היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

במסגרת שבוע התפתחות הילד בפורום הורים לאחר טיפולים יתארחו במהלך כל השבוע פרופסור עמוס עציוני, מנהל בי"ח מאיר לילדים ברמב"ם, והגב' כרכום מאור, אחות מוסמכת, ויענו לשאלותיכם. פורום אפילפסיה-תמיכה מארח את ד"ר שאול נבון שיענה לשאלותיכם בנושא הערב ב-20:30
פורטל הצעירים yesZone (אפיק 68 בלווין) המופק ע"י תפוז אנשים, מזמין אתכם לשחק במשחק הטריוויה השבועי ולזכות במערכת קולנוע ביתית מבית Lenco. אם נמאס לכם לעמוד בתור בקולנוע או לחשוש מכך שיסתירו לכם, כנסו למדור GAMES והתחילו לשחק. ככל שתשחקו יותר תגדילו את סיכוייכם לזכות! בהצלחה!

Dawson girl

New member
../images/Emo5.gif אהההההההההההההההההההה

מחר מתכונ(ו)ת במתמטיקה!!!! אני כל כך מפחדת. בלע.

shira245

New member
ולי ממש נמאס מאזרחות../images/Emo5.gif

שלא לדבר על זה שביום חמישי יש גם מתכונת במתמטיקה
וזו רק מתכונת!!!!עד שהבגרות תגיע.למה צריך מתכונות בכלל?!

../images/Emo50.gif לכוווולם במתכונות,בגרויות

אנד סו! אל תדאגו....תחשבו שאחרי שעוברים את זה יש חוווווווווווופש!

לי יש מתכונת במתמטיקה ../images/Emo66.gif

ביום שלישי!!!
וזה לא ממש נכון שאחרי המתכונת יש חופש, כי אחרי המתכונת יש בגרות בתאטרון, ובתנ"ך ובמתמטיקה... החופש עוד רחוק.

shira245

New member
אשכרה זה ככה.

הבגרות האחרונה שלי ב30 ליוני וגם אז לא יהיה לי חופש אמיתי כי אני אמורה לכתוב את העבודה בביולוגיה בחופש. חופש יהיה רק בסוף יב'..וגם זה לא בטוח.
לכולם

בהצלחה לכולם!!!../images/Emo105.gif

נמש,בהצלחה במתכונת במתמטיקה!! שירה,בהצלחה במתכונת באזרחות!! ליאת,בהצלחה במתכונת במתמטיקה!! בהצלחה לכל מי שעושה מחר את הבגרות בחיבור(כולל אני)!!! שיביאו לנו נושאים קלים ומוכרים!!! אמן!! ובהצלחה לכולם בכל המבחנים והבגרויות והמתכונות!!!

shira245

New member
בהצלחה טלוש!../images/Emo24.gif

אני מקווה שיביאו לך נושא בסגנון ספרי על סדרת טלוויזיה שהשפיעה עליך במיוחד!

shira245

New member
משהו נחמד(וקצת מטופש)

ראיתי את זה אצל כמה אנשים ופורומים וזה ממש נחמד- יש פורומים שלחברים בהם יש משפט בחתימה שהשם של הפורום משולב בו או הקיצור. דוג'-גם אני יהודי(ה) גאה 365 ימים בשנה(פורום היהודים) גם אני פר"צתי למחשב כדי להכינס לפורם 700 ומשהו-זה פורום רוכבים צעירים והר.ת ר"צ נכנס בתוך המשפט. אז גם לנו יכול להיות אחד כזה- למשל-גם אני משחקת דו"קים בפורום 427 או גם אני קיבלתי אישור רפואי מהדו"קטור בשביל פורום 427. בדו"ק וחתום-פורום 427 בתפוז שולט! בשביל פורום 427 לא צריך לדעת דקדו"ק/גם אני אלופת דקדו"ק בפורום 427 הרעיונות שלי מטופשים+ אבל הדמוקרטיה ייבשה לי את היצירתיות. אז אם יש לכם רעיונות טובים יותר ,אתם מוזמנים להציע

Dawson girl

New member
וואלה רעיון טוב!

גם לי יש משו, למרות שהמתמטיקה עשתה נזק בלתי הפיך למוחי השברירי
"גם אני גאה להיות דוס(ונית) בפורום 427" או משו בסגנון

shira245

New member
תודה בובה../images/Emo25.gif

אני זקוקה לזה
זו תקופה כ"כ עמוסה!במיוחד השבוע הזה
בהצלחה גם לך
מתמטיקה זה לא נורא בכלל(באמת!) ושאלון 3 זה PEICE OF CAKE בשבילך!(נו מצטערת תמיד רציתי להגיד את המשפט הזה!) ו-5 גם לא כ"כ נוראי.....
אני סומכת עליך שיהיה בסדר!

LillipooT

New member
חחח איזה רעיון חמוד! ../images/Emo60.gif

בואו נעשה חתימה משותפת באמת! אהבי את הרעיונות שהצעתן.. אבל אני לא מסוגלת לחשוב אפילו איזה מהם אהבתי יותר
המוח נשרף!

אויייי מעולה ויש לי רעיון

דו"קטור תציל אותי אני מאוהב ב 427 אנשים שונים !!! טוב חם לי לא חייבים לקחת הכל ברצינות

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני אשנה לזה כשאני אדע מה אתי

למעלה