היום בתפוז

Dawson girl

New member
נראה לי ש-01 ו-02

ובהצלחה דניאל! (אפילו שבטח אתה כבר אחרי.. אבל חפיף..
) קיבלתי 90 במתכונת של 03!!!!

dun16

New member
יפה נמששש!!! ../images/Emo9.gif

חזרתי קודם מהמגן.. הלך דיי בסדר.. הייתי גאה בעצמי..כי הצלחתי תרגיל בגאומטריה שהרבה מ5 יחידות לא הצליחו.. חחח

DAN1EL

New member
../images/Emo32.gif

אמרתי לכם שאוקראינה תנצח באירוויזיון!
הייתי צריך לשים על זה כסף... אה, והמתכונת הייתה ממש קלה!

Dawson girl

New member
מה? האמזונות ניצחו??.

היו יותר טובים! כמו היווני החתיך הזה למשל
סאקיס רובאס או משו כזה... ומי עוד? אמממ... מלטה נראה לי. הם היו חמודים. שיר פופ כזה לא מיוחד. נו לא יודעת, אין לי גם מושג למה נשארתי ערה לראות את כ-ל המדינות
חשבתי שגם דוד ד'אור יהיה שם! דניאל, תסביר לי איך האירוויזיון הזה עובד.

DAN1EL

New member
סבבה.

השנה שינו את השיטה. עד עכשיו השיטה הייתה שהמקומות הנמוכים יותר (בערך אמצע הטבלה ומטה) לא ישתתפו באירוויזיון שנה לאחר מכן. אבל בגלל שכבר יש המון מדינות משתתפות (36) אז שינו את השיטה, ועכשיו היא כזאת: (נסי לעקוב) יש חצי גמר וגמר. או יותר נכון, סיבוב מוקדם וגמר. מתוך 36 המדינות, 14 מדינות כבר בטוח בגמר, והן: 10 המקומות הגבוהים של השנה הקודמת + 4 המדינות הגדולות (ספרד, בריטניה, צרפת וגרמניה, שמשתתפות אוטומטית כל שנה) שאר המדינות ייאלצו להתחרות בחצי הגמר כדי לעלות לגמר. לגמר יעלו 10 המקומות הגבוהים בחצי גמר, אז סך הכל בגמר יתחרו 24 מדינות: * 14 שכבר הבטיחו את מקומן מראש * 10 מדינות שהופיעו בסיבוב המוקדם והעפילו לגמר דוד ד'אור הגיע למקום ה-11 בחצי הגמר, מרחק 9 נקודות בלבד מהגמר.

Dawson girl

New member
אוקיי, תודה!

אבל זה די לא פייר שיש כמה מדינות "גדולות" שקבועות כל שנה.. זה די הורס את התחרות, לא??..

מה זה היה הזינה-ות האלה?

זינה-ות רבות של זינה למה לעזאזל הם ניצחו? לא שראיתי.. אבל.. בלעע

לא ממש אהבתי ../images/Emo66.gif

את השיר שזכה. ולמרות שלא ראיתי כמעט כלום (ראיתי רק את ההצבעה בסוף) נראה לי שראיתי את הקטע הכי מצחיק בערב - שלמנצחת של שנה שעברה נפלה הנעל!

DAN1EL

New member
זה לא כזה מצחיק...

יותר מצחיק (אם בכלל) שדנה אינטרנשיונל נפלה כולה ב-99 כשהיא החזיקה את הגביע בכוונה להעניק אותו לזוכה....הוא היה ככה קרוב להישבר לרסיסים..

shira245

New member
אני בסוף לא ראיתי את האירוויזיון.

נסעתי להפגנה אז לא הייתי בבית אבל חברה שלי הקליטה אז היא תביא לי את הקלטת. אבל את השיר של אוקריאינה אני לא כ"כ אוהבת.

LillipooT

New member
מייאו. ../images/Emo60.gif

אמא קצת בורחת מהמחשב... כי רע לה בחיים. שהלימודים האלה יגמרו כבר
בהצלחה לכולם.......

למעלה