היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

סוזאן ופראן, צמד הזמרות הקנדיות שהיו לקלאסיקה ישראלית מקורית וייחודית, שבות לארץ למסע הופעות קצר - חיבוק חם ואוהב לעם בישראל. במסגרת זו תתארחנה הבנות היום ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה.
במסגרת שבוע האיכות הלאומי, המרכז הרפואי ת"א במיזם משותף עם מכון התקנים הישראלי ורשת "שילב" להגברת המודעות לאיכות ובטיחות במוצרי תינוקות וילדים, מקיימים כנס לקהל הרחב בנושא בטיחות ואיכות במוצרים לילדים ולתינוקות. הכנס כולל הרצאות והסברים מאנשי מקצוע ומומחים בתחום, תערוכת מוצרים, וכיבוד. הכנס יתקיים ביום חמישי ה- 29.5.03, כ"ז אייר תשס"ג התערוכה תתקיים ברחבת הכניסה של ביה"ח "ליס" ליולדות, המרכז הרפואי ת"א. הכיבוד וההרצאות יערכו באולם ההרצאות של ביה"ח, בבניין המרכזי, קומה 2- חניה חינם בחניון הנהלה, הכניסה מרח´ ויצמן. הכניסה ללא תשלום!!!! לפרטים נוספים

יש כתבה ע-נ-ק-י-ת על דוסון ב-24שעות

של "ידיעות אחרונות"... הכתבה מעט מספויילרת!! אז תיזהרו
היא ענקית ולכן אני לא יכולה להעתיק לכאן... אולי אחרי ה-19 ביוני שיהיה לי זמן..

1Shir

New member
עוד עידכונים ../images/Emo22.gif

מחר עולה בבתי הקולנוע בארץ סרט חדש בהשתתפותה של קייטי, "תא טלפון" (בתפקידים הראשיים קיפר סאתרלנד וקולין פארל). מי הולך?
מחר בערב, בשעה 22:00 בערוץ הסרטים, הסרט המגניב מכולם "!GO" בכיכובה של קייטי הולמס (ועוד חברי קאסט מהממים למיניהם...). אל תשכחו!
גם השבוע יש ב"פנאי פלוס" איזכור של "דוסון קריק" באחד המדורים.

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אני מתה לראות תא טלפון...אבל אין לי זמן
בחופש...

ראיתי אתמול בבכורה../images/Emo70.gif

סרט ממש ממש יפה
רק בגלל שיש לי קלסטרופוביה היה לי קצת קשה לראות את הסרט כי הרוב כולו בתוך התא!! בקיצר, ממליצה בחום
והשחקן קולין פארל ממש טוב

Dawson girl

New member
אני כנראה אלך בקרוב...

*מחזיקה אצבעות שיהיה לי יו ם ו' פנוי* ואגב, מבצע: לכל מי שיש איזשהו פלאפון של SK (לא משנה איזה), יש כרטיס שני חינם לסרט "תא טלפון"! אני כנראה אלך עם רוני, כי לשתינו יש את אותו המכשיר... ואגב היה אתמול בערוץ E! מאחורי הקלעים של הסרט... היה נחמד, אבל ראו את קייטי ממש מעט!

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif ניצול קטנטן ../images/Emo36.gif

העדכון השבועי יתפרסם מאוחר יותר משום שלאמא אין זמן בחיים

למעלה