היום הייתי באיקאה

מובחרת

New member
היום הייתי באיקאה

ועידן רייכל הסתובב וקנה שם.התרגשתי כמו ילדה קטנה.החזיר אפילו לא ירק לעברי...

אבזץ

New member
פשש... מזל שאת לא גרה בת"א...

חשבתי שהתלהבות הסלבס עוברת בגיל 16, לילדים המפגרים. כנראה שטעיתי. איפה אנטיגוני שתגיד כי לא כולם כאן מניאקים?

מחממנוע

New member
נכון

אם תלכי לסביח של עובדיה ברחוב בית לחם תוכלי לראות אותו מידי פעם בשעת צהריים. רוצה תכתובת שלו? ומה זה יתן לך. זה אחד הדברים שאולי לעולם לא אבין. הערצה עיוורת. מילא הערצה למישהו שקבלת ממנו משהו, שאתה חב לו את חיייך, אבל להעריץ בנדם רק כי הוא מפורסם? הולי שיט.

התאהבתי בעיר הזאת ../images/Emo99.gif

הגעתי למרכז לפני שלושה שבועות בגלל המצב בצפון, ובהתחלה קיבלתי שוק תרבותי מת"א. אני חיה 17.5 שנים במושב, אז היה מאוד קשה לי עם כל הרעש וההמוניות בהתחלה, אבל מהר מאוד התחלתי לחבב את זה ועכשיו אני מאוהבת
אגב, זוכר שכתבת על פעילות זב"ח בשנקין (?)
בזמן שהייתי פה השתתפתי בכמה וכמה דוכנים (יותר בדיזינגוף סנטר. פעם אחת הייתי בשנקין). היה מאוד מעניין ומחכים (ומתיש!!!) ובעיקר היה כיף להכיר פעילים\ות חדשים\ות ולפעול עם חברים\ות ישנים\ות שלא ראיתי המון זמן. *מנסה להדחיק שמחר אני חוזרת הביתה*
נ.ב- אני לא יודעת על איזה סלבס אתה מדבר. יצא לי אולי לראות אחד שאין לי מושג מי זה. אני מניחה שהוא סטנדפיסט או משהו כזה. ולא. זה ממש לא מעניין אותי חיחי אה וסורי על זיוני השכל

לרייכל יש מוזיקה טובה, אבל זה לא...

אומר שנסגוד לו... (למרות שקצת יותר קל לסגוד לדבר קיים מאשר למשהו נעלם ולא ברור...)

אבזץ

New member
אוהבת ירקנים ושאר ירקות?

צרי קשר. אבטיח על הסכין; בננה הכי גדולה בשוק; רק היום, רק הלילה. לילה טוב, חבר'ה

מובחרת

New member
לעשות ראסטות?

אארגן משהו מהשטריימל שבבוידעם...חה חה...נהנית מהבדיחה של עצמי...

וואוו.באמת??? איזו התרגשות!

למה הוא חזיר, לא הבנתי. לאיזה יחס בדיוק ציפית? נראה לי שהוא היה שמח יותר לו היית מתייחסת אליו כלכל אדם אחר. אולי יש מעט סלבריטים שנהנים מכל ההערצה שמסביב. אני מאמינה שלרובם נמאס מכל הטררם שסביבם והיו רוצים שיתייחסו אליהם פשוט כאל אנשים. ולא כאל אלילים. אני יודעת שאני הייתי רוצה. אבל זה האופי המוזר שלי. הערצה של אדם אחר, לא תמיד היא נעימה.

עסקת חבילה

רוצה להיות סלב? רוצה שילדות בנות 14 ירוצו לקנות את הדיסקים שלך עם הדמי כיס שלהם? רוצה להיות הפנים החדשות של שוקו יטבתה? רוצה לנהוג על מכוניות חדשות? רוצה להיות עשיר בלי לעבוד קשה מידי? תסבול את המעריצות באיקיאה, את הפפרצ'י ואת החיטוטים בחיים האישים שלך Take it or leav it ואם כבר לקחת, אין לעזוב

ephi79

New member
ואני ראיתי אתמול את שרונה פיק

בפיק-אפ, yayyyyy!!! <ואחרי זה התדרדרתי למסיבה נוטפת סקס של פריחות. ויו לה תלביב>

למעלה