היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-17:00 נקיים שידור נוסף מחדר העיתונאים של תחרות האירוויזיון. איליה, ערן ולידן יספרו לכם קצת על מאחורי הקלעים של חצי הגמר אתמול, ההכנות לקראת תחרות האירוויזיון ביום שבת, ועוד הפתעות. השידור יועבר ב- blogtv בחדר "לקראת אירוויזיון 2004"
הערב ב-20:00 נארח את מורן גרוס, כוכבת התוכנית "אהבה מעבר לפינה" שתענה לשאלותיכם Live בפורום הרשמי של הסדרה וב-blogtv. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
פורום תאומים ושלישיות יארח הערב ב-21:30 את ורד בן פורת, יועצת ומדריכת הורים לתאומים. הכנסו כבר עכשיו לפורום והשאירו שאלות.

גל1234

New member
אוףףףףףףףףף הפסדתי

מקום שני עם 180 נקודות :( מתוך שלושה מקומות איזה אכזבה... בכל אופן מחר נסביר הכל עכשיו אני עייף לילה טוב

../images/Emo6.gif

לונורא גל... יהיו עוד משחקים
מסכנות בנות באר- שבע...
אחחח איזה חלום יפיפה היה לי בלילה
בוקר מקסים
לכם אנשים

כאן!../images/Emo105.gif

עכשיו... עובר עלי חודש מטורף עכשיו אז אני מתנצלת מראש שלא אהיה כאן הרבה... עוד חודש וזהו! הללויה!

unnicked

New member
פה...../images/Emo15.gif

גם בערך...
אבל בשבוע הקרוב(כמו גם בשבוע בערך שחלף....) אני לא אהיה פה...שבוע מטורף לחלוטין...אבל אחריו שבוע חופש!!
יום שני מבחן בהיסטוריה
שלישי-בגרות באנגלית
ושישי מתכונת בהסטוריה...איזה שבוע כיפי...לא
בכל אופן....אחרי השבוע הקרוב אני בטח אהיה פה המון...
ויהיה לי נחמד
ועכשיו הולכים להשלים כל מיני דברים בשביל המורה הנחמדת לאנגלית.... יומטוב, ושבוע נחמד לכולם(חוץ ממני...) וזייהו... *מקווה לעבור ת'שבוע הזה בחיים, ולהיות מסוגלת לספר על כך...בעוד שבוע ויום(כלומר ביום ראשון הבא בערך....)* נ.ב. הבגרות באנגלית בשעה 4 אחה"צ....הייתם מאמינים
מי לעזאזל יכול לעשות בגרות בשעה כזאת

dun16

New member
תודה... ../images/Emo13.gif

זה כזה מתסכל ללמוד לזההה...!!!!! בהצלחה גם לך!!

Dawson girl

New member
בהצלחה! ../images/Emo13.gif

מתסכל בהחלט
אבל כשאת מגיעה למבחן- את יודעת, וזה שווה הכל.

למעלה