היום ב-
אנשים

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

בעוד כחצי שעה, ב-10:00 בדיוק, תתארח הדיאטנית הקלינית טובה קראוזה בפורום הריון ולידה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול את שאלותיכם.
פינת יעוץ נוספת צפוייה לנו היום גם בפורום וידויים מהלב בשעה 19:30. ד"ר דניאל וטלמן, סקסולוג קליני ומטפל זוגי, יענה לשאלותיכם וייעץ לכם.
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בעיצומה! שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!
אנו מקווים שתהנו היום ממגוון הפעילויות קיץ של בילויים בתפוז אנשים

i love gina

New member
נ"ש.....

ההורים היום הפתיעו אותי וקנו לי את הדיסק של האוונסס, באיזו חנות דיסקים פרטית בהרצליה פיתוח. איזה כיף!!!!! זו הייתה ממש הפתעה יפה..... אתמול הרי נסעתי לקניון במיוחד בשביל זה, ולא היה וממש התאכזבתי, אז הם היו היום שם בסביבה, וקנו לי! איזה כיף.......... זהו, ובינתיים שמעתי משהו כמו 6 שירים ראשונים (יש 11.....) ועד כה ממש אהבתי כל שיר, שירים יפים כאלה. קיצר, אם אהבתם את ברינג מי טו לייף, ואת מיי אימורטל, אז תאהבו הכל... דיסק שווה.

i love gina

New member
עוד ניצול- חדשות טובות!!!

אלבום הסולו של ביונסה יצא שבועיים לפני התאריך המקורי!!!! איזה כיף!!!! כלומר- בארה"ב זה יצא ב-24 ביוני, ולאירופה זה יגיע אפילו יום לפני, ב-23!!!!! איזה יופי, איזה טופי!!! [הסיבה היא שהביקוש מאד מאד גבוה, והם רוצים להלחם בהורדות לא חוקיות של השירים... הסיבה המרכזית לטענתם אבל היא הביקוש הגבוה... ואני יכול להבין למה, זו ביונסה!!!!!! גם אני כבר מחכה ומצפה....]

AndreaCorr ©

New member
תתחדש על הדיסק ../images/Emo98.gif

הוא באמת שווה. שיו..אתה קונה דיסקים כמו שאנשים קונים לחם במכולת..

i love gina

New member
../images/Emo6.gif טוב, מה לעשות שכל החיים שלי

זה מוזיקה, אני נושם את זה, זה סמים בשבילי....
ותודה רבה, הוא באמת דיסק שווה.... איזה מעבר יפיפיה יש בין tourniquet ל- imageniry שבא אחריו.... יפיפה..... ואבא הביא לי איזה דיסק שיש לו, גם מאד דומה לסגנון שלהם, רק באמת הרבה יותר יפה, יותר מטאל, יותר עומק, להקה מפינלנד שדווקא מצליחה בינלאומית גם. אולי אתם תכירו? קוראים להם Nightwish יש לו כמה, אבל הוא השמיע לי את הדיסק הכי יפה שלהם לדעתו, ובאמת התרשמתי! זה בייש קצת את האוונסס, אבל גם הדיסק שלהם יפה. (ואפילו הסולניות נראות ממש דומות!!!)

i love gina

New member
אה, גם את?

איך אנשים כמוך וכמו אבא שלי בכלל מגיעים ללהקות מפינלנד אני לא יבין... מה, איזה דיסקים את מכירה שלהם? (הוא השמיע לי את "born in the ocean" או משהו כזה.......

AndreaCorr ©

New member
אתה מתכוון לOceanborn ../images/Emo13.gif

בעיקרון אני מכירה בעיקר את century child שהוא האחרון שלהם (מ2002, אם אני לא טועה), את wishmaster ואת oceanborn אני חושבת שיש להם עוד שניים שלושה אלבומים.. העטיפות שלהם, אגב, מדהימות לטעמי.

AndreaCorr ©

New member
אהה...מבחינת מראה חיצוני

לדעתי הסולנית של אוונסנס לוקחת אותה בגדול. (הסולנית של נייטוויש
)

i love gina

New member
הארט-וורק מדהים!!!!

באמת, בכל דיסק שלהם, יש את הציורים היפיפיים האלה... אממממ... מבחינת מראה חיצוני , שתיהם יפות, כאילו לא מלכות היופי, אבל גם לא מכוערות, יופי נחמד כזה. אבל מבחינת ווקאליזינג הזמרת נייטוויש טובה יותר, טוב, מן הסתם, היא הייתה זמרת אופרה לפני זה..... אבל לא להבין לא נכון , לאיימי לי הזאת יש קול ממש יפה גם!!!!

yanivtr

New member
לא אוהב יופי מסוג כזה

שחור, פריקי כזה... לא לטעמי... ד"א מחר אני הולך לקנות את סטריפד ואפ(נחשו)

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

יופי גותי ("שחור, פריקי כזה
") זה היופי הכי הכי הכי מדהים שיש

AndreaCorr ©

New member
פסדר, אין קשר.

היא יפה מאוד, אבל זה יופי פשוט. יופי גותי (בהנחה שזה יופי גותי אמיתי, ולא איזו ילדה בת 12 שהחליטה למרוח כמות נדיבה של איילינר שחור מתחת לעין וללבוש רשתות שעדיין לא נמצאה הגדרה מדוייקת להן, לצערי אני מכירה יותר מדי כאלה) זה יופי שעושה צמרמורת כשמסתכלים על הבחורה.. (לא יצא לי להתקל בבנים עם יופי כזה, עמכם הסליחה
) לדעתי הן הרבה יותר שוות מכל הבלונדיניות/שחורדניות למיניהן, ע"ע בריטני ספירס ושות'. ואם מדברים על זמרות - כמובן שבדרך כלל יש להן את הקול הכי יפה ואת הגרוּב הכי רוקיסטי שאפשר, דבר טוב כשלעצמו.

yanivtr

New member
אני חייב להתוודות

היה לי קראש על המתופפת של הוויט סטרייפס וגם לה יש יופי בסגנון הזה (לא?) אז ..... תלוי באישה אני עדייף מעדיף יופי יותר "עליז" לדוגמא ברטיני ספירס, ג'ני,גורילה,פינק

AndreaCorr ©

New member
המממ..

קודם כל...לא לכל אחת שעושה רוק יש יופי גותי.. אין לה יופי כזה, ואם תשאל אותי, אין לה יופי בכלל
אבל כל אחד והטעם שלו

למעלה