היום בתפוז

love amor

New member
בעעע../images/Emo10.gif

מערכת חרא..מצפה לי שנה חרא..איזה כיף
כל יום אני מסיימת ב-4 חוץ מיום רביעי שב-5 וביום שישי לא לומדים.. אני מתה,ביי.

shiray

New member
אוייי

איך יש לך כ"כ הרבה שעות? את מרחיבה איזה מליון מקצועות? אפילו בכיתה י', שאז היה לי את המספר שעות הכי מטורף, זה אמר 3 ורבע איזה 3 ימים, יום אחד 2 וחצי ויום אחד 4 וחצי... (בגלל שהתחלתי מגמת קולנוע אבל שאר המגמות עוד אל התחילו אז למדתי גם מדעי הסביבה, מדעי החברה וכ"ו)

love amor

New member
לא מרחיבה כלום..

מגמת קולנוע וביי"ס מטומטם
עד שאני מגיעה הבייתה זה כבר 5 (ושאני מסיימת ב-5 אני מגיעה ב-7 במקרה הטוב
)

American Girl

New member
המערכת שלי נשמעת לי

דווקא טובה מאוד... יש לי פעמיים 5 שעות ו4 פעמים 6 שעות... זה מצויין! כי אין לי שעה שביעית!

B e r o N i k a

New member
אין תגובה!

לא מתכוונת לדבר על בתי הספר כאן. אני יותר מידי אוהבת את הפורום הזה, כדי להתחיל לקלל!

shiray

New member
%@#$#%

*ילנה לומדת ביום שישי, ילנה לומדת ביום שישי, ילנה לומדת ביום שישי* ומה זה 4 שעות?!?! לי יש יום של 5 שעות ואני מסיימת ב-12 ורבע, את מסיימת ב-11?!? אווו וחישבתי מהר ויש לך שעה יותר ממני חה חה חה

American Girl

New member
את לא לומדת ביום שישי?

איזה כיף לך
מתחילים *שוב* לשגע לנו את השכל בכמה חשוב להוציא תעודה טובה כדאי להיתקבל לתיכון טוב ובלה בלה בלה.... נועמים לנו על זה במשך שעות..... אני כבר יודעת את זה בעל פה... תעירו לי אותי באמצא הלילה אני אגיד מילה במילה נעום של המורה ללשון... אני אישית כבר נמאס לי! זה רק מלחיץ אותי יותר!

mkarin

New member
גם לי טחנו את זה...

והיום אני עברתי את הטחינות האלה... היום טוחנים לנו על הבגרות :S... וגם אני לא לומדת ביום שישי

ערן1987

New member
אני לומד בתיכון ה-2 הכי טוב בארץ

ע"פ מעריב.. אבל אני מנוי על ידיעות,אז זה לא מזיז לי

shiray

New member
חחח בואנה התלהבת מזה קצת

יוווו ויצא לי הכי שווה בעולם!!! הכיתה שלי (מבין כל השכבה) עושה השנה את הבגרות בספרות בחורף!!! בגלל שבינואר יוצאים להפקות ואח"כ עורכים והכל המורה, שהיא גם רכזת המקצוע אז כנראה היא טובה, החליטה שנעשה מועד חורף! מה שאומר שמינואר יש לנו מלא שעות חופשיות, שבסוף השנה יהיה לנו הרבה פחות לחץ כי יש רק את אנגלית, מתמטיקה (ואנחנו עושים גם יחידה בחורף ככה שיש טופס אחד בקיץ), קולנוע ואזרחות! ושאחרי ההפקות לא נהיה לחוצים מזה שאין שעורים עם המורה וכל זה... בקיצור שווה!!! חחח ומזה נראה לי שנספיק ללמוד הכל- בשיעור אחד היום היא הסבירה על המועד חורף, על תכנית הלימודים, על ה"אני מאמין" שלה וכבר הספיקה ללמד אותנו על הביוגרפיה של ביאליק והתחלנו שיר שלו...

ערן1987

New member
תנ"ך עשיתי יחידה אחת שנה שעברה

כלומר,לא כמבחן בגרות אלא כחלק של התעודה.. היסט' עשיתי יחידה בכיתה י' אגב,בשניהם אני טוב מאוד(ובהיסטוריה אני ממש מצוין!) אגב,את תהיי השנה בפסטיבל דימונה?

shiray

New member
בואנה מצאת זמן להעלות את זה?

אני בול בוכה לליאת על זה... אני לא הולכת, וגם לא הלכתי בשנתיים הקודמות... בי' השכבות האחרות הלכו ואנחנו לא, בי"א הלכנו במקום זה לסדנאות בנווה שלום והשנה אנחנו גם לא הולכים ואני ממש ממש מבואסת מזה, כי בניגוד לקליפ של כיתה י', את הסרט שעשיתי השנה אני פשוט אוהבת ככל שהזמן עובר, וכשהקרנו אותו בבי"ס קיבלתי כאלה פידבקים מעולים מכולם, פידבקים שלא האמנתי שאני אקבל! הייתה גם מישהי שהיא אמא של שישיסטית ושהיא עובדת ברדיו במדור תרבות ובהפסקה היא באה אליי ואמרה לי שהסרט שלי היה מדהים ואמיתי ושנדיר לראות סרט תלמידים שהוא כזה אמיתי ולא מתפלסף ולא ידעתי איך להגיב!

ערן1987

New member
וואי,באסה.. עוד היינו יכולים להפגש

100 אחוז שאת לא הולכת? ומגניב לך על המחמאות

shiray

New member
יאפ, 100 אחוז

מישהו מהמגמה (ומהכיתה שלי, בקיצור דרור [נעמה מכירה]) הלך לקנות תלבושת יום אחד והוא ראה מורה מהמגמה ושאל אותו אם נצא לפסטיבל דימונה והמורה אמר שלא, אבל נלך למשהו פי 7 יותר שווה... נחכה ליום שני (שיעור קולנוע ראשון) ונראה... ותודה! בואנה באותו יום הייתי כ"כ לחוצה (למחרת היה הטסט השני והאחרון שלי... ובאמצע ההתארגנות בבוקר לטקס קבעתי פתאום שיעור נהיגה כי יום לפני היה לי שיעור נורא, חוץ מזה שתמיד המורים רק אמרו איך הם אוהבים סרט אחד, שלא היה הסרט שלי, ועל הסרט שלי הם רק אמרו שרואים שעבדנו עליו המון וכ"ו אבל לא אמרו אם הם אוהבים אותו או לא בתור סרט), וכשהראו את הסרט ישר החלטתי שעכשיו מעבירים את האוכל לשולחנות מאחור כדי שאני לא אראה אותו ואז פתאום בהפסקה כשכולם אמרו לי איזה טוב הוא הייתי כ"כ כ"כ מאושרת!

למעלה