עונה../images/Emo3.gif
בנות, עד כמה מפריע לכם בבן... 1. אם יש לו חצ'קונים? אממ...אם יש לו ממש ממש הרבה וכל הפנים שלו אדומות כזה אז זה קצת מגעיל
...אבל אם זה סביר אז אין לי בעיה. 2.אם הוא שמן? תלוי כמה...
3.אם הוא גבוה ממכן, או נמוך ממכן בהרבה (נגיד 20-30 ס"מ):אם הוא נמוך-זה ממש בעיה!! אני לא יסתובב עם מישו נמוך ממני...ואם הוא גבוהה אין בעיה,רק שלא יהיה יותר מדיי, שאני לא יראה גמדה.
4.אם יש לו משקפיים? לא מפריע... 5.אם הוא פוזל? (הכוונה לא שמ-מ-ש שמים לב) אם לא שמים לב כ"כ אז אין בעיה...
6.אם הוא מבוגר ממכן? אין בעיה... 7.אם הוא לא מי יודע מה חתיך? אממ...אין בעיה?
8.אם אין לי שרירים? אין בעיה. 9.אם השיער שלו לא ממש יפה? לא איכפת לי:S 10.אם הוא נורא ביישן בחברה? (נגיד מסתובב לבד רוב הזמן ואין לו הרבה חברים) אמממ...אם הוא ביישן לא איכפת לי,אבל בדדניק כזה?
אני לא מסתובבת עם כאלו...
11.אם הוא טיפש? בלימודים? (לא) בכלליות (מן הסתם שיפריע לי...) 12.אם הוא מעשן? לא מפריע... 13.אם הוא נורא לא מנוסה עם בנות (נגיד אף פעם לא התנשק או שאף פעם לא היתה לו חברה)? לא מפריע... 15. אם היו לו הרבה חברות? אם הוא רציני אז לא איכפת לי... 16.אם הוא מאוד לא ספורטיבי ושונא ספורט? לא איכפת לי. 17.אם הוא מסתובב עם חברים נורא שונים מהחברים שלך? שיסתובב,אני לא יכולה לבחור לו את החברים... 18.אם הוא לא מתלבש לפי האופנה ולפי איך שנחשב יפה, או לא משקיע יותר מדי בבגדים? לא נורא,אני יגרום לו להתלבש יפה.
19.אם יש לו דעות מאוד מנוגדות לשלך בנושאי פוליטיקה, דת, לאום וכו'? לא איכפת לי...