היום בתפוז...

Dawson girl

New member
../images/Emo32.gif שרשור תרנגול!

כי לא היה מ-ל-א זמן... וכי אני יודעת שזה חשוב לכם כדי להוציא קיטור.. אז יאללה, תכתבו מה שבא... איך אתם מרגישים לגבי הבחינות שהסתיימו?... מה התוכניות שלכם לחופש?... וסתם מה שאתם רוצים... תיהנו נמש

אני אתחיל ../images/Emo66.gif

אני כמובן מאוד שמחה על המבחנים שהסתיימו, וכרגע אני לא ממש חושבת עליהם, אני רק מאוד לא רוצה לחזור לבי"ס!!!
התכנית העיקרית שלי לחופש היא הנסיעה לבודפשט ביום ראשון הקרוב לשישה ימים.
חוץ מזה, אין שום דבר מיוחד.

חזרתי מאילת......

הייתי הפעם עם המשפחה והיה סבבבבבה במלון שהייתי התארח גם בן שרעבי מלא נפסיק לשיר! איזה מתוווווק!

Dawson girl

New member
"קוקוריקו!!!"

אהמ... אני לא ממש עושה משו.. לא היו לי מועדי ב' למיניהם, ככה שהמבחן האחרון שעשיתי היה הבגרות בתולדות האמנות, וזה היה לפני כמעט חודש- ב-24 ליוני.. הידד! התוכניות שלי לחופש:
לגמור כבר את העבודה הנאחסית במתמטיקה, שלא התחלתי אפילו, לקרוא ספר באנגלית לבוק ריפורט שייתנו בתחילת השנה וסתם לקרוא כמה ספרים. שלא קראתי.
לטוס ל-16 יום לאיטליה ושוויץ.. תתכוננו נפשית..
לבוא למפגש השני כמובן!! כדי לראות אותכם!
לעשות משו בחופש.. כי לא הספקתי כלום וחודש שלם עבר!!!! נמש

וייי!!!! תרנגול!!!../images/Emo105.gif

כמה זמן לא היה! אני סתם קפצתי עם חברות היום לקניון ואכלנו בצ'יפסריה(כן,שמעתם נכון..מקום שמתמחה בצ'יפס
) החדשה! ובאוטובוס חזרה הביתה הגעתי למסכנה כואבת ונוראית:החופש נגמר! תראו! עבר כבר חודש!!! חודש שלם!!! זה נורא!!!! עוד מעט כבר נצמטרך לקנות ספרים וכאלה..ופופ! הכול יגמר!!! אני לא מוכנה נפשית לשנה חדשה עדין!!!!!!!!!!!!!!!!!

ווואי נכון!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo107.gif

איך כל כך מהר עבר חודש
ולא מספיק זה, גם אנחנו מתחילים את הלימודים ב 31/8 במקום ב1/9!!! בגלל השביתה של המורים!!!!!! בלעעעעעעעעע לא!!!!!!!! אבל אולי אולי יהיה משו נחמד: אולי נלמד רק 5 ימים בשבוע ואז שישבת יהיה חופש! אבל יוסיפו לנו כל יום 3 שעות
אבל אל תתפסו אותי במילה.. אני מקווה שזה יהיה!!

מרילנצח

New member
קוקוריקו.!!!!!!!!!!! ../images/Emo108.gif

וואי אז במסגרת הלא לא לעשות כלום עם עצמי כי אני בחופש.. אני לא עושה כלום... אולי נסע לסיני שבוע הבא אבל כלום לא בטוח... בכל אופןנחמד לי לא לעשות כלום... אך והידיעה שהחופש הזה לא ייגמר לעולם..

LillipooT

New member
יאאאאאא גם אני!! ../images/Emo60.gif

אוקי תורי
ממ בואו נראה מה אני יכולה לכתוב כאן..
יש לי צו ראשון עוד מעט ואני חוששת ביותר...!
אני נוסעת לארה"ב ביום שלישי בבוקר... מה שאומר שאני לא יהיה כאן 10 ימים ואני אתגעגע מאוד וזה עצוב!!!!
טל - גם אני הגעתי למסקנה הזאת לפני כמה ימים.. זה פשוט נוראי! איך עבר הזמן ככה?! אני עדיין לא מוכנה נפשית לכיתה יב! פשוט לא! ומה הקטע עם להקדים ביום את הלימודים?! מה זה השטויות האלה?! למה להיות קטנוניים?! גם אני יכולה להגיד שרק לפני איזה שבוע התחיל לי החופש בגלל כל הבגרויות האלה אז מגיע לי דחייה של חודש.. אויש באמממתתתת אוקי זייהו אני אסתום עכשיו..

לא יב!!! לאאאאאאאאא!!!../images/Emo105.gif

*מקיאה* רק המחשב על זה שאני הולכת להיות בכיתה יב' מגעילה אותי!!!! והחופש הזה עובר יותר מדי מהר!!!! צריך לעצור את הזמן קצת!!!

LillipooT

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif

* רוצה למות * אני פשוט אמות שנה הבאה... נורא ואיום! ואני עדיין לא בטוחה מי ישמור... אני חושבת על זה עדיין

shanyz

New member
אני אשמור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

פחחח ממש, רק אני..אשמור על פורום! חחחחחחחחח
כן, שבתאי, בי"ב נמות!!!!!!!!! אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ShaDoW GiRl

New member
י"ב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ואאייי ../images/Emo9.gif

לי יש מזללל.. אני ממש אבל ממש רחוקה מי"ב... אבל אני חוששת מהיום ש"זה" יגיע..
לנו הלימודים מתחילים ב27!!! 3 ימים לפני! אבל מפצים אותנו בגשרים.. למרות שאני מעדיפה לישון עוד 3 ימים...

Dawson girl

New member
אוי ויי זמיר

ואני חשבתי שלהתחיל ב-31 זה גרוע...
ואני לא כל כך רחוקה מיב'... אני מתחילה יא' שנה הבאה. אוי. הלחץ.

למעלה