היום בתפוז

shiray

New member
אני אדע ביום שני כנראה

שיעור קולנוע הראשון... בואנה יש לי את המערכת הכי קרועה בעולם! יש לי 10 שעות שבועיות בקולנוע ביומיים!!!! ביום שני 4 שעות רצופות של קולנוע עיוני, וביום שלישי 6 שעות!!! שעה קולנוע מעשי עם מורה אחת ואז שעתיים קולנוע הפקה עם אותה מורה ואז עוד 3 שעות קולנוע מעשי עם מורה אחרת! משהו מטורף לגמרי! עכשיו השאלה היא כמה הם יחליטו שאנחנו חייבים לבוא אחרי ההפקות... אם הם יהיו גמישים אני אבוא לשעתיים מתמטיקה מאחת ורבע עד חמישה לשלוש!!! ולא, לא התעוררתי מוקדם- פשוט לא הצלחתי להירדם! הלכתי לסרט (שמש נצחית, הייתי צריכה לראות את זה באופן מסודר על מסך שיותר גדול מהראש שלי [והוא עוד קטן]) ואז לבית קפה (כנראה הליקר טופי שהיה אמור לאזן את הגרניטה קפה לא עבד כמו שציפיתי) וחזרתי בארבע בערך ולא נרדמתי! ועוד הכנתי שיעורים במתמטיקה כדי שהיום אני אשכתב את התסריט! משהו איתי מוזר לגמרי היום! כנראה ראיתי יותר מדי פרקים של בנות גילמור (עם דגש על רורי...) מאז שחזרתי מחו"ל... אבל היום (או אתמול, בבית קפה) שאלתי חברה שלי שהיא במגמת מחול אם סיפרו להם מתי הם נוסעים מהמגמה ולכמה זמן, בגלל ששנה שעברה כל המגמות הייחודיות יצאו ביחד, והיא אמרה שזה באוקטובר ולשני לילות... אני מקווה לקבל יותר פרטים ביום שני. בואנה אבל אני גאה בעצמי שהצלחתי לפתור 5 אינ', כולל סדרה שקשה לעלות עליה (4+20+48+...).

shiray

New member
ד"א הבהרה

סדרה שקשה לעלות עליה למי שלא זוכרת סדרות משנה שעברה, ומי שביום חמישי התחילה בכלל ללמוד אינ' מתמטיות...

ערן1987

New member
חח,אוקיי.. חתיכת מערכת יש לך

זה לא נורמלי ככה
אז רגע,ממה שאמרת כאן(מכ-ל זה),יש סיכוי כלשהו שאת תבואי לפסטיבל?

shiray

New member
אין סיכוי כ"כ...

בעיקר כששיעור קולנוע הראשון הוא כמה? יומיים לפני פתיחת הפסטיבל?! מה גם שלפי המחולניקית כנראה שגם אנחנו נצא באוקטובר.... ואני יודעת שזה לא נורמלי! אין לי מושג על מה הם חשבו שם! אבל לפחות אלה שעות ראשונות... שנה שעברה היו 4 שעות אחרונות תקשורת וקולנוע עיוני (שעות אחרונות זה משעה שביעית עד עשירית) והיינו הכי לא מרוכזים בעולם...

ערן1987

New member
באסה שלא תבואי,היינו יכולים להפגש

לא נורא.. בכל מקרה,תהני בשיעורים הארוכים האלה חח

shiray

New member
היה היום מזה כיף!

חחח בזמן שכולם למדו פיזיקה וזה, אנחנו ראינו חצי שעה מקיל ביל, 20 דקות מאלפנט ואח"כ כמה דקות מדוגוויל!!! חחח והשיעורים הם לראות את קיל ביל עד שבוע הבא ואת דוגוויל עד לעוד שבועיים חחחח כבר התנדברתי להביא את הדיוידי לשיעור הבא (המורה תמיד לוקח את כל הסרטים מספריות וידאו).

mkarin

New member
ע"פ המנהל

"אתם לומדים באחד התיכונים המובילים בארץ, וזהו דבר מחייב" ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-

shiray

New member
חחחח גם אצלנו

אני הרי לומדת בבליך- שזה תיכון ששנים על גבי שנים נחשב לאחד הטובים בארץ, וגם תקופה לא מבוטלת נחשב להכי טוב בארץ, רק חבל שאותה תקופה הייתה בערך כשההורים שלי למדו בו (יאפ, הם סיימו מחזור י"ז, ואני עומדת לסיים מ"ז... ). עכשיו המצחיק הוא שבשנה שעברה היה מנהל חדש בתחילת השנה והוא נאם בתחילת השנה איך אנחנו התיכון הכי טוב בארץ ואח"כ כולנוצחקנו שהוא אומר את זה בגלל שהוא חדש ולא מכיר אותנו בגרוש... עכשיו השנה יש שוב מנהל חדש (גילו שאותו מנהל היה בכלל ללא רקע בהוראה ושהמכרז לא היה חוקי אז הוא עף אחרי איזה שבוע ואז הייתה מנהלת זמנית...) ושוב הוא אמר איך אנחנו התיכון המוביל בארץ... חחח ואז ראש העיר, שעדיין חי באשליות שבר"ג יש את התיכון המוביל בארץ, גם דפק נאום די דומה (רק בלי הציטוטים של המנהל מעליסה בארץ הפלאות ובלי כל ה"בעזרת השם" שלו... ).

Padme Amidala

New member
../images/Emo32.gif היום בערוץ 22

בשעה 2 בצהריים, ישדרו את "ציפורים מתות בסתר"- מיני סדרה על ספר מעולה (אני באמצע...)- כל האובססיביות למיניהן לפרחים בעליית הגג- זה אמור להיות מומלץ.

Padme Amidala

New member
LOL מישהו ראה חוץ ממני?

האב שווה
בטח היום הוא זקן, מקריח, ובעל כרס.

shiray

New member
נופ

אבל התעוררתי בשתיים וחצי (אם קראת את ההודעה שכתבתי בבוקר את מבינה למה...), וראיתי את ההודעה ברבע שלוש והבנתי שאם הייתי קוראת את הספר אז עוד מילא, אבל ככה אני בחיים לא אבין... חחח ואיך מתאים לך להגיד שהאב שווה...

American Girl

New member
אני ראיתי!!!!!!!

אני ראיתי!!!! אני עדיין לא הגעתי לאמצע וראיתי את הסדרה רק מ4.....
איזה דיכאון... אני לא הייתי במחשב לפני פתאום אני מדפדפת בערוצים עד שאני מגיעה לערוץ 2 ואז ישר נכנסת למחשב להגיד לנעמה ואז אני רואה שהיא בעצם כבר השאירה לי הודעה באיי סי... וזה בעצם היתחיל מ2.... איזה דיכאון... הייתי מקליטב אם ידעתי... בשבוע הבא יש המשך! אז נראה לי אני יקליט.

למעלה