היום בתפוז

powo

New member
בנושא עשרה שקלים

עוד לא יצא לי לראות שנה אחרת .הכל תשנה.האפשרי?

ronmerav

New member
מטבע 10 ש"ח - יש גם

תשס"ב. גם אני מחפש כל הזמן, ומתברר ששאר השנים נמכרו רק בסטים לאספנים ולא יצאו למחזור. זה לא בסדר!

rachelea

New member
רן, ברכותי לניק החדש

על אף שאני חולקת על קודמי המברכים. הכינוי הקודם ייחד אותך מכולנו והצביע על תחום תחביבך. לפחות היית בוחר ב"רן המטבען".

rachelea

New member
חה...חה...חה...../images/Emo6.gif

למה להחליף? השם מדויק ומתאים לכל תעודותי... אריק, שכחת כבר את תלאותיך בהולנד? הרי בעצמך סיפרת שהיה בלתי אפשרי להיכנס לתפוז עם ניק עברי. אני רוצה להשאיר בידי את האפשרות לבחור בחו"ל אם להיכנס אם לאו
.

® רן

New member
תאמיני לי, חשבתי על זה

ואז החלטתי שאם אני ארצה להשתתף בפורומים אחרים זה יראה ממש טפשי, ואין לי כח להחזיק זהות בדויה נפרדת לכל פורום. ובני - כן, אנא עדכן בדף הפורום את הניק החדש ומחק את הישן - תודה!

פייתון - איזה רומנטיקן

En dessinant la forme d’un orange Il donnera au ciel son premier soleil En dessinant l’oiseau Il inventera la fleur En cherchant le bruit de l’eau Il entendra le cri du cour תסביר לי בבקשה מה לך ול- Frida Boccara

python 4

New member
יום, ילד

בבקשה, אבל זה רק מהצרפתית המועטה שאני יודע (יש שם הרבה participe present, ואני עדיין לא סגור על זה) אז לא לקחת אותי במילה. יום שיתעורר מבעד לשלושה ענפי לילך אשר ילד יראה כמו בספר תמונות העולם שמסביבו יהיה ריק וזה כך שהוא ימציא חיים בעמודו הראשון תוך כדי ציור של צורה של תפוז הוא יתן לשמיים את השמש הראשונה שלהם תוך כדי ציור ציפור הוא ימציא פרח תוך כדי חיפוש רעש של מים הוא יקשיב לצעקת הלב תוך כדי ציור ענפי כוכב הוא ימצא, הילד, את הדרך לגדולים הגדולים אשר שמרו על מבט מתפעל לנוכח פירותיו של כל יום והוורדים של האהבה

python 4

New member
שכחת משהו - ../images/Emo9.gif

En dessinant les branches d'une étoile Il trouvera, l'enfant, le chemin des grands Des grands qui ont gardé un regard émerveillé Pour les fruits de chaque jour et pour les roses de l'amour​
פשוט שיר מקסססססים!
והקשר? הנה עוד שיר אהוב עלי במיוחד - אם אתה מזהה את הקשר בין השניים אני שולח לך קאנג'י מתנה:
Doux, doux, l'amour est doux Douce est ma vie, ma vie dans tes bras Doux, doux, l'amour est doux Douce est ma vie, ma vie près de toi Bleu, bleu, l'amour est bleu Berce mon cœur, mon cœur amoureux Bleu, bleu, l'amour est bleu Bleu comme le ciel qui joue dans tes yeux Comme l'eau, comme l'eau qui court Moi, mon cœur court après ton amour​
וכו'.

נויקה

New member
נצל"ש

אחרי שעשיתי את טקס השרת החלודה והפטריות למיניהן מהבולים היקרים לליבי, נשארו עוד כמה עם כתמים. מה לעשות? נעה

למעלה