היום בתפוז

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

Blue Eyessss

New member
ררר...

למי איכפת מדוד לוי!?מי זה בכלל!? איכפת לי ממנו בידיוק כמו שאיכפת לי מהפיטריה והחברבורות שלה!

ניצולללל הסיפור המענין שלי בחווה

באתי לחווה והלכתי לרשימה וגליתי לשמחתי שאני רוכבת על שלומצי אז הלכתי לשלומצי הבאתי לה גזר ואז סתם ירדתי לדבר עם חגית אחר כך חזרתי לשומצי והכנתי אותה עם בנדז'ים ושמיכה יפה והכל ועליתי עליה (היה לי שיעור), עשיתי הליכה מששוחררת והתחלתי טרוט ולצערי הרב היא צלע אז חגית אמרה לי להחליף כיוון והיא עדיין צלעה אז עליתי למעלה ולקחתי את בז המתוק שעבד כבר שעה לפני לצערי אבל היה שיעור ממש טוב עליו אחר כך חגית אמרה לי ללכת לרכב על טיני כי טובה אחת המדריכות לא עשתה לא לונז' אז סיימתי לטפל בבז ועליתי לרכב על טיני, עשיתי הליכה כמה סיבובים והתחלתי טרוט והרגשתי שהטרו קופצני מידי וזה היה נורא מוזר אז אחרי סיבוב כזה חגית שמה לב ואמרה לי שגם היא צולעת, אני ידעתי שזה הולך לבוא , אז כן רכבתי על שלושה סוסים רק חבל ששני שליש מתוכם צלעו היה מזל סופר רע היום מקווה שזה לא ימשלך ובז לא יצלע גם מהשפעת המזל הרע שלי. אז כזה באתי לחגית מזה מבואת והיא אמרה לי תשתדלי לא להתקרב לרפאלה ואם כבר אז גם לא ללאונרדו זה היה מצחיק אבל לא מצחיק וחזרתי הבבייתה .

ואייי היה לי שיעור כזה טובבב../images/Emo99.gif

טוי בוי הלך כזה מדהיםםםם
יש לנו אימון בחווה בעוד שבועיים ויש דרסאג' ורנה רוצה שנצא ל-א1'...
התחלנו סתם הליכה במעגל וכיפופים וכל מיני והיה קצת מעצבן אבל אחרי זה השתפר ואז סתם יצאתי למנג' ועשינו שינויי כיוון ומעגלים וכל מיני והלך ממש ממש ממש ממש טוב!!!
ואז נתנו לו הליכה... ואחרי איזה 3 דקות קיצרנו מושכות ועשינו קצת קאנטר אבל הכלב של רנה כל הזמן הפחיד את טוי בוי אז זה היה די מעצבן אבל הלך די טוב סוף....וזהו.. הוא הלך מש יפה על המתג והיתי ממש מרוצה מעצמי....

למעלה