היום ב-
אנשים

yanivtr

New member
היא באמת מכוערת

נדלקתי עליה רק מהקליפ החדש עם המשולשים שבוקשי רואים אותה עכשיו כבר אני מתחרט

yanivtr

New member
אבא שלך שומע מוזיקה כזאת??

כיף לך
אני לא רוצה להגיד איזה שירים אבא שלי שומע... I got you under my skin!

M ShadY

New member
בעעע... ראיתי ת'קליפ של ביונסה

באם.טי.וי בייס. התאכזבתי נואשות! ציפיתי מביונסה משהו מרענן, ולא משהו וונאבי כזה. חוצמזה שאין הגיון בכלל בקליפ, והיא חושפת מלא, לפחות קלי הצליחה יפה בלי לחשוף...

i love gina

New member
באמת???

טוב , את הקליפ לא ראיתי, אבל את השיר דווקא מאד אהבתי..... אבל למה אתה מצפה, היא עכשיו בקטגוריה יחד עם בריטני ושות', אז היא חייבת להתפשט בקליפים שלה..... (מי אני שאתלונן?
) וחזרה ליופי גותי... לא כל זמרת רוק גותי, יש לה יופי גותי, אבל יש בודדות במיוחד שזה יפה להן, והן אלה שמשלבות את זה עם קצת טקט, קצת אלגנטיות, קצת קלאס, בלי להראות מדי זונות... הסולנית של נייטוויש לדעתי מאד יפה, לא כוסית, אבל יפה , מבחינת תווי פנים והבעה. איימי לי, נחמדה, אבל פחות ממנה. ובאשר ללהקות שאבא שלי אוהב.... אבא שלי אכן חובב רוק כבד, רוק בכלל, וכל מיני להקות כאלה עם מוזיקה של "אבירים" (כמו שהוא מכנה את זה....) כמו רפסודי (יכול להיות שאני טועה בשם....) וזהו , בתחלס. (כאן תמה פינת אבא, נתראה בתוכנית הבאה שבה אספר לכם על התחתונים שאבא שלי אוהב ללבוש.......
עזבו אני קצת שיכור עכשיו....)

RkLuvMC

New member
קלי לא חושפת?!?!....*אההההממממ*

עם כל הכבוד לקלי ולאהבה שלי אליה, ב-א-מ-ת!! קצת אובייקטיביות...יש עכשיו מין טרנד חדש של לרדת על ביאנסה שהיא סתם זבל לעומת קלי וכל החרא הזה.בקליפ של קלי CAN'T NOBODY, אני לא יודע מה איתכם...אבל אני רואה שם חשיפה...מצטער! ואהההההממממממממ שאני לא אזכיר את הקליפ עם נלי שכלל חולצת בטן בגובה של חזיה עם מחשוף. אם מי שהולכת חשוף הייתה נקראת זונה, אז האם טי וי היה הבית בושת הרשמי של הטלויזיה..אז COME ON! די להתחסד! כולן חושפות,אף זמרת לא תבוא לנו עכשיו עם צווארון גולף לקליפ גם אם בחוץ יירד שלג. הזמרות ה"חושפניות" או ה"פרובוקטיביות" (ואני שם את זה במרכאות מפני שאם אני מסתכל מהחלון אני יכול לראות כל ילדה שניה בכתה ד' ומעלה לבושה ב"חוסר לבוש" הזה) לא מצליחות בזכות זה שהן חשפו או לא חשפו...הן מצליחות בזכות עצמן. ואני לא חושב שאם מחר תבוא איזה בטי המכוערת עם קול של צפרדע, תהיה לה הצלחה גם אם המחשוף שלה יהיה בעומק של האוקיינוס השקט!

M ShadY

New member
קלי לא חושפת

אם קלי חושפת, אס זה במינימליות מוחלטת. לא ראית את הקליפ של ביונסה כנראה... היא חושפת שם המון! וחוצמזה השיא שקלי חשפה זה היה איזה חצאית מיני (בגזרה נורמלית) וגופיה, אפשר לחשוב!

Human Nature

New member
../images/Emo1.gif |טל| †

אתם תתחילו עכשיו להתוכח מי לובשת פחות בד? האמת, זה ממש לא משנה. כל המתחסדים שצועקים על אי-הבד שלובשות הזמרות, ככל הנראה מקנאים. הרי מה באמת אכפת לכם מה הן לובשות? זו הטענה הכי מצוצה מהאצבע שקיימת. אז שביונסה תסתובב, מבחינתי, ערומה; זה לא יפחית (או יוסיף) מאיכות המוזיקה שלה.

i love gina

New member
לא ממש קשור, אבל בכל זאת.......

לאוהבי הזמרת אשאנטי, (נראה לי רק מתן, לא?) בכל מקרה, הדיסק החדש שלה יוצא ב-1 ביולי, ויקרא Chapter Two וכנס לקישור, לראות את התמונה של האלבום......

