החרדים לא ממש ימניים,הם בעד לגור בשטחים כי זה זול...שהממשלה שמכונה ימין על מלא היא ממשלה
שחצי מחברי הכנסת הם אנטי ציונים שמסרבים
לשלוח את ילדיהם לצבא ואינם דואגים לעבוד
וללמוד.
יש לי בקשה אחת אל תקראו לעצמכם ימנים.
אבל הליכוד טען שהחרדים הם השותפים הטבעיים והימין האמיתי והתגאו בהיותם חלק מהמחנה הלאומי למרות שעד החלטת בג"צ יהדות התורה סירבו לקחת תפקידי שרים כדי לא להזדהות יותר מדי עם המדינה הציונית ואף טענה שהם לא רק לא ימניים אלא אפילו לא ציונים.החרדים לא ממש ימניים,הם בעד לגור בשטחים כי זה זול...
מעניין שמאלני הזוי, כי דווקא החרדים לא גרים שםהחרדים לא ממש ימניים,הם בעד לגור בשטחים כי זה זול...
מעניין שמאלני הזוי, כי דווקא החרדים לא גרים שם
לא יודע אם החרדים "אנטי-ציונים", אבל אין לזה קשר מיוחד לסירובם להתגייס בהמוניהם לצה"ל. הטענה שאינם עובדים מחורטטת מהיסוד מאז ומתמיד ושום דבר מיוחד לא "התברר היום" בעניין. כלומר, זולת זה שהפוסט הזה והדברים האלה בו מלמדים על המגמתיות (שלא לומר בפשטות, על השנאה) של הכותב.שהממשלה שמכונה ימין על מלא היא ממשלה
וללמוד.
הקיצוניים ביניהם אומרים במפורש שאין סיבה שישרתו כי הם לא ביקשו להקים את המדינה מלכתחילה ומי שרצה מדינה יהודית לפני בוא המשיח שישרת ולא מי שזה נכפה עליו.לא יודע אם החרדים "אנטי-ציונים", אבל אין לזה קשר מיוחד לסירובם להתגייס בהמוניהם לצה"ל. הטענה שאינם עובדים מחורטטת מהיסוד מאז ומתמיד ושום דבר מיוחד לא "התברר היום" בעניין. כלומר, זולת זה שהפוסט הזה והדברים האלה בו מלמדים על המגמתיות (שלא לומר בפשטות, על השנאה) של הכותב.
החרדים אגב משתייכים ברובם למחנה הלאומי (יעני לימין). גם אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו.
אוקיי. והקיצונים החילונים מה עמדתם?הקיצוניים ביניהם אומרים במפורש שאין סיבה שישרתו כי הם לא ביקשו להקים את המדינה מלכתחילה ומי שרצה מדינה יהודית לפני בוא המשיח שישרת ולא מי שזה נכפה עליו.
אבל גם הבנים של האשמדאי אינם מגוייסים למילואים. ובקיצור: האשם אכן בוגד, והוא בוגד בעיקר באלה שכן מוכנים עדיין למלא את תפקידם בצבא כלוחמים.שהממשלה שמכונה ימין על מלא היא ממשלה
וללמוד.
שהממשלה שמכונה ימין על מלא היא ממשלה
וללמוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.