היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

Padme Amidala

New member
../images/Emo32.gif שנת לימודים מוצלחת לכולם ../images/Emo13.gif

תיכון נראה דווקא לא רע בינתיים ^_^

ערן1987

New member
איכסה,בית ספר..

יש לי אבל מערכת קלילה למדי.. הכי הרבה ברציפות שאני לומד זה 6 שעות,וגם זה עד 1 בצהריים

mkarin

New member
בלעעעעעעעע

יש לי 4 ימים עם 8 שעות, ויום ראשון 7 שעות! יותר מדי מתמטיקה, פיזיקה וכימיה!

mkarin

New member
ט'... והיום שינו לי את המערכת...

א,ג,ד- 8 שעות ב,ה- 7 שעות

shiray

New member
היי

לי יש יומיים של 7 שעות, יום אחד של 8, יום של 5 (בשביל זה רק חיכיתי לי"ב! בשביל שאני אוכל להגיד שיש לי יום של 5 שעות!) ויום אחד של 6... וגם היום של ה-8 שעות כולל 6 שעות ראשונות קולנוע מעשי ואז שעתיים מתמטיקה ככה שמינואר בערך (כשמצלמים את הסרטי גמר) רק אלה שיערכו בטח יבואו בבוקר והשאר יבואו לשעתיים... ויקצרו לנו את אילת!!!! זה לא הוגן!!!!! כנראה נהיה רק 2 לילות!!! איזה עצבים!!!!

Padme Amidala

New member
המערכת שלי בסדר...

אמנם לא מעולה כמו של ערן אבל לא רעה בכלל...

ערן1987

New member
את אפילו לא יודעת מה המערכת שלי

או שאת מתחזה למנהל הקירח שלי ואת בעצם כן יודעת?

בהצלחה לכולם

ועד שבועיים וחצי גם אני מתחילה לילמוד - סטודנטית ורציתי שתדעו - שהשם האמיתי שלי הוא לא בר (שירה כבר יודעת) אלא רק כינוי , קוראים לי - ליאת אז אפשר לפנות אלי בשם הזה , ערב טוב לכולם!

תודה../images/Emo13.gif

אני מאד אוהבת את השם הזה , וזה רק בתור כינוי פה ראיתי שהרבה לפני שהגעתי עשיתם שירשורי היכרות עם שמות והכל , ומאז שאני פה בפורום לא היה , אז פשוט לא יצא אבל אני מאד אוהבת את השם שלי

חחח בשוק ממה?

מהשם או מהסטודנטית? עד שבועיים וחצי אני אהיה סטודנטית , ועד חודש בת 20 - אם גם את זה לא ידעת

למעלה