רציתי להוסיף עוד משהו בקשר להבדלים
ראיתי את הפרק האחרון של העונה הראשונה אתמול וזה היה פשוט מהמם איך שהם למעשה עשו העתק מקושר יפה של הפרק הזה לפרק האחרון של הענוה הרביעית... בפרק 113 - ג'ואי קיבלה הצעה ללמוד הפריז, דוסון מבקש ממנה להשאר, הוא לא אומר בדיוק למה, אבל הוא מנשק אותה בסוף... בפרק 423 - דוסון התקבל לבית הספר לקולנוע והוא נוסע כבר לקליפורניה להתחיל בלימודיו, והוא לא נשאר לקיץ, ג'ואי מבקשת ממנו להשאר, היא לא אומרת ממש למה, והם מתנשקים... במשך שני הפרקים אנו רואים את השנים כחברים הכי טובים, ואנחנו חושבים שזהו, פה זה נגמר, ואבד הסיכוי הקלוש האחרון שלהם לחזור להיות ביחד, אבל בסוף הפרק הם מתנשקים (אני תמיד התעצבנתי שהתסריטאים השאירו אותנו ככה בסוף העונה...) הדבר שהכי ריגש אותי כשראיתי את הפרק מהעונה הראשונה שוב, הוא החלק שג'ואי שטה לה הבייתה בסירה, כמה שהתגעגעתי לזה... מה, כבר לא לרמה שלה לשוט
חחח אה.... וגם אהבתי שבפרק 113 יש חזרה מובהקת, אפילו ג'ואי אומרת את זה, לפרק הראשון 100 - THE PILOT, היא אומרת, דוסון, כלום לא השתנה, הכל נשאר בדיוק כפי שהיה, הגיע הזמן להתבגר דוסון, כמו שהיא אמרה לו בפרק הראשון שהם כבר לא יכולים לישון יחד באותה מיטה, כי הם בוגרים, הם מתבגרים, ודוסון לא מבין, והיא אומרת לו שהגיע הזמן להתבגר... חחח זה היה כל כך יפה... אני בעד שהם יחזרו להיות בני 15, שם הסיפורים היו הרבה יותר מעניינים, ואתם לא מאמינים מה אני עומד לראות היום, את הפרק עם הריתוק, כמה זמן לא ראיתי אותו... זה הפרק הראשון שראיתי שגרם לי לראות את הסידרה שוב ושוב, וזה הפרק הכי יפה, עם אבי מורגן... חחח טו, אז יאללה ביי