היום בתפוז

היום בתפוז

הערב ב-20:00 אלון חזן, מנהל העל של מ.ס. אשדוד יענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום כדורגל
ב-21:00 תתקיים התוכנית של הנומרולוגית שרון מור שתייעץ לכם במספרים בנושא זוגיות ואהבה. השידור יתקיים ב- blogtv

מממממ........./images/Emo3.gif

אם מישו בכלל שם לב שלא היתי פה איזה כמה ימים (אולי שבוע
) אז חזרתי... תיקנו לי ת'מחשב.... וזהו

jt fan

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני עונה
. אם יש לו חצ'קונים?אמממ קצת מפריע לא משו רציני.. 2. אם הוא שמן?נבליג
3. אם הוא גבוה ממכן, או נמוך ממכן בהרבה (נגיד 20-30 ס"מ)?מפריע 4. אם יש לו משקפיים?לא 5. אם הוא פוזל? (הכוונה לא שמ-מ-ש שמים לב)לא 6. אם הוא מבוגר ממכן?לא 7. אם הוא לא מי יודע מה חתיך?לא:p 8. אם אין לי שרירים?לא 9. אם השיער שלו לא ממש יפה?לא 10. אם הוא נורא ביישן בחברה? (נגיד מסתובב לבד רוב הזמן ואין לו הרבה חברים)מאוד 11. אם הוא טיפש?כה 12. אם הוא מעשן?מאוד.למרות שאני לא מתקרבת לאנשים מעשנים..
13. אם הוא נורא לא מנוסה עם בנות (נגיד אף פעם לא התנשק או שאף פעם לא היתה לו חברה)?לא 15. אם היו לו הרבה חברות?כן 16. אם הוא מאוד לא ספורטיבי ושונא ספורט?לא 17. אם הוא מסתובב עם חברים נורא שונים מהחברים שלך?אממ קצת 18. אם הוא לא מתלבש לפי האופנה ולפי איך שנחשב יפה, או לא משקיע יותר מדי בבגדים?אמממ לא אכפת לי:p 19. אם יש לו דעות מאוד מנוגדות לשלך בנושאי פוליטיקה, דת, לאום וכו'?לא

jt fan

New member
אוי../images/Emo122.gif

התכוונתי לשרשר להודעה שאחרי..אופס

ועוד מממממממממ אחד...../images/Emo3.gif

זה שאלות לבנות.... (((כי הרוב כאן בנות
אבל הבנים שפה סורי סורי סורי אני ישים שאלון שמדבר גם אליכם.. פשוט קראתי את זה וזה היה די נחמד... אין כאן שום עדיפות או משו ושוב סורייי מואאהההה לוב יו בנינים
חחחחח))) בנות, עד כמה מפריע לכם בבן... 1. אם יש לו חצ'קונים? 2. אם הוא שמן? 3. אם הוא גבוה ממכן, או נמוך ממכן בהרבה (נגיד 20-30 ס"מ)? 4. אם יש לו משקפיים? 5. אם הוא פוזל? (הכוונה לא שמ-מ-ש שמים לב) 6. אם הוא מבוגר ממכן? 7. אם הוא לא מי יודע מה חתיך? 8. אם אין לי שרירים? 9. אם השיער שלו לא ממש יפה? 10. אם הוא נורא ביישן בחברה? (נגיד מסתובב לבד רוב הזמן ואין לו הרבה חברים) 11. אם הוא טיפש? 12. אם הוא מעשן? 13. אם הוא נורא לא מנוסה עם בנות (נגיד אף פעם לא התנשק או שאף פעם לא היתה לו חברה)? 15. אם היו לו הרבה חברות? 16. אם הוא מאוד לא ספורטיבי ושונא ספורט? 17. אם הוא מסתובב עם חברים נורא שונים מהחברים שלך? 18. אם הוא לא מתלבש לפי האופנה ולפי איך שנחשב יפה, או לא משקיע יותר מדי בבגדים? 19. אם יש לו דעות מאוד מנוגדות לשלך בנושאי פוליטיקה, דת, לאום וכו'?

