותה בגרוש. לרגע לא שפטתי אותה אלא אמרתי שאם זו היא אז מאוד כדאי שזו לא תהיה היא. אם היא מה שאומרים שהיא זו לא היא. והנושא השני: אני רוכבת 13 שנה רכבתי ג עד שהתגייסתי שזה היה לפני שנתיים. אם את רוצה עוד פרטים עלי בשמחה, צרי קשר להודעות. ביי ביי

bonito palface

New member
איך קוראים לך? ואיך

קוראים לסוס שהתחרת איתו ג'??? ותעני לי פה... כי זמן וכסף אני לא מבזבזת עלייך

NTL

New member
לך

בכלל לא נראה לי שכדאי לענות. מי את? אם את רוצה שאלות פרטיות יש לזה מסרים. אני מכירה אותך? יש סיבה שאת לא קוראת את ההודעות שאני רושמת וממשיכה לתקוף? יש לי עוד מלא שאלות בסיגנון הזה.

bonito palface

New member
אני לא תוקפת

אף אחד... כלבים תוקפים.. אני לא כלבה... אולי לפעמים אבל רק לאנשים שאני לא אוהבת.. אותך אני אפילו לא מכירה אז אין לי סיבה לא לאהוב אותך.. את מבינה? תראי, את התחלת בלהשמיץ... אז החזרתי לך מכירה את הביטוי "עין תחת עין שן תחת שן"? אם כן, בא לך להסביר לי אותו? חחח... אני מצחיקה את עצמי.. בקיצקוץ, אני לא רוצה לריב או משהו כזה... אני התעצבנתי כי התחלת להעליב.. הבנת? אני לא מתכוונת לפגוע או משהו... אוקי בוא נתקן את המשפט הזה, אני בדרך כלל לא מתכוונת לפגוע.. פשוט רק רציתי לדעת איך קוראים לך.. מי זאת האלמונית הזאתי שמשמיצה אנשים, שוב, רק בצחוק... אבל באמת, מי את? מה, את מתכוונת להישאר בעילום שם? מה שאני מנסה להגיד, זה שאל תקחי דברים ללב... סתם צוחקים איתך... הבנת??? ולא להתייחס להודעה... אני חושבת ששתיתי קצת יותר מידי תירוש....חחחח

חגית ניצני המדריכה הכי טובה בארץ???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........!!!!!!!!!!!!1 הצחקת אותי!!!! יכול להיות היא רוכבת טובה אבל היא ממש לא המדריכה הכי טובה בארץ...! גם אני הייתי בתחרות ואני רק רוצה להגיד שדניאלה הייתה מנצחת אותה אם לטרון לא היה מתנגד לה... בכל התחרויות שאני ראיתי ושמעתי עליהם שדניאלה וחגית התחרו באותו מקצה אז דניאלה ניצחה את חגית...!! ורק בתחרות הזאת חגית ניצחה את דניאלה ממה שאני ראיתי בגלל שהסוס שלה נכנס לקריזה! ודניאלה גרוס היא הרוכבת והמדריכה הכי טובה בארץ...! זה בדוק!!

dearanita

New member
מה שנכון נכון... דניאלה באמת מדריכה

מעולה! והיא וטל גורן הם המדריכים שהצליחו להביא את התלמידים שלהם לרמות באמת גבוהות!

למעלה