היום ב -20:00 - אורון דהן Live

הילה121121

New member
מה?!?!

עם כל הכבוד-לריקי פשוט לא מתאים לרקוד, הם לא רקדו יפה, ראו שהם התאמצו נורא-אבל מה לעשות-יש אנשים שפשוט אין להם את זה...(בלי להעליב...)....היא פשוט זמרת נורא מוכשרת שלא נועדה לרקוד

רב אמן יקר!

אני מקווה שתחזור לעונה שלישית כי אני מאוד מאוד אוהבת את הריקודים שלך, אתה כוריאוגרף ורקדן מדהים, וגם מורה טוב! ריקי...הממ...היה יכול להיות יותר טוב.....לפעמים היה נראה שלא נתת את כולך למרות שאני בטוחה שכן. חבל לי עליכם! יכולתם להגיע הרבה יותר רחוק. משהו כאן לא בסדר.. ההדחה הייתה מוזרה לגמרי ואפילו לא מתקבלת על הדעת

ni5555

New member
אורון היקר

אני מעריצה את היכולות שלך ומתרגשת לראות אותך רוקד. אתה רקדן מעולה ומביא קסם נפלא בכל תנועה שאתה עושה בריקוד. את הפסדובלה שלך מלפני שנה ראיתי עשרות פעמים והתרגשתי כל פעם מחדש. בבקשה..אל תתבאס וחלילה שלא תטיל ספק ביופי ובקסם שהבאת לנו מדי שבוע....תמשיך לרגש אותנו ומחכים לך בשנה הבאה בקוצר רוח, נירה

שאלות לאורון!!!

קודם כל אתה ממש מדהים, ואל תדאג כבר הוכחת שאתה רקדן ומלמד ריקודים מדהים אז לא היה צורך שתוכיח לנו את זה שוב, אבל רק שתדע אתה פשוט מקסיים ומדהים...!! ולשאלות: 1- מה מקור השם אורון?, לא הכרתי אותו לפני כן-שם מדהים! 2- עם מי היה קשה לך יותר להתאמן וללמד את אליענה או את ריקי?! אורון בהצלחה, מתים עליך!!!

ויקיטה

New member
השאלות שלי:

השאלות שלי: 1. האם אתם חושבים שהחלטת השופטים והקהל הייתה נכונה? 2. האם ההתרגשות מתוכנית לתוכנית גברה או פחתה? 3. אורון, האם אתה חושב שממך בתור הזוכה של העונה שעברה היו ציפיות גבוהות מידי? זהו.. חבל שהם הלכו, לא הגיע להם באמת שלא.. אורון --> שלמות לנצח
ויקיטה

eden6780

New member
לאורון וריקי:

לפי דעתי,אתם רוקדים בין היפים בחבורה. לפי דעתי לא הייתם צריכים להיות מוחדים אתמול,ונה שאלה אליכם- האם חשבתם שתגיעו לשלבים מתקדמים יותר,או שחשבו שאין לכם ממש סיכוי? תודה מראש על התשובות!

shelly שלי

New member
לאורון...../images/Emo24.gif

יווו אני לא מבינה איך הודחת מהתוכנית!!!!!!??????..... אתה רקדן תותחחחחחחח יש לך המון כישרוןןןןןןן
איך ויתרו עליך????????...... אבל לא נורא זכית בעונה שעברה ואתה ראוי לזכיה ההיא ולעוד נוספות.... ולמרות שהודחת שיהיה לך המון הצלחה בתחום הריקוד כי אתה רקדן מוכשר מאד ואל תוותר על הריקוד שלך!!!!!!!!!

המונשרי

New member
אורון ../images/Emo59.gif של כישרון.

אהבנו לצפות בכם. ריקי- עשית כמיטב יכולתך.
- מי מחליט על הליהוק או ה"שידוך" בין הרקדנים- האם זו ההפקה בלבד או שיש לכם גם מה להגיד בעניין?

avivavvv1

New member
לריקי ואורן!

אורון אחרי שניצחת בגמר של העונה הקודמת הגעת לרף מאוד גבוהה והציפיות ממך היו גבוהות האם יש משהו שהיית משנה עם ריקי בתהליך של הפסו? ריקי האם את מרגישה מן אכזבה שאת היית בעצם בת הזוג של אורון ומן מחליפה לאליענה..והאם את מרגישה שזאת אשמתך? ריקי ואורון: אם הייתם יכולים לבחור בזוג איזה זוג הייתם בוחרים? מי לדעתכם הזוג הכי חזק העונה?

אורון וריקי היקרים רק שתדעו

כשהודחתם אני קצת התאכזבתי אבל לא נורא. 1)אורון יש לך חברה
2)ריקי את נשואה

היום ב -20:00 - אורון דהן Live

היום בשעה 20:00 יתארח הרקדן אורון דהן, בן זוגה של ריקי גל, שהודח בתוכנית האחרונה של "רוקדים עם כוכבים". אתם מוזמנים לשרשר שאלות

sgog

New member
שאלה לאורון הכוסון

תודה שהתבאסת בטירוף כשהודיעו לך שאתה עם ריקי.. כאילו, היא יבשה לגמרי!! בטח ממש התאכזבת וידעת שתצא בשלבים מוקדמים.. אז מה התגובה שלך לגבי זה שיצאתם בשלב כל כך מוקדם, לעומת הניצחון המהמם של שנה שעברה?

../images/Emo66.gifאורון

זהו אין לי בישביל מה לראות 'רוקדים עם כוכבים' יותר ! אתה רקדן בחסד עליון אני חייבת לציין שבתוכנית (זו שלפני שהודחתם) ראו את המצוקה על הפנים שלך וגם את הכעס של גב' ריקי גל, זה היה דרמתי מאוד, אני מאוד נהנת מהתוכנית ומקווה שכך גם כל המשתתפים ! אורון עלה והצלח !

ספירונה

New member
לאורון

קודם כל אני רוצה להגיד שאתה חתיך מושלם ורקדן מהמם!!!! אין אתה פשוט בנאדם מושלם!! ואני גם רוצה לשאול אותך שאלה: לא התעצבנת שהבת זוג שלך היא אחת זקנה מאשר אחת צעירה שהייתה איתך בעונה הקודמת? וגם..לא התבאסת שיצאת כבר מהעונה השלישית שלעומת העונה הראשונה נצחת?!?!

לריקי גל ולאלה שיורדים עליה

אתם ממששש אבל ממש לא צודקים אני חושבת שריקי רקדה ממששש טובב אני בת 17 ולא יודעת רלקוד כמוה הלוואי שאני יראה ככה בגילך עם אנרגיות ויופי כזה!!! אבל מה זה משנה עם יש לך קול יש לך תהילה ויש לך את אהבתי שלוחה אליך.. ביזוווו

הזוג שירלי וקיריל המקסימים

לפי דעתי הם לא היו הכי גרועים אתמול ,אלא היו אפילו מבין המצטיינים והגיע להם להישאר ולא להיות מודחים .משכן היו צריכים להיות מודחים הם הזוג לימור ודני שרקדו לא טוב ובקצב איטי מאוד(לא ראו בכלל סמבה).

שאלה טריקית לדורון

האם הופתעת מההדחה כי נראה היה שבגלל שזכית בעונה הראשונה אז ציפית להגיע שוב לגמר ובגלל זה ההפתעה מהניפוי,לא חשבת שזה יכול לקרות שציון גבוה של שופטים לא בהכרח יביא לניצחון גם בציוןשל הצופים?

למעלה