היום בתפוז

Dawson girl

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

בואי נתחלף! את הגאון במתמטיקה אז תעשי לי ת'מתכונות ואני אעשה לך את החיבור!!!

LillipooT

New member
אני משתגעת!!! ../images/Emo60.gif

נמאס לי ללמוד!!!!!!!!!! ואין לי כח לכתוב מחר חיבור! גם הנושאים מזעזעים לדעתי.. בכל מקרה, בהצלחה לכולם!
אגב.. קבלתי 97 וחצי במגן בפסיכולוגיה!! אני מאושרת!!

shira245

New member
מה הקטע של החצי../images/Emo35.gif

אי אפשר לתת 98? אבל כל הכבוד!! ובהצלחה!

גל1234

New member
לי מתכונות בפיזיקה :(

פאק מה חשבתי לעצמי כשהגברתי את זה.. צריך לשבת על התחת 23 שעות ביממה :(

בהצלחה לכולם!!!

גם לי יש מחר את הבגרות בחיבור. אני ממש מקווה שיתנו נושאים נורמלים... ולי, קיבלתי 87 במתכונת בפסיכולוגיה, לא גאון כמוך... אבל יש לי מגן 93.

וווווווווווווווה*פורצת בבכי*../images/Emo42.gif

גם בטופי יש ג'לטין!
בעעעעעעעעעעעעעעעע
אופ! כבר לא נשאר לי מה לאכול! בהכל יש ג'יפה בפנים!
מהיום אני אוכלת רק עלים וזהו!

unnicked

New member
על הכל ביחד...../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

אז ככה... מיליון בהצלחה לכ-ו-ל-ם
אמא אני נורא גאה בך
וגם בך רזיה
ושוב בהצלחה, לכולם, במתמטיקה, בחיבור ובכל דבר שלא יהיה...או שכן יהיה... גם לי נמאס ממתמ'...(מתכונת ביום שישי...אמא'לה....
) וזהו נראה לי.... אהה...כן...גל, מה באמת חשבת לעצמך כשהגברת פיסיקה
עכשיו זהו...
יומטוב לכולם, ובפעם השלישית, בהצלחה בהכל
ובקשר למשפט המשותף...אהבתי מאוד מאוד ת'רעיון...אני ממש בעדו...אבל המוח שלי בשביתה...הוא נורא כועס שייבשתי אותו...וחוצמזה, שאף פעם לא הייתי יצירתית במיוחד...אז אני סומכת עליכם/ן

shira245

New member
איזה יום טראגי!../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif)../images/Emo10.gif

נמאס לי מביה"ס כבר.גם קמתי היום מאוחר(ב7:50 וההסעה יוצאת ב7:55) התארגנתי באיזה 2 דקות והייתה לי מתכונת באזרחות על הבוק
היא הייתה כ"כ קשה!והתחלתי לפלסף למורה..אני מקווה שאני אעבור את ה80 אחרת הציון מגן שלי ידפק לחלוטין. ומחרותיים יש מתכונת במתמטיקה,וגיליתי שחסרה לי עבודה להגשה באנגלית ויש לי עוד עבודה בתנ"ך ובפילוסופיה. כל מורה חושב שהמקצוע שלו הוא הכי חשוב
נמאס!!!!!!!!!!!

נגמר חיבור!!!

הגעתי לביצפר לפני הבגרות, בשתיים, וגיליתי שיש לי מגן 100!!! זה עשה לי את היום! ואז עשיתי את הבגרות עם מצב רוח טוב, ולדעתי יצא לי אחלה... הלכו שתיים, נשארו עוד 6 בגרויות.
יום רביעי - פסיכולוגיה. לא ברור איך אני אעבור את זה...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

אין יותר חיבור!!!!!!!! יוהו!!! למרות שלמדנו את זה רק 3 חודשים בקושי והיו לנו אולי 6 שיעורים אבל העיקר שנגמר!!! היה בסיידר,עשיתי את נושא 3-תרבות הצריכה! מקווה לטוב..
ו..קיבלתי במתכונת באנגלית 90!!! אני כל כך שמחה!!! אני ממש גרועה במבחנים באנגלית והייתי בשוק!!! איזה כייף!

כל הכבוד לשתיכן! ../images/Emo66.gif

מה בעצם עושים בבגרות הזאת? סתם נותנים לכם נושא וצריך לכתוב עליו?

למעלה