היום בבוקר התקשרתי כדי לבדוק האם סופי משדרת והם אמרו לי בפרוש שכן.במיוחד בשביל זה הגעתי מוקדם הביתה והנה אני רואה שהם שוב שיקרו...........נראה לי שצריך להפסיק לקוות שאי פעם נשמע את סופי. לי קשה לשתוק בושאים כאלה אז שלחתי אימייל לרדיו על הבטחות השווא שלהם ונראה אם הם יגיבו ומה תיהיה תגובתם.
מה כל כך נורא שמישהו פותח שרשור חדש, לפעמים הרי לא רואים או שלא מצליחים להקפיץ אז פותחים שרשור חדש, מה רע בזה? אנחנו כבר לא יודעים מתי מותר ומתי אסור לפתוח שרשור?(וזה אפילו חרוז
) אז נכון שסתם לשאול דברים לא קשורים זה אסור אבל אם למישהו יש שאלה שכבר נשאלה והוא פותח שרשור חדש אז מה כל כך נורא בזה???
לפתוח שרשורים אבל לא בקצב המסחרר שהיא פותחת פה, היא כבר נחסמה פעם 1 עקב הצפות והיא ממשיכה, ויש פה כאלה שבאמת פותחים שרשורים למרות שנפתחו כבר. ואפילו שזה קורה אני משרשרת ואני יודעת מתי אנשים עושים בכוונה. זאת הכוונה.
ולמה את מתערבת? את גם בין המציפים פה שאני מנסה להודיע להם שיפסיקו עם ההודעות האלה, והיו כאלה שנחסמו והמסרים מאוד עוזרים אז עדיף שאנשים יראו את זה פה וגם יגידו לאותם אנשים כמה הם מציפים אז הנה אמרתי גם לך באותה הזדמנות.