הרררגת אותי! את כותבת כמו תלמיד חכם אמיתי! כמעח חשדתי שאת בן!
ש שנה ופירש New member 15/8/06 #22 אגב אם עידן רייכל עושה לך את זה תסתובבי באזור קינג גורג אלנבי בת"א, הסלב הנ"ל עובר שם כל יום כמה פעמים, כשהוא רכוב על אופניו ורסטותיו מתבדרות ברוח הבאה מכיוון הים.
אגב אם עידן רייכל עושה לך את זה תסתובבי באזור קינג גורג אלנבי בת"א, הסלב הנ"ל עובר שם כל יום כמה פעמים, כשהוא רכוב על אופניו ורסטותיו מתבדרות ברוח הבאה מכיוון הים.
L L i k o New member 17/8/06 #60 כדי לא לבאס אותה לא סיפרתי ת'אמת- אין לה סיכוי - עידן רייכל יוצא רק עם כושיות (כמו זו של אז שראינו אותו איתה כששאלו אותך אם אני יצור חי?)
כדי לא לבאס אותה לא סיפרתי ת'אמת- אין לה סיכוי - עידן רייכל יוצא רק עם כושיות (כמו זו של אז שראינו אותו איתה כששאלו אותך אם אני יצור חי?)
כ כבשה תוהה New member 16/8/06 #37 ../images/Emo13.gif אוף אל תהרוס. רק אחרי הריגוש של הנפנוף ורגע לפני שצעקתי לו שיעשה לי ילד אחיינית שלי עדכנה אותי שלא בטוח שאני ה"cup of tea" שלו.
../images/Emo13.gif אוף אל תהרוס. רק אחרי הריגוש של הנפנוף ורגע לפני שצעקתי לו שיעשה לי ילד אחיינית שלי עדכנה אותי שלא בטוח שאני ה"cup of tea" שלו.
נ נערה יפת עיניים New member 16/8/06 #39 גם אני הערצתי בגילך את שני אלה: שאול טשרניחובסקי בנימין זאב הרצל בעצם, זו לא הייתה הערצה ממש, אולי יותר כמו הערכה עמוקה. וכן. השיר שטשרניחובסקי כתב זה עליי. (לא מגלה כרגע איזה)
גם אני הערצתי בגילך את שני אלה: שאול טשרניחובסקי בנימין זאב הרצל בעצם, זו לא הייתה הערצה ממש, אולי יותר כמו הערכה עמוקה. וכן. השיר שטשרניחובסקי כתב זה עליי. (לא מגלה כרגע איזה)
נ נערה יפת עיניים New member 16/8/06 #43 איך לומר לך בעדינות? להגיע לעומק היצירות של טשרניחובסקי זה לא תלוי-גיל