עונה../images/Emo3.gif

בנות, עד כמה מפריע לכם בבן... 1. אם יש לו חצ'קונים?: אם כן הפרצוף שלו מפוצץ בהם אז זה די מגעיל אבל אם יש קצת או סביר זה בסדר 2. אם הוא שמן?: אם הוא בן אדם טוב אז סבבה אבל בדרך כלל אני לא אוהבת שמנים 3. אם הוא גבוה ממכן, או נמוך ממכן בהרבה (נגיד 20-30 ס"מ)?: אני ממש לא מתכוונת להיסתובב עם מישו נמוך ממני חחחח וגבוה זה בסדר כל עוד לא ישבר לי הצוואר כשאני יסתקל עליו
4. אם יש לו משקפיים?: לא מפריע 5. אם הוא פוזל? (הכוונה לא שמ-מ-ש שמים לב): *פרצוף מרים גבה במסן* ממממ לא מסתובבת עם כאלו.. אבל שוב האישיות קובעת 6. אם הוא מבוגר ממכן?: תלוי בכמה אני נגיד אני בת 14 עכשיו אז אני אצא עם מישו בן 15 וחצי גג 7. אם הוא לא מי יודע מה חתיך?: לא מפריע כל עוד שאני יוהב אותו והוא אותי 8. אם אין לי שרירים?: מממממ די מפריע כי אני מטורפתתת על שרירים 9. אם השיער שלו לא ממש יפה?: לא מפריע.. בערך 10. אם הוא נורא ביישן בחברה? (נגיד מסתובב לבד רוב הזמן ואין לו הרבה חברים): אני לא מתחברת לכאלו אבל אם כבר כן אז אני יעשה אותו מקובל ואני אנסה לעשות ככה שהוא יהיה פחות בישן.. (כי אני גם בישנית
) 11. אם הוא טיפש?: מפריע.. לא מתחברת לכאלו 12. אם הוא מעשן?: בדרך כלל כל מי שאני מכירה לא מעשן אבל אם כן אז שיהיה מה בראש שלו הוא הורס לעצמו ת'בריאות אבל שלא יעשה את זה לידי 13. אם הוא נורא לא מנוסה עם בנות (נגיד אף פעם לא התנשק או שאף פעם לא היתה לו חברה)?: בכלל לא מפריע..(אני לא בן אדם הכי זורם חחח) 15. אם היו לו הרבה חברות?: אם הוא אוהב אותי באמת אז לא מפריע אבל אם לא אז כן 16. אם הוא מאוד לא ספורטיבי ושונא ספורט?: חחחח מקסי שלי כזה אבל הוא לא שמן חחח זה בסדר... כי מתי שהוא הוא יתחיל להיתאמן לא? חחח 17. אם הוא מסתובב עם חברים נורא שונים מהחברים שלך?: כל עוד הם לא משפיעים עליו לרעה זה בסדר 18. אם הוא לא מתלבש לפי האופנה ולפי איך שנחשב יפה, או לא משקיע יותר מדי בבגדים?: זה בסדר בערך.... 19. אם יש לו דעות מאוד מנוגדות לשלך בנושאי פוליטיקה, דת, לאום וכו'?: חחחח זה לא מפריע כי 1 אני לא מדברת על נושאים כאלו עם חבר שלי ו2 לכולם יש דעות שונות משלי כמעט לגבי הכל ככה שאני רגילה וזה לא מפריע....

RJlake

New member
עונה... שאלון חמוד!../images/Emo3.gif

בנות, עד כמה מפריע לכם בבן... 1. אם יש לו חצ'קונים? זה די מגעיל אם יש לו טונה אבל אם יש קצת אז חפיף... 2. אם הוא שמן? תלוי עד כמה... 3. אם הוא גבוה ממכן, או נמוך ממכן בהרבה (נגיד 20-30 ס"מ)? אם הוא גבוה או נמוך ממני בהרבה אז כן זה מפריע... 4. אם יש לו משקפיים? לא מפריע בכלל... 5. אם הוא פוזל? (הכוונה לא שמ-מ-ש שמים לב) לא מפריע... 6. אם הוא מבוגר ממכן? סבבה כול עוד זה לא עובר את ה-19 7. אם הוא לא מי יודע מה חתיך?לא מפריע... 8. אם אין לי שרירים?חחח לא מפריע 9. אם השיער שלו לא ממש יפה?גם לא מפריע 10. אם הוא נורא ביישן בחברה? (נגיד מסתובב לבד רוב הזמן ואין לו הרבה חברים) זה לא מפריע במיוחד... 11. אם הוא טיפש? אם הוא טיפש בלימודים אז לא נורא אבל אם הוא טיפש בראש יעני אהבל אז כן זה מאוד מפריע! 12. אם הוא מעשן?בעעעע מאוד אבל מאוד מפריע!!!!! 13. אם הוא נורא לא מנוסה עם בנות (נגיד אף פעם לא התנשק או שאף פעם לא היתה לו חברה)?סבבה אין לי בעיה... 15. אם היו לו הרבה חברות? אם אני יודעת שהוא רציני אז לא מפריע... 16. אם הוא מאוד לא ספורטיבי ושונא ספורט? אין בעיה אבל שלא יעיר לי על זה שאני אוהבת ספורט... 17. אם הוא מסתובב עם חברים נורא שונים מהחברים שלך?יכול להיות שזה יפריע קצת אבל אין לי זכות להגיד לו עם איזה חברים להסתובב... 18. אם הוא לא מתלבש לפי האופנה ולפי איך שנחשב יפה, או לא משקיע יותר מדי בבגדים? מעולה!!! אני שונאת כאלה שכן! 19. אם יש לו דעות מאוד מנוגדות לשלך בנושאי פוליטיקה, דת, לאום וכו'? לא יפריע כי לכול אחד יש דעה משלו... כול עוד הוא לא מנסה לשנות את דעתי אז סבבה

