היום ב4

סטלנרי

New member
היום ב4

מסיימים עונה מייגעת
כרטיסים לכל השערים במחיר אחיד של 40 ש"ח, בואו להצדיע לשחקנים . *רק דבר אחרון לסיום , עם כל הכבוד למבצעים שעושה לנו ההנהלה , לא לשכוח שההנהלה היא האשמה שנכנסנו למצב הזה בתחתית , אל תשכחו את זה.

מבצעים?תגידו לאן הגענו?

בשביל לראות את הפועל הם צריכים לשלם לי למה שאני ישלם לראות את רמי חליס וחבירו שעתיים?

ניצחנו.

1:0 מול קבוצה המדורגת מקום שני בליגה. עונה סירחון. כולי תקווה שבשנה הבאה אנחנו צפויים למשהו טוב יותר. העיקר שאפילו הצהובים נראים יותר רע מאיתנו. פףףף.

יום האחרון לעונה הזאת../images/Emo140.gif

לפחות במשחק האחרון נצחנו. קנפו שהיה מצטיין לדעתי הכניס את הגול נגד מכבי פתח תקוה המדורגת שנייה בטבלה. נגד מאמן העונה גיא לוזון ונגד השוער שלא היה הפעם אוהד כהן. אני דוקא שמחה לסיים עונה כזאת בנצחון. אבל ראיתם את שייע? איך הוא התרגש? ראיתם איך הוא אוהב את הפועל תל אביב ואת הקהל הנפלא שלנו? אתם יודעים מה? הוא חייב להשאר דיייייייי עם ההחלפות המוזרות האלה של מאמן. די עם הניסויים. צריך להחליף כמה שחקנים. כמו אנטבי שממש נחלש להשאיר את הטובים כמו שי אבוטבול שממש היה טוב השנה. ולהקים קבוצה לתפארת. הלואי הלואי ששנה הבאה יהיה יותר טוב. וסוף כל סוף נחייך ונשמח כי אין לי קבוצה אחרת לעולמים. ואין לי ארץ אחרת. כי ככה אני אדומה לנצח נצחים
חמסה חמסה שום בצל יין

DIE kvar

New member
כל הכבוד לקהל

אתמול בבלומפילד 4060 אוהדים (ככה אלי ישראלי אמר נכון?) במשחק שאפשר לקרוא לו "ידידות". אין שום עניין או אינטרס של אף אחת מהקבוצות, אוהדים של הפועל מעודדים שחקן של פ"ת (ובצדק. טועמה בוא הביתה!) אבל היה משחק טוב יחסית גול של כנפו שעליו נאמר-בוקר טוב נששששמה. וזהו, נגמרה העונה. נתגעגע? לקבוצה כן, לבלומפילד כן, אבל למשחקים של העונה? אני לא חושבת. אולי רק לאיזה דרבי או שניים
וזהו, עכשיו נשאר רק להתפלל ששנה הבאה יהיה יותר טוב. בהצלחה

למעלה