היום הייתי בראיון

alone66

New member
היום הייתי בראיון

הייתי בראיון ב... והמראייןן מתחיל בראיון התחיל לשאול את השאלות המעצבנות האלו כמו שאתם יודעים אבל אחרי כל שאלה שאני מתחיל לענות הטלפון שלו מצלצל והוא חוצפן לא יכול לסגור אותו ועונה\ הוא היה בשיחה 5 פעמיים במהלך הראיון וברור שהוא גם דפק לי את הראיון אני מתחיל לענות הוא קוטע אותי גומר את השיחה שלו וכו וכו וברור שבגלל זה הראיון נדפק לי כל המחשב לאחר כל שאלה נקטע לי ובגלל זה לא נוצר רצף מה אתם אומרים על זה? וזו חברה "שנחשבת מכובדת"

Ben Zak

New member
ממש לא יפה מצידו

אבל אני חייב להגיד לך שגם לי באמצע ראיון ענה המראיין לפלאפון וביקש את סליחתי. אני אם הייתי מראיין הייתי כמובן סוגר את הפלאפון לפני הכניסה לראיון, אבל אולי בגלל שזה היה מישהו שבסך הכל עובד במחלקה ולא מדרג ניהולי, אז לא ממש אכפת לו. לפעמים יש לי הרגשה כאילו בראיון ראשון, שזה ראיון עם חבר'ה שהם כמוך בדיוק מבחינת ידע והכל, אז הם מרשים לעצמם יותר. בראיון שני כבר אתה פוגש אנשים מבוגרים יותר, מקצוענים שבאמת בוחנים אותך יותר טוב.

alone66

New member
כן אבל בקטע שהוא......

לא בדק אותי לא יכולתי להציג את עצמי הוא כל חצי משפט קטע אותי ולא היה רצף בדיבור בהסברים סתם מניאקים

perach האחת

New member
מעצבנים....

אבל , אתה יודע, זה לא אומר כלום. לך תדע, אולי יהיה המשך.. בהצלחה.

Ben Zak

New member
מראיין נורא. אני הייתי מפטר אחד כזה

אם זה היה ראיון ראשון בחברה מקצועית, אני הייתי מפטר אחד כזה שמתייחס בזלזול למראיינים שבאים להתראיין למשרה. אפילו שהוא אולי רק עובד בחברה ולא זה שמחליט בסופו של דבר, כי זה רק ראיון ראשון, עדין לא מצדיק התנהגות כזו כלפי מרואיין. תחשוב טוב אם אתה רוצה לעבוד במקום הזה, כי אולי זה מייצג את דרך ההתנהלות שם. לפעמים זה כן. היתה פעם אחת שזכיתי לראיון באינטל עם מראיין מבוגר, מתנשא ויאיר. הוא רק קטל אותי כל הזמן, ניסה לרדת עלי "נו כבר, כמה זמן לוקח לך?" וכל מיני הערות מפגרות כאלה שהוא צעק לעברי. מזל שלא התקבלתי למשרה שחיפשו כי היא היתה משרה חרטא ברטא שאף אחד לא רוצה והבוס שזה המראיין היה ממש נוראי. אבל נכון זה אינטל, אבל אין שום סיבה לקבל יחס כזה. בראיונות אחרים באינטל לא זכיתי שוב לכזה יחס מעולם. זה היה מקרה חד פעמי.

למעלה