היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 יתארח מוש בן ארי בספיישל מיוחד של רדיו קול הים האדום. השידור יועבר live ב- blogtv. אתם יכולים כבר עכשיו לשרשר שאלות למוש בן ארי בפורום תכניות רדיו אילת.
ב-19:00 תתארח קורין אלאל live באולפן של תפוז אנשים, ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר לה שאלות בפורום מוזיקה עברית.
את שידורינו הערב תחתום מלי לוי- גרשון, שתענה לשאלותיכם live ב- blogtv של פורום אקזיט. השידור יחל בשעה 21:00. צפיה מהנה!

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif מישל ../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif

זוכרים את הסרט "Imaginary Heroes" בהישתתפותה של מישל
בכל אופן, הסרט יוצא לאקרנים בקרוב וכבר אפשר לראות את הטריילר. למעוניינים, לחצו כאן
הטריילר לקוח מהאתר הרישמי של הסרט! סרט מדכא משהו..

LillipooT

New member
וסתם משהו מזעזע מעט.. ../images/Emo60.gif

היתפרסמו באתר של מישל שתי תמונות מפרמיארה שהיא הלכה אליה לפני שנה.. שימו לב לתמונות

DAN1EL

New member
מה עבר לה בראש?!

אין לה מראות בבית? פאק. זה מכוער. היא הלכה על מראה של "יצאתי הרגע מהקבר"?

Dawson girl

New member
יוווווווו

דיברת עם רוני!
איזה קטע. בסוף החבר'ה מהביצפר מכירים את החבר'ה מהאינטרנט (היא מכירה גם את גל מפורום המסע לפולין..) חחחח איזה קטע! וכן בסוף באמת שינו נושא. עכשיו אני סטפני טאנר מ"צער גידול בנות".

Dawson girl

New member
אה ועוד משו

אהבתי את "את מיב' 5?" זה היה כזה משומקום בטח לדעתה.. חחחחחחחחחח

LillipooT

New member
וצו'פר ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif

אדון הדסון החליט לצ'פר את הבנות ולהופיע באחד הפרקים בסידרתו החדשה "the mountain" ללא חולצה
ליאתי מאמי.. זה מוקדש לך

SummerSpirit

New member
יו איזה קטע!!!

קראתי שכתבת "אדון דוסון" ואני כזה איפה דוסון!? אני לא רואה דוסון! רוצה דוסון! חחחח.. כולה גוליבר
.

G A L 17

New member
../images/Emo45.gif

מה זה ? אין לו ריבועים , אין לו שיזוף , יש לו שערות מכוערות , הקיצר הוא סתם מגעיל מה אתם תופסים ממנו? ולחכמולוג שישאל אם אני נראה יותר טוב , אז לא אני לא אבל בגלל זה הוא שחקן בהוליווד ואני לא

למעלה