היום בתפוז...

היום בתפוז...

דן תורן, מעמודי התווך של הרוק הישראלי מגיע היום ב-19:00 לאירוח בפורום רוק ישראלי. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live ולהשאיר שאלותיכם.
היום מתחיל חידון בוסה נובה בפורום מוזיקה ברזילאית, לרגל צאת האוסף החדש "בוסה נובה ישראלית". מידי יום במשך שלושת השבועות הקרובים תתפרסם חידה ואחד מכם יוכל לזכות בדיסק.... לחידה היומית
מדונה ובריטני ספירס יורדות השבוע מהמקום הראשון בקופסא ודיידו חוזרת לשלוט ביד רמה במצעד התפוזי. אתם הכנסתם את רדיוהד היישר למקום השני, ואת אלכס פארקס, ה"נינט" של בריטניה- למקום ה-14. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו ואולי תזכו גם בסינגל החדש של הפט שופ בויז!

xKittYx

New member
דן תורן? רוק ישראלי?

אוקי, ממש לא היה לי מושג על זה (?)

S m e l l y Cat

New member
שאוווווול../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

*מכורה לשמחק החיים* נוווו עע לא מכירה?!

EleVaTioN

New member
נופ../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

אני לא רואה את הטלנובלות למיניהן....

the z girl

New member
חח... יופי אורלעעע

אני גאה בך!! אני רואה עם אחותי. כשמשעמם לי... ובאמת משעמם לי.. חח.. אז אני רואה איתה אממ.. איך קוראים לזה היום? אממ.. נווו.. משו עם אהבה ויהודה לוי בלע לא יודעת

EleVaTioN

New member
מספיק גרוע..../images/Emo129.gif

אימרו לא
לטלנובלות חחחחחחחחחחח לי יש את חברה שלי החיים שלה אשכרה טלנובלה אחת גדולה
אבל אני עדיין אוהבת אותה!

the z girl

New member
../images/Emo3.gif אני אוהבת אנשים כאלה

שיש להם מלא מלא בעיות ואז אתה לא קולט איך בכלל יש להם זמן להיות איתך, אבל בכל זאת הם איתך מלא זמן. זה כיף לחשוב שאתה חשוב
*עוד 50 דק' שיעור גיטרה*

simple gUaRaNa

New member
הוא גם../images/Emo9.gif,../images/Emo94.gif

שיחק בסרט הזה עם אגם רודברג
... שהוא היה אבא
.

כהכה../images/Emo105.gif

זה היה אבא שחור לבן.. אבל אתם יודעים מה הכי אדיר?! הוא המדבר הזה במומינים!!%$!$^&@^!$&#*&^!&

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

KaUrO DoNo

New member
אממממממממממ

זה באמת שולטטטטטטט.....אל תחשבי שאני משוגעת או משו

the z girl

New member
*בלעע* את מי הוא עושה??

גם חברות שלי אוהבות את זה מאודד חח אני אהבתי את זה כשהייתי קטנה, כיתה א+ .. עכשיו לא.. חיח אבל נאי זוכתר את הדמויות את מי הוא עושהה??

למעלה