היום ב -20:00 - אורון דהן Live

שרשור שאלות לריקי ואורון../images/Emo41.gif

אחרי שכולנו נעבור את ההלם הראשוני
אנחנו מזמינים אתכם לשרשר שאלות עבור הזוג המודח החדש שלנו - ריקי גל ובן זוגה הרקדן - אורון דהן, שיתארחו Live ב-BlogTV של תפוז אנשים ביום שלישי, 13.6.06 בשעה 20:30. נתראה באירוח! יהיה מעניין

האירוח של ריקי ואורון נדחה ליום א'

חברים יקרים, עקב סיבות טכניות האירוח של ריקי גל ואורון דהן נדחה ליום ראשון 18.6.06 בשעה 20:00. נתראה באירוח

רולי27

New member
שאלה לריקי

האם את מאוכזבת מעצמך שברגעי הלחץ לא הפגנת מקצועיות ולא נתת לאורון להיות המורה המצוין שהוא? האם את מרגישה שבגללך הודחתם?

הילה121121

New member
שאלות

לריקי גל-מה היו התגובות שקיבלת ברחוב אחרי שהתחלת להשתתף בתוכנית? במחשבה לאחור-הית רוצה להתחיל לרקוד בגיל קטן או שהחויה הזו הספיקה לך? לאורון-אם יציעו לך להשתתף בעונה השלישית של רוקדים עם כוכבים-תסכים? ואיך הגבת כשאמרו לך שאתה הולך לרקוד עם ריקי גל? ומה אתה חושבת על מכת הריקודים שתקפה ת המדינה?....זה לא מעצבן ששנים לא התיחסו לריקודים-ופתאום כשמתחילות להיות תוכניות על זה זה נהפך ל"נושא החם"

Tinkit16

New member
מצד שני,

תחשבי באיזה כושר מצויין היא יחסית לגילה. וגם אם ריקוד זה לא הצד החזק שלה, אפשר לפרגן קצת בפעם הבאה

rocard

New member
מקפיץ

כדי שהשרשור יהיה בעמוד הראשון וניצן את הכבוד המגיע לריקי ואורון

אורון היקר..

נשמח לראות אותך בהמשך בכל עונה, ובבקשה - אל תיפול רוחך. לדעתי, בהחלט רואים את סגנונך המיוחד ואת 'אורון' בכל ריקוד וריקוד, וזה מה שיפה בך.. הרבה הצלחה ותמשיך תמשיך תמשיך...

המשך קצר לאורון ../images/Emo77.gif

אורון, הבוקר ראיתי את הריקוד באינטרנט, ושוב התמוגגתי מהדיוק ומהטכניקה שלך. אבל פה אולי גם טמון המה שלדעתי היה חסר עוד קצת כדי להעפיל אל הגמר בעונה השניה (ואיני מתכוונת לזרות מלח על הפצעים - זה בשביל העונה השלישית..). הרגשתי שאם היו לכם עוד יום יומיים להתאמן, אז הרקדנית המעולה שלצדך היתה שוכחת מהטכניקה ומכניסה קצת יותר מעט חיות/חיים לפסדובלה, מה שהיה חסר. זה קצת מזכיר את הפריסטייל שנה שעברה עם אליענה, שאתה ואליענה הייתם 'חסרים' קצת בריקוד מרוב התמקדות בפרטים. יכול להיות שהתשובה לשאלה מה עוד לעשות כדי להרשים את השופטים, זה לאו דווקא עוד טכניקה מעולה ומדוייקת, אלא זרימה ושמחה בריקוד עצמו, וזה אולי מה שהיה חסר.. וזה לא אומר שנכשלת, פשוט רק תלמד ותצמח מזה. אז אנא קח זאת לתשומת לבך באהבה גדולה. אתה בהחלט הגדול מכולם לדעתי ולטעמי, גם מבחינת אישיותך המקסימה... רק טוב...

ריקי R

New member
לאורון האחד והיחיד!

הוקסמנו ממך בכל שבוע מחדש מהמקצועיות, מהחן המיוחד שיש רק לך, אתה פשוט רב אמן כמו שכינה אותך קלוד, ובכלל מהכל! אתה פשוט מקסים... התכנית תהיה די משעממת בלעדיך... המון המון הצלחה בהמשך! ונתגעגע בקוצר רוח לשנייה שנראה אותך שוב על המסך...

ni5555

New member
אורון וריקי היקרים

אני מאוד אוהבת ומעריכה כל אחד מכם בתחום שלו. אורון, אתה רקדן מעולה ומרגש ומקסים ומורה ענק וקסם של בן אדם וריקי, את זמרת מקסימה ונפלאה ומרגשת ובעלת מקום של כבוד בעולם הזמר הישראלי אבל..........הריקוד שלכם היה כבד ומאולץ ולא יציב ולמרות שהצבעתי עבורכם הרגשתי שזה הולך להתפרק, אז בבקשה שתמשיכו לעשות כל אחד בתחומו ו.אורון, שלא תעיז להעלם לנו בשנה הבאה, מחכה לך בקוצר רוח, תחסר לי בתכניות הבאות ואל תשכח שהוגדרת "רב אומן", נירה

אורון וריקי היקרים

אני מעריצה אותכם,ריקי את נפלאה,עם המון תשוקה.פשוט מקסימה. למרות כל ההתרגשות.אתם מדהימים.מקווה שנראה אותך שוב אורון, כי אתה מוכשר,מקסים ופשוט אין עלייך. בהצלחה לכם.מקווים שנראה אותכם שוב על המסך הגדול.רוקדים,צוחקים ושרים. ושאלה אורון:איזה היה לרקוד עם אליענה ועם ריקי?,והאם יש הבדל? [סתם] ולריקי:בתור שופטת לשעבר של "כוכב נולד",העם באמת היית/עדיין שרופה על הראל סקעת?,מה הוא עושה לך?.

לאורון וריקי שאלה

איך הרגשתם כאשר אמרו לכם שיש לכם את הניקוד הנמוך ביותר? למרות שלדעתי היה לכם ביצוע מדהים לאורך כל התכנית.. ועוד שאלה: כמה זמן אתם עובדים על הריקוד? האם אתם עובדים שעות נוספות?

lirush08

New member
ענבל

שלום לך, אני הבת של ריקי, החזרות מתערכות במשך שבוע אחד בלבד. ובתור הבת שלה אני יכולה להגיד לך שהיא נהנתה מכל רגע ולא כל מה שחשוב זה הניצחון, כי זו חוויה חד פעמית. אם את רוצה עוד פרטים(אייסיקיו) : 335824228

mayonit10

New member
היי גברתת קטנה...

תמשיכי לעשות נפשות לריקי--- שאני חברה שלה... זקוקה לזה, מכל הדברים הנוראיים שכותבים עליה כאן ובמקומות אחרים באינטרנט

sdavid1

New member
איזה מוזר שהם הודחו חשבתי הם ינצחו

בגמר! הם רוקדים שם הכי יפה!

למעלה