M ShadY

New member
לפי דעתי זה משנה

זמרות שלובשות לבוש מינימלי ביותר משתמשות בגוף שלהם להצלחה, והן כמובן מקבלות כותרות קבועות במגזינים נחשבים וכו' (דוגמא טובה: כרסטינה אגילרה).

yanivtr

New member
בטח שזה משנה

זה מרחיק, או ההיפך מקרב אנשים..... זה ברור שהיא עושה את זה כדיי למשוך אנשים.. אנשים מבקשים את הקליפ בטלויזיה בשביל שיהיה להם על מי לעשות ביד... וככה היא מצליחה ומצליחה בכלל כל הבנים החרמנים(והלסביות) שתלך לעזאזל

i love gina

New member
מההה??????? איזה שטויות.......

אנשים שיקנו את הדיסק של כריסטינה, או ביונסה או Whoever יקנו את זה כי הם אוהבים את הקול/סגנון/מוזיקה שלהם , לא כי הם נראים כוסונים/כוסיות העולם...... אתם רוצים עירום, תקנו פלייבוי/פלייגירל/פנטהאוז, לא חסר, דיסקים אנשים יקנו כדי לשמוע, ומה תמיד אומרים? מוזיקה שומעים, לא רואים, נכון הם אולי משתמשות במיניות שלהם ככוח, אבל בשורה התחתונה מה שיקבע אם אני יאהב את השיר, זה השיר עצמו, לא הבגדים שהן לובשות (או לא, למקרה זה...
)

M ShadY

New member
יש לי שאלה...

איזה אומן יותר תעריך? אחד שמכסה את גופו בבד בנורמליות, או אחד שיזעזע אותך בלבוש מינימלי? כי אני אישית הערכתי את כרסטינה אגילרה יותר אחרי דירטי.

i love gina

New member
תשובה.....

אני יעריך אומן שנשמע טוב, עושה מוזיקה טובה, ויעריך אפילו עוד עם הוא/היא כותבים את השירים של עצמם, ואפילו עוד יותר אם הם לוקחים חלק גדול בהפקה, בהלחנה וכו'. הצורה שבה אומן זה או אחר מתלבשים ממש לא מעניינים אותי, זה לא העסק שלי איך הם אוהבים להתלבש, כי בסופו של דבר כמו שקליס אמרה הצורה שאתה מתלבש זה בעצם מי שאתה, וככה הם מבטאים את עצמם, ואם זה בא לידי ביטוי בחזייה ומיני בבוץ, שיהיה להם לבריאות..... מי אני שיגיד להם לכסות את עצמם....

yanivtr

New member
אבל אתה טועה

בסדר, לך לא אכפת, אבל להרבה אנשים כן... היום אמ.טי.וי זה כבר ערוץ כחול! ואני רציני! אני לא יכול לראות את הערוץ בסלון מבלי שאמא שלי תראה ציצים ותחת כל חצי דקה! וזה מבייש ומעצבן! ומה גם שלזמרות האלו יש כוח השפעה עצום על אנשים... ובגללה ילדות בנות 12 שמתלהבות ממנה מתחילים להתלבש כמוה, וזה נהייה דוחה... אם באמת אכפת לה רק מהמוזיקה, אז היא לא הייתה מתלבשת ככה, תאמין לי... למזלינו הגורילה הבינה את זה, ועכשיו היא מתלבשת יותר צנוע ... אם הם רוצים להצתלם בעירום, שיעשו את זה בדרכים אחרות.. מגזין פלייבוי לדוגמע, ושלא ישלבו את זה עם המוזיקה. כי כמו שאמרת מה שמעניין אותנו זה המוזיקה, ולא התחת שלה אני נשמע שמרני מדיי, אבל אני ממש לא

i love gina

New member
טוב, זה נכון באמת

שיש הרבה טיפשעשריות שלוקחות דוגמא מהן, והרבה מאד מהזמרות/זונות של היום משמשות להן רול מודל, אבל אין מה לעשות, אם הן עד כדי כך רדודות וחסרות חוט שדרה, ומחפשות דמות להערצה כה שטחית, אז כנראה באמת משהו לא בסדר עם אותן ילדות ספציפיות.... אבל אני חייב להגיד שאין הרבה כאלה בכלל, הכי הרבה זה לפשוט לקנות כל דיסק אפשרי, לא לנסות להראות כמוהן, מה שגם כולל דיאטות רצחניות, ואלה שכן, אז הם גם ככה היו מגיעות לזה בסופו של דבר..... כי מי שמגיע לכזו רמה של הערצה כלפי מישהו בכלל, לא רק מעולם השעשעושים, אז תסלחו לי, אבל משהו לא בסדר איתו.......

למעלה