היום הוכח

jackie111

Well-known member
שהממשלה שמכונה ימין על מלא היא ממשלה
שחצי מחברי הכנסת הם אנטי ציונים שמסרבים
לשלוח את ילדיהם לצבא ואינם דואגים לעבוד
וללמוד.

יש לי בקשה אחת אל תקראו לעצמכם ימנים.

וללמוד.

החרדים לא ממש ימניים,הם בעד לגור בשטחים כי זה זול...

evglev1

Well-known member
מנהל
החרדים לא ממש ימניים,הם בעד לגור בשטחים כי זה זול...
אבל הליכוד טען שהחרדים הם השותפים הטבעיים והימין האמיתי והתגאו בהיותם חלק מהמחנה הלאומי למרות שעד החלטת בג"צ יהדות התורה סירבו לקחת תפקידי שרים כדי לא להזדהות יותר מדי עם המדינה הציונית ואף טענה שהם לא רק לא ימניים אלא אפילו לא ציונים.

Harrington

Well-known member
מנהל
וללמוד.

לא יודע אם החרדים "אנטי-ציונים", אבל אין לזה קשר מיוחד לסירובם להתגייס בהמוניהם לצה"ל. הטענה שאינם עובדים מחורטטת מהיסוד מאז ומתמיד ושום דבר מיוחד לא "התברר היום" בעניין. כלומר, זולת זה שהפוסט הזה והדברים האלה בו מלמדים על המגמתיות (שלא לומר בפשטות, על השנאה) של הכותב.

החרדים אגב משתייכים ברובם למחנה הלאומי (יעני לימין). גם אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו :).

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יודע אם החרדים "אנטי-ציונים", אבל אין לזה קשר מיוחד לסירובם להתגייס בהמוניהם לצה"ל. הטענה שאינם עובדים מחורטטת מהיסוד מאז ומתמיד ושום דבר מיוחד לא "התברר היום" בעניין. כלומר, זולת זה שהפוסט הזה והדברים האלה בו מלמדים על המגמתיות (שלא לומר בפשטות, על השנאה) של הכותב.

החרדים אגב משתייכים ברובם למחנה הלאומי (יעני לימין). גם אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו :).
הקיצוניים ביניהם אומרים במפורש שאין סיבה שישרתו כי הם לא ביקשו להקים את המדינה מלכתחילה ומי שרצה מדינה יהודית לפני בוא המשיח שישרת ולא מי שזה נכפה עליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הקיצוניים ביניהם אומרים במפורש שאין סיבה שישרתו כי הם לא ביקשו להקים את המדינה מלכתחילה ומי שרצה מדינה יהודית לפני בוא המשיח שישרת ולא מי שזה נכפה עליו.
אוקיי. והקיצונים החילונים מה עמדתם?

קיצונים יש בכל מחנה. לא ראיתי אותי אומר שאין אנטי-ציונים* במגזר החרדי. אבל יש כאלה בכל מגזר. גם בציבור הכללי שלא מוגדר כמגזר בפני עצמו בדרך כלל. השאלה מה תודעת/תחושת הרוב. שם, מה לעשות, ליבות רבים נמצאים במקומות הכי ציונים שאתה רק יכול לדמיין.

* מדויק יותר לומר אנטי-התנועה הציונית, שכן אם מתייחסים למושג ציונות נטו, כל יהודי מאמין ציוני פר הגדרה (ואף מתפלל על שיבה לציון לפחות 3 פעמים ביום).

מ ש ה 53

Well-known member
וללמוד.

אבל גם הבנים של האשמדאי אינם מגוייסים למילואים. ובקיצור: האשם אכן בוגד, והוא בוגד בעיקר באלה שכן מוכנים עדיין למלא את תפקידם בצבא כלוחמים.

כרמיזן

Well-known member
וללמוד.

בוגדים שפלים, ממרידים וסרבנים, מחליטים מיהו ימין.....,
סטאלין מחליט מיהו אביר זכויות האדם,
והיטלר מחליט מיהו הלוחם הגדול באנטישמיות.

jackie111

Well-known member
בהצבעות הלילה הוכח שעדיף להמשיך לגנוב אותנו
מלשמור על אידאולוגיה.

למעלה