ורק אני שכחתי לכתוב סורי...
Q QueIronia New member 15/5/03 #21 ../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif ורק אני שכחתי לכתוב סורי...
° ° Glow Girl ° New member 15/5/03 #22 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifחח זה בסדר../images/Emo9.gif ולמקרה שאנשים לא שמו לב עמוד הגלריות התעדכן!
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifחח זה בסדר../images/Emo9.gif ולמקרה שאנשים לא שמו לב עמוד הגלריות התעדכן!
J J To The Lo New member 15/5/03 #23 חחחח....שרשור משעשע!!../images/Emo45.gif מזל-טוב! אחלה כינוי!! תתחדשי... כולכם !!!
° ° Glow Girl ° New member 15/5/03 #25 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifחח איזה חמודות../images/Emo51.gif
° ° Glow Girl ° New member 16/5/03 #27 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהייתי בטוחה שכבר אמרת לי
Q QueIronia New member 16/5/03 #28 ../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif נ"ש לא החלפתי ניק אבל רק רציתי לעדכן אתכם בנוגע לגלריות החדשות שיש בפורום... הנה רשימת הגלריות: דיסקים וסינגלים Ain't If Funny I'm Gonna Be Alright I'm Glad ג'ני בורוד
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif נ"ש לא החלפתי ניק אבל רק רציתי לעדכן אתכם בנוגע לגלריות החדשות שיש בפורום... הנה רשימת הגלריות: דיסקים וסינגלים Ain't If Funny I'm Gonna Be Alright I'm Glad ג'ני בורוד
° ° Glow Girl ° New member 16/5/03 #30 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמותר לי לענות לך? ניק, זה לא ניק קרטר ( ) אלא קיצור של ניק ניים - nickname שפירושו- כינוי
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמותר לי לענות לך? ניק, זה לא ניק קרטר ( ) אלא קיצור של ניק ניים - nickname שפירושו- כינוי
V vashla New member 16/5/03 #31 לא מנדי, לא מותר לך לענות לי. ברור שכן.תודה!!|ניקרטרהמאמם| אבל,ארז נשאר עם אותו הכינוי. או שהוא התכוון לאייציק?
לא מנדי, לא מותר לך לענות לי. ברור שכן.תודה!!|ניקרטרהמאמם| אבל,ארז נשאר עם אותו הכינוי. או שהוא התכוון לאייציק?
J J To The Lo New member 16/5/03 #32 הוא נשאר עם אותו כינוי..לא?! |ניקארטרלאמאמם| הוא חמדמד... אבל ההוא שהיה מכור ל שווה לגמרי