היום ב-
אנשים

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

בעוד כחצי שעה, ב-10:00 בדיוק, תתארח הדיאטנית הקלינית טובה קראוזה בפורום הריון ולידה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול את שאלותיכם.
פינת יעוץ נוספת צפוייה לנו היום גם בפורום וידויים מהלב בשעה 19:30. ד"ר דניאל וטלמן, סקסולוג קליני ומטפל זוגי, יענה לשאלותיכם וייעץ לכם.
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בעיצומה! שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!
אנו מקווים שתהנו היום ממגוון הפעילויות קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo124.gifיש היום דוסון!../images/Emo124.gif../images/Emo105.gif

לא לשכוווווווחחחח! השק אבנים מוכן,אז אני מבקשת!!! תכוונו לכם שעון או משו! לא אכפת לי!!! ולמי שמקליט... לוודא שמי שנתתם לו את האחריות יודע את כל כללי הוידאו...ויודע איך להקליט מתי ולמה! ואם אתם מכוונים הקלטה תתקשרו לוודא שזה מקליט!!! צפייה מהנה לכולם

elior15

New member
גנבת לי תמילים

רציתי גם להזכיר לכולם :) אז לא לשכוח היום!!! צפיה מהנה לכולם

אני לא אהיה היום בבית!!!!!!../images/Emo7.gif

וגם הוידאו שלנו לא ממש עובד כמו שצריך וגם אין לי כח לחפש קלטת... אז חברה שלי מקליטה ואמרנו שנראה ביחד את הפרק בימים הקרובים... בכל מקרה, אני מקווה שאני באמת אצליח לראות אותו - והתגובות שלי על הפרק יהיו בימים הקרובים ולא היום... אז לא תסכלו אותי, נכון?

נחשוב על זה...../images/Emo105.gif

כל עוד תראי את הפרק,יהיה בסדר! אחרי הכול...זה בשבילכם!

../images/Emo6.gif

בסך הכל אני מפסידה לטובת מטרה חיובית - יש לנו פגישה ראשונה בביצפר להכנה למסע לפולין.... אני ממש ממש ממש מקווה שיצא לי לראות את הפרק! בכל מקרה, תהנו היום!!!!

אל תשאלו מה קרה בסוף!

החלטתי שאני לא סומכת על חברה שלי שתקליט, כי היא גם לא הייתה בבית. בסוף, 5 דקות לפני שיצאתי מהבית לביצפר מצאתי קלטת.... בדקתי מה מוקלט עליה - כדי שאני לא אקליט על משהו חשוב, ומה עיני רואות?????
הפרק ראשון של העונה הרביעית!!!! איך שמחתי!!!
אז העברתי את הקלטת לסוף של הפרק ואת הפרק של היום הקלטתי על ההמשך. כשחזרתי הבייתה החלטתי שאני רוצה לראות גם את הפרק הראשון של העונה הרביעית וגם את הפרק של היום... איזה פרקים מקסימים!!!
אז זהו, היה לי "ערב דוסוני" מלא הנאה! ואת דעתי על הפרק של היום תמצאו בשירשורים הרשמיים.... מצטערת אם שעממתי אותכם על חוויות הערב שלי... לילה טוב!

למעלה