היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo24.gif

היום ב-19:00 תוכלו לפגוש את ירמי קפלן, לשאול אותו שאלות וגם לקבל תשובות בפורום רוק ישראלי. ירמי קפלן הוציא לא מכבר דיסק חדש- "הזמן האבוד", שבו הוא חוזר להיות כל מה שתמיד הכרנו ואהבנו!
מבצע חדש מתחיל היום בפורום DVD. אם אף פעם לא זכיתם בשום תחרות, תמיד הייתם מקום 11 כש-10 הראשונים קיבלו פרס, זה הזמן להביא את סיפורכם במסר אישי. גרמו לצוות השופטים להזיל דמעה, או לפרוץ בצחוק- ואולי הפעם תזכו!!!!
עוד לא שמעתם על המסיבה? לא יכול להיות!!!!

../images/Emo124.gifניצו"ש../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

ראיתי מקודם את הפרק האחרון של העונה הראשונה (פרק מקסים..
) ובסוף משו נורא הציק לי... הרי הסצנה האחרונה דומה לסצנה בסוף עונה רביעית...(ותחילת פרק 501),אז החלטתי לערוך השוואה... מצאו את ההבדלים
אני מצאתי לפחות 3...

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gif אני משגיחה בבגרות בחיבור...

טלוש לפני שאת מתחילה לשמוח - יש גם חדשות רעות...
אבל את צריכה להתחבר למסנג'ר...

יאאאאא

איזה קטע זה! הם אשכרה החליפו את המנורה ברחוב?? (מצטערת, לא היה לי כח להתעמק ולחפש עוד הבדלים...) ושאלה: איזה מהתמונות היא מהעונה הראשונה ואיזה מהרביעית?

מממ...../images/Emo105.gif

צד ימין,המטושטשת יותר,זו התמונה של העונה הראשונה...

זה אחד הדברים

שמאוד אהבתי בפרק סיום העונה הרביעית. הפרק הזה בעצם היה סיום של חלק בחיים שלהם, כשכולם עוזבים את קייפסייד, נפרדים ועוברים לקולג'. בכל הפרק היו כל מיני זכרונות מהעבר, כמו המשחק שג'ואי ודוסון שיחקו בינהם, אבל הסוף היה הכי יפה. בדיוק ככה הכל התחיל. מאוד אהבתי את הפרק הזה.

LillipooT

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איזה יופי
אני כל כך שמחה בשבילכן!!!!! המון המון הצלחה יקירותי
ובלי הרבה קשר... היה לי היום מגן במתמטיקה.. עוד אחד! אני לא יכולה יותרררר אני שונננאאאאתתת מתמטיקהההה שוננננננאאאאתתתת!!!! *פשיו*

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifלילוצ'קה...

מיידלע, הכל בסדר? חחחחחחחחחחחחחחחה...

גם לי היה היום מגן...../images/Emo105.gif

במתמטיקה..הראשון... בלע. הלך בייסדר,אני מקווה....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo140.gif

מתוקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

elior15

New member
מזל טוב

מזל טוב שייהיה לכם (נדחף
) וכמובן בהצלחה

elior15

New member
מזל טוב

מזל טוב שייהיה לכם (נדחף
) וכמובן בהצלחה

drunky

New member
רציתי להוסיף עוד משהו בקשר להבדלים

ראיתי את הפרק האחרון של העונה הראשונה אתמול וזה היה פשוט מהמם איך שהם למעשה עשו העתק מקושר יפה של הפרק הזה לפרק האחרון של הענוה הרביעית... בפרק 113 - ג'ואי קיבלה הצעה ללמוד הפריז, דוסון מבקש ממנה להשאר, הוא לא אומר בדיוק למה, אבל הוא מנשק אותה בסוף... בפרק 423 - דוסון התקבל לבית הספר לקולנוע והוא נוסע כבר לקליפורניה להתחיל בלימודיו, והוא לא נשאר לקיץ, ג'ואי מבקשת ממנו להשאר, היא לא אומרת ממש למה, והם מתנשקים... במשך שני הפרקים אנו רואים את השנים כחברים הכי טובים, ואנחנו חושבים שזהו, פה זה נגמר, ואבד הסיכוי הקלוש האחרון שלהם לחזור להיות ביחד, אבל בסוף הפרק הם מתנשקים (אני תמיד התעצבנתי שהתסריטאים השאירו אותנו ככה בסוף העונה...) הדבר שהכי ריגש אותי כשראיתי את הפרק מהעונה הראשונה שוב, הוא החלק שג'ואי שטה לה הבייתה בסירה, כמה שהתגעגעתי לזה... מה, כבר לא לרמה שלה לשוט
חחח אה.... וגם אהבתי שבפרק 113 יש חזרה מובהקת, אפילו ג'ואי אומרת את זה, לפרק הראשון 100 - THE PILOT, היא אומרת, דוסון, כלום לא השתנה, הכל נשאר בדיוק כפי שהיה, הגיע הזמן להתבגר דוסון, כמו שהיא אמרה לו בפרק הראשון שהם כבר לא יכולים לישון יחד באותה מיטה, כי הם בוגרים, הם מתבגרים, ודוסון לא מבין, והיא אומרת לו שהגיע הזמן להתבגר... חחח זה היה כל כך יפה... אני בעד שהם יחזרו להיות בני 15, שם הסיפורים היו הרבה יותר מעניינים, ואתם לא מאמינים מה אני עומד לראות היום, את הפרק עם הריתוק, כמה זמן לא ראיתי אותו... זה הפרק הראשון שראיתי שגרם לי לראות את הסידרה שוב ושוב, וזה הפרק הכי יפה, עם אבי מורגן... חחח טו, אז יאללה ביי

למעלה