היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

במסגרת שבוע התפתחות הילד בפורום הורים לאחר טיפולים יתארחו במהלך כל השבוע פרופסור עמוס עציוני, מנהל בי"ח מאיר לילדים ברמב"ם, והגב' כרכום מאור, אחות מוסמכת, ויענו לשאלותיכם. פורום אפילפסיה-תמיכה מארח את ד"ר שאול נבון שיענה לשאלותיכם בנושא הערב ב-20:30
פורטל הצעירים yesZone (אפיק 68 בלווין) המופק ע"י תפוז אנשים, מזמין אתכם לשחק במשחק הטריוויה השבועי ולזכות במערכת קולנוע ביתית מבית Lenco. אם נמאס לכם לעמוד בתור בקולנוע או לחשוש מכך שיסתירו לכם, כנסו למדור GAMES והתחילו לשחק. ככל שתשחקו יותר תגדילו את סיכוייכם לזכות! בהצלחה!

שמתם ../images/Emo23.gif לגלריה של חן האספן?

סמלי משטרה ומג"ב. מאיפה אתה משיג אותם? קונה? מבקש משוטרים?

rachelea

New member
חסר באוסף סמל

מי זוכר את משמר הבטיחות של בתי הספר משנות ה-60 של המאה העשרים? אז היה לנו סמל (בדומה לסמל הישן של המשטרה). אני אחפש לראות אולי יש לי אותו. ואם כן, אודיע לחן "האספן". בכל מקרה, חן, קח לתשומת ליבך את עובדת קיומו של הסמל. הוא חסר לאוסף. ולגבי גלרית סמלי המשטרה - באמת יפה. משלימה את גלרית התגים הצהלית.

rachelea

New member
חן, לא תאמין - מצאתי!!!

כמה אני שמחה
, לא האמנתי. 40 שנה חיכה הסמל לגאולה. אני מניחה שיגיע לידיים חמות ואוהבות
. חן, תמסור כתובתך במסר ואשלח אליך את הסמל (רק אל תצפה למשהו יפה במיוחד). ולומר לכם עוד דבר: פלא שזכרתי שקראו לזה "משמר בטיחות". זכרוני עדיין עמי...

® רן

New member
מנצל"ש - שינוי ניק

נשברתי בסוף וגם אני עיברתתי את השם. coincollector - ® רן

בּני

New member
תתחדש

powo? rachelea? python 4? ronmerav? מי הבא בתור? ולסוגיה יותר "קשה"... לעדכן גם בדף החברים או ששני הניקים יהיו פעילים?

elcool

New member
אם אני אחליף, זה יהיה יותר מתון

elcool - E.L. Cool זה השם, מה לעשות?

saudi

New member
תתחדש

גם אני בתהליכי עיברות (מחכה למוזה). אודי

שאלה לגבי מטבע של 10 שקלים.

אתמול חברה שלי שילמה במטבע של 10 שקלים והמוכרת סירבה לקבלם ממנה בטענה ש"אני מכירה את המטבע הזה. הוא יותר דק ויש עליו פסים, ואנשים לא יסכימו לקבל אותו כעודף". שאלותי הן:
האם חברתי נפלה קורבן למעשה נבלה, ומישהו נתן לה מטבע מזוייף?
האם המוכרת נפלה על הראש, וזה מטבע עם טעות?
האם תרצה את המטבע מחברתי (בתקווה שהיא לא שילמה איתו כבר לאיזה פראייר)?

powo

New member
אש"י יש בשוק

הרבה מטבעות של 10 שח מזויפים.ואפשר לזהות בקלות יחסית.בתנאי ששמים לב

® רן

New member
כפי שאמר אברהם

מסתובבים הרבה מאוד זיופים של 10 ש"ח, ויתכן בהחלט שחברתך "נפלה בפח", אם כי כמובן הנזק הוא רק 10 ש"ח (בלי לקחת בחשבון שהיא פשוט יכולה לשלם בו בחנות הבאה וסיכוי של 99% שאף אחד לא ישים לב). מצד שני, קיים סיכוי שזו טעות בהטבעה. אשמח לראות תמונה, אם יש לך אפשרות לצלם/לסרוק.

למעלה