bhadar

New member
עונה../images/Emo3.gif

בנות, עד כמה מפריע לכם בבן... 1. אם יש לו חצ'קונים? אממ...אם יש לו ממש ממש הרבה וכל הפנים שלו אדומות כזה אז זה קצת מגעיל
...אבל אם זה סביר אז אין לי בעיה. 2.אם הוא שמן? תלוי כמה...
3.אם הוא גבוה ממכן, או נמוך ממכן בהרבה (נגיד 20-30 ס"מ):אם הוא נמוך-זה ממש בעיה!! אני לא יסתובב עם מישו נמוך ממני...ואם הוא גבוהה אין בעיה,רק שלא יהיה יותר מדיי, שאני לא יראה גמדה.
4.אם יש לו משקפיים? לא מפריע... 5.אם הוא פוזל? (הכוונה לא שמ-מ-ש שמים לב) אם לא שמים לב כ"כ אז אין בעיה...
6.אם הוא מבוגר ממכן? אין בעיה... 7.אם הוא לא מי יודע מה חתיך? אממ...אין בעיה?
8.אם אין לי שרירים? אין בעיה. 9.אם השיער שלו לא ממש יפה? לא איכפת לי:S 10.אם הוא נורא ביישן בחברה? (נגיד מסתובב לבד רוב הזמן ואין לו הרבה חברים) אמממ...אם הוא ביישן לא איכפת לי,אבל בדדניק כזה?
אני לא מסתובבת עם כאלו...
11.אם הוא טיפש? בלימודים? (לא) בכלליות (מן הסתם שיפריע לי...) 12.אם הוא מעשן? לא מפריע... 13.אם הוא נורא לא מנוסה עם בנות (נגיד אף פעם לא התנשק או שאף פעם לא היתה לו חברה)? לא מפריע... 15. אם היו לו הרבה חברות? אם הוא רציני אז לא איכפת לי... 16.אם הוא מאוד לא ספורטיבי ושונא ספורט? לא איכפת לי. 17.אם הוא מסתובב עם חברים נורא שונים מהחברים שלך? שיסתובב,אני לא יכולה לבחור לו את החברים... 18.אם הוא לא מתלבש לפי האופנה ולפי איך שנחשב יפה, או לא משקיע יותר מדי בבגדים? לא נורא,אני יגרום לו להתלבש יפה.
19.אם יש לו דעות מאוד מנוגדות לשלך בנושאי פוליטיקה, דת, לאום וכו'? לא איכפת לי...

morg77

New member
בוכה הבאה מאמי ועונה!../images/Emo108.gif

1. אם יש לו חצ'קונים?תולי כמה חצ'קונים יש לו 2. אם הוא שמן?לא ממש אכפת לי העיקר שהיה לו אופי טוב ולב טוב חח.. 3. אם הוא גבוה ממכן, או נמוך ממכן בהרבה (נגיד 20-30 ס"מ)?אני רוצה שהוא יהיה גבוהה ממני אני לא רוצה מישהו נמוך זה יהיה מוזר 4. אם יש לו משקפיים?לא אכפת לי ממש 5. אם הוא פוזל? (הכוונה לא שמ-מ-ש שמים לב)עם לא שמים לב אז כן עם כן שמים לב אז לא... 6. אם הוא מבוגר ממכן?אני רוצה מבוגר ממני 7. אם הוא לא מי יודע מה חתיך?עם האופי שלו טוב אז כן!לא משנה לי עם הוא חתיך 8. אם אין לי שרירים?לא נורא למרות שאני מעדיפה עם 9. אם השיער שלו לא ממש יפה?אני ישנה לו את זה חח..
10. אם הוא נורא ביישן בחברה? (נגיד מסתובב לבד רוב הזמן ואין לו הרבה חברים)אני ידבר איתו שלא התבייש 11. אם הוא טיפש?אני יקח אותו 12. אם הוא מעשן?יגיד לו להפסיק ושיעשן רק בסוף שבוע עם זה כל כך חשוב לו 13. אם הוא נורא לא מנוסה עם בנות (נגיד אף פעם לא התנשק או שאף פעם לא היתה לו חברה)?אז זה יהיה פעם ראשונה 15. אם היו לו הרבה חברות?לא יוצאת כי הוא לא רציני 16. אם הוא מאוד לא ספורטיבי ושונא ספורט?לא אכפת לי 17. אם הוא מסתובב עם חברים נורא שונים מהחברים שלך?לא נורא 18. אם הוא לא מתלבש לפי האופנה ולפי איך שנחשב יפה, או לא משקיע יותר מדי בבגדים?לא אכפת לי ממש יותר טוב! 19. אם יש לו דעות מאוד מנוגדות לשלך בנושאי פוליטיקה, דת, לאום וכו'?אני לא מתווכחת איתו וממשיכה!

למעלה