היום בתפוז...

דן תורן ושי להב - אדוני הממון

תורידי, אחלה שיר

EleVaTioN

New member
להוריד זה לא חוקי../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

זה הפרת זכויות יוצריםם

billys girl

New member
כה ואת ממש ילדה טובה

לא מורידהה.. חחח כל המחשב שלך מלאאא..
טו עכשיו אני רוצה דיסקמן ואין לי בטריות אין לי מושג מה קישרתי סתם תמונה מהמחשב מה שחשוב זה מה שכתבתי למעלה
כה כה זה נכוןן אה וקיבלתי 100 במבחן חח אורלע גאה בי?!

S m e l l y Cat

New member
חוי.../images/Emo108.gif

קראתי את ההודעה, בלי לראות בכלל את השם משתמש, וידעתי שזאת את:| חוחו אני מזהה אנשים לפי צורת הכתיבה שלהם..(?) :||||

the z girl

New member
כי אני מיוחדתתת ../images/Emo13.gif

חח.. סתם אוי ישל י משהו לספר אבל זה יחכה לאחרי השיעור גיטרה ואז אני יוסיף לסיפור את מעללי שיעור הגיטרה שבועי אני אעשה לכם פה עוד טור שבועי עם מעללי היום שלי שהוא משעמם בטירוף.. חח והנה תמונה נורמלית יותר לשם התיקון.

EleVaTioN

New member
ברור שאני גאההההה../images/Emo129.gif

רגעעעעעעעעעעעעעעעעע בילי'ס גירל????
פאק זו עופר נכון???? ואל תצחקי חשבתי פעם שאני אמות בלי קאזה אני לא מורידה יותר....

S m e l l y Cat

New member
עפררררר!! עפרעפרעפרררר!../images/Emo108.gif

בלי ו'!!.. חיחיחיחי ישלי חברה שקוראים לה נעם ושכותבים נועם אני מתעצבנת. אז התרגלתי:|

EleVaTioN

New member
פיטע פיטע-להרגיע!../images/Emo129.gif

אנחנו לא יורים פה בחברי פורום אחרים
ואיי את מזכירה לי אתמול שהלכנו קניון [וראינו מלא ליפות
אויי היה שם אחד כל כך יפההההההההההההההההההההה *נמסה*] אז איזה אחת נכנסה עם ילד קטן בעגלה והוא החזיק מן אם 16 מצועצע כזה חחחחחח אני כזה "איזה מחבל קטן זה עם הרובה הזה" חחחחחחח סתם לא יפה
אבל זה היה משעשע חחחחחחחחחח והם בדיוק עברו את הבדיקות בכניסה לקניון

the z girl

New member
חחח נכוןן ...

אמא שלי כותבת בלי ו'.. והיא תמיד שהייתי קטנה אמרה לי לכתוב עם חולם ובלי ו'... כלומר שאלתי אותה איך היא אוהבת יותר וככה עשיתי. זה באמת יותר יפה.. חח אבל אין לי בעיה שכותבים עופר גמאני כותבת לפעמים עופר כי אנשים יתחילו לקרוא לי "אפר" (חול..עפר..אפר.. לא יודעת איך כותבים את זה.. א'?ע'?) וזה יהיה רעע חיח תקראו לי איך שבא לכם.. העיקר .. *צומי*

the z girl

New member
כה כה זאת הייתי אניי

למה פאק..? חח.. היה קשההה??? ואני באמצת אמות בלי קזאה מעוני אני אקנה את כל החנות סתם ברור שלא.. פשוט אני אמות כי לא יהיה לי מוזיקה אני ילדה טובה אז פשע כזה פיצי פיץ זה לא נורא

EleVaTioN

New member
פעם אמרתי שזה לא פייר..../images/Emo129.gif

כי דיסק נורמאלי אוסף עולה 80 שקל מה אני רוטשליד?! 80 שקל כל פעם בשביל לשמוע כמה שירים? וזה מצד אחד נכון אבל מצד שני זה לא פייר להוריד כלפי הלהקה והכל *מושפעת משיעור אזרחות
* ועכשיו נניח ונקנה דיסקים איפה יש דיסקים טובים אה????? עד לרחובות אני צכהללכת בשביל לקנות את גוד שרלוט ואין בכלל ניו פאונד גלורי או מסט MXPX ברנד ניו וכל האחרים פשוט אין את זה איפה יש סיכוי? בת"א? נע גם שם הייתי ואין חוצמזה שאני לא מתכוונת לצאת במסעות לת"א כל פעם בשביל דיסק אחר יאללה איזה עצבים עם זה

the z girl

New member
ברעננה יש!

חה תבואי יום אחד ותודיעי לי על זה שבוע מראש בבקשה.

the z girl

New member
אממ.. לא

אבל את יכולה לבוא לבר בשבת
ובכל יום אחר אני אפילו לא אלך לבצפר בשבילך! (וואו..)

למעלה