היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo75.gif

הערב ב-21:00 תתארחנה בפורום הפרעות קשב (ADHD) המרפאות בעיסוק איילת גופר ושרון שני-גונן, שתשבנה לשאלות בנושא טיפול חושי תנועתי. ניתן להשאיר כבר עכשיו שאלות בפורום.
הערב ב-20:00 יתארחו בבלוג של התוכנית "שעתיים בלאפה", אלון חסון ותמיר גל. אתם מוזמנים ל- Blog TV

יש פורום ADHD?

למה אין פורום DVDA? אני לא מבין את התפוז הזה. אולי הגיע הזמן לעקור את הפרדס ולבנות פה שכונת וילות.

MAYA20

New member
אל תהיה טיפש

פורום ADHD זה למי שיש הפרעות קשב וריכוז בדרך כלל זה מגיע אם נטיה לשיכול אותיות. זאת אומרת שעכשיו הם קוראים את ADHD כ: DHDA אם יהיה פורום DVDA הם לא יבינו כלום וישתגעו לגמרי. מה?? מה לא ברור?

opoli

New member
ודאי שאפשר

שני ריטאלינים והכל מסודר. אם אין גם הכדורים של ד"ר שגב יכולים לעזור.

קפת

New member
וואלה. זה גם מה

שפיטר פונדה ודניס הופר אמרו לי פעם.

אני חושב שלא הבנת

כי הם סיפרו לי שהם בכלל אמרו לך שהיית חרא זיון, זו תרומתם לעם היהודי.

קפת

New member
רק אלוהים יודעת

איך אתה מצליח לשרוד בעולם, כי התחכום שלך שואף (קוק ובגלל זה)לאפס. אחרי שהם אמרו לי שאי אפשר לברוח מהגורל, אמרתי להם שנורא נורא כדאי שהם יעשו על זה סרט או משהו, והערתי כבדרך אגב, שאם הם ישלבו בסרט הארלי דיווידסון זה יכוליות חדשני (האופנוע ואמנות אחזקת הזן - זה היה השם הראשוני של הספר, אבל אני אמרתי לרוברט להפוך - עוד לא נכתב אז, אבל אם תלחצו עלי ממש חזק, אני אספר לכם שהשפעתי גם על פירסיג), כאילו, המכונה שמחליפה את הסוס ב"מערבון" מודרניסטי. אז ברור שאחר כך הם הסתובבו והתלכלכו עלי, בשביל לא לשלם לי תמלוגים או לפחות לשים איזה שורה קטנה (קטנה ולבנה) לזכרי. היו לי מלא רעיונות אז. ול.ס.ד. ואני בכלל עוד לא נולדתי.

על תרומתה של רפת ל"זן ואמנות אחזקת

האופנוע": בשנת 1968 כתב לי רוברט מ. פירסיג, מכר ותיק ונודניק לא קטן, מכתב מרגש שבו הוא מעלה על נס את זכרה של קפת לכתיבת ספרו המייגע. הריני להביא לפניכם את הקטעים החשובים: "מורי ורבי, המאור הגדול, הוד קדושתו, מעלת חוכמתו, שמש העמים, פנטזיית האמת, ידידי פטר חמור, שלום! כזכור לך, אני שוקד מזה מספר שנים על כתיבת ספר מסעות בכריכה רכה, שיאפשר לי להוכיח אחת ולתמיד ש-6 שנים במוסד לנוער עברייני בהן השתלמתי במכונאות רכב לא היו שנים מבוזבזות. אלא מאי, נתקלתי בקשיים רבים במהלך הכתיבה, בין היתר משום שהטקסט לא עמד בסטנדרטים שהצבתי לעצמי מבחינת האיכות. לבסוף, ארזתי את פקלאותיי (כך במקור האנגלי) ויצאתי לתור בהרי האטלס, סליחה, האפלצ'ים, סליחה ההרים האלה עם השם של מופע הקולנוע של מה שמו. אשתי שתחייה, הקרציה, לא יכולה לתת לבנאדם להנות והיהת חייבת לדחוף לי את הקרציה בדמות ילד נודניק שלנו, שישמור על אבא. במהלך הטיול המופלא בהרים היו לי מעט תובנות פילוסופיות ...(כאן בא קטע מייגע בן 400 עמוד שבו האדיוט מצטט את תורותיהם של כל הפילוסופים החשובים בהיסטוריה, כשהוא מחליף את מילות המפתח בתיאוריה במלה איכות - פ.ח.). הקיצר, הילד שיגע אותי נון סטופ, והכי גרוע היה כשהוא הפריע לי באמצע זיון עם איזו מלצרית מזדקנת מלאת חטטים שאני לא זוכר את שמה, אבל הוא מתחרז עם שחפת. העלתי אותו על הרכבת הראשונה בטענה שאני חייב להתאשפז בית משוגעים ואחר כך קרעתי לה את הצורה. אני חושש שחטפתי זיבה, ואם לא אטפל בה במהירות אני עלול להשתגע. נו מילא, תמיד רציתי לחיות כמו גוגן, לפחות אוכל למות כמוהו. עד כאן להפעם, שלך - בנך הרוחני, רוברט". אני מקווה שהוא לא יכעס על החשיפה. בעצם על הזין שלי, מי שלא רוצה להחשף עירום ועריה, שלא יכתוב מכתבים מרגשים/יצלם את עצמו מזיין כוכבות פסטיגל משומשות.

קפת

New member
אהבתי את הכינוי שהענקת לעצמך

פ.ח. אכן הולם וראוי.

אם אתה מתכוון להגיש בוק ריפורט

על סמך הפתיל הזה, אני לא צופה לך עתיד אקדמאי מזהיר.

קפת

New member
בכל מקרה העתיד כבר מאחוריו

הילד בן 33. תגיד, יש'ך חום גבוה ואתה שוכב על הספה בבית הוריך? תראה, חתולצ'יק, כל מה שהחמור כותב פה הוא אותנטי לעילא, רק שבמקום שכתוב פטר חמור, צריך להיות כתוב קפת, וויסה ורסה. הוא פשוט משכל שמות, החמור. זה סוג של לקות למידה שהתגלתה אצלו, ורק אצלו. מהבחינה הזו, ורק מהבחינה הזו, חמוריקו הוא מאוד יחודי. יש אפילו תסמונת על שמו: עקפת החמור. בעצם, בגלל שאני זו שזיהתה את התסמונת, אז שירבבתי גם את שמי פנימה. בוא ניראה, חתולתולון, אם תצליח לזהות...

הילד

בן 33? למה את נסמכת על משענת קנה רצוץ? אני שמח לחווית הציניות הזולה ומהסוגננת שבגינה (אם כי יכולותי ירודות) אני חוטף על הראש כל פעם או לפחות מבטי תמיהה זולים.

קפת

New member
מסוגנן לא יכול להיות זול

זה אוקסימורון, זה. אני משתדלת להסתמך על מקורות אמינים, דקומנטים והערכות פסיכיאטריות. אבל עכשיו חג. הכל סגור.

א"ש זול

בטח שמסוגנן יכול להיות זול וזול יכול להיות מסוגנן. אוקסימורון קלוקל הפלת פה על עם ישראל ודורות שלמים של מגלומנים ילכו שולל אחרי העווית הלוגית הזאת שלך! - חסרת אחריות לאומית!

למעלה