היום ב 10

talkedmi1

New member
זה נראה לי כבר חודש שהם אומרים

בשבוע הבא אז אל תסמכו על זה

נראה לי שהם סתם ממציאים רק

היום בבוקר התקשרתי כדי לבדוק האם סופי משדרת והם אמרו לי בפרוש שכן.במיוחד בשביל זה הגעתי מוקדם הביתה והנה אני רואה שהם שוב שיקרו...........נראה לי שצריך להפסיק לקוות שאי פעם נשמע את סופי. לי קשה לשתוק בושאים כאלה אז שלחתי אימייל לרדיו על הבטחות השווא שלהם ונראה אם הם יגיבו ומה תיהיה תגובתם.

pompii

New member
מנהלים יקרים../images/Emo13.gif

מה כל כך נורא שמישהו פותח שרשור חדש, לפעמים הרי לא רואים או שלא מצליחים להקפיץ אז פותחים שרשור חדש, מה רע בזה? אנחנו כבר לא יודעים מתי מותר ומתי אסור לפתוח שרשור?(וזה אפילו חרוז
) אז נכון שסתם לשאול דברים לא קשורים זה אסור אבל אם למישהו יש שאלה שכבר נשאלה והוא פותח שרשור חדש אז מה כל כך נורא בזה???

actress

New member
היא פשוט מציפה זאת הבעיה ואפשר

לפתוח שרשורים אבל לא בקצב המסחרר שהיא פותחת פה, היא כבר נחסמה פעם 1 עקב הצפות והיא ממשיכה, ויש פה כאלה שבאמת פותחים שרשורים למרות שנפתחו כבר. ואפילו שזה קורה אני משרשרת ואני יודעת מתי אנשים עושים בכוונה. זאת הכוונה.

ofirosh

New member
אני ממש לא מבינה מה הבעיה עם עדי!!!

היא סך הכל עשתה טובה לי ולניבה ולטל ולעוד כמה וכמה והזכירה לנו על התוכנית! בלעדיה לא הייתי זוכרתתתת!! וזה מאוד קשור לנושא הפורום עדי תודה מכל ה

ofirosh

New member
אז למה את צריכה להזהיר אותה דווקא

עכשיו אם זה מפריע לך תשלחי מסר וזהו

actress

New member
זה לא רק אותה וזה גם אותך ושלחתי לה

ולמה את מתערבת? את גם בין המציפים פה שאני מנסה להודיע להם שיפסיקו עם ההודעות האלה, והיו כאלה שנחסמו והמסרים מאוד עוזרים אז עדיף שאנשים יראו את זה פה וגם יגידו לאותם אנשים כמה הם מציפים אז הנה אמרתי גם לך באותה הזדמנות.

למעלה