היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

TwelveEyes

New member
סקר!!!

אך ראשית, וידוי קורע-לב: מעולם לא חיבבתי את בריטני במיוחד, בלשון המעטה. מי שמכיר את טעמי המוזיקלי יכול להעיד שאני ככלל טיפוס של רוק, מטאל, טכנו ושאר ז'אנרים שהעלמה ספירס בטח תתקשה לאיית. לכן, תבינו ודאי את הפתעתי הגמורה כששמעתי את "Toxic" ובמקום שהוא יעורר אצלי רצון לשבור את הרדיו לחתיכות קטנות - להלן, תגובתי הסטנדרטית לשיר מבית הבריטני - הוא גרם לי להניע את ראשי לפי הקצב, מאוחר יותר לזמר יחד איתו ואפילו לרקוד לצליליו!!! אבל זה עוד כלום... כשהתוודיתי על כך בבכי בפני חבריי, נדהמתי לגלות שאני לא היחידה שמתלהבת מהשיר הזה! כמעט כל מי שאני מכירה - מהמטאליסט הקשוח ביותר ועד לחובבי ג'אז קל למיניהם - התוודה שהשיר הזה עשה לו משהו, ולשם שינוי הכוונה לא הייתה לבחילה! לכן, למרות שאין לי כאן חברים (ALOOOOOONNNNEEEE!!! SOOOOOO ALOOOONNNEEE!!!!
), הייתי רוצה בכל זאת להעלות את השאלה הזו לדיון: כל אוהבי טוקסיק, נא לשרשר
כל שונאי טוקסיק, נא ללכת ולשמוע את השיר פעם נוספת, ואז לשרשר
! (נו, שרשרו
, מעפנים
)

Sonata Of Tears

New member
../images/Emo45.gifבהחלט!!

בתור אחת ששומעת מדי פעם מטאל ,ובעיקר שומעת מוסיקה מונוטונית שיותר מדי קפיצות בטונים עושים לה התקפי לב טוקסיק הוא שיר יפה, ובהחלט כל האנשים מה"סצנה" כמו שאת כל כך שנאת לשמוע אמרו שהם אוהבים את השיר

DecayCell

New member
זו כבר הפעם האלפיים שאני שומע שבחים

מה שאומר שאחרוג ממנהגי ואנסה עכשיו לשמוע את השיר הזה... (ארררג! אני... מוריד... בריטני... הו, הבושה!
)

../images/Emo45.gif לגמרי!!

זה באמת שיר גדול! וגם אני לא סובלת את הפוסטמהה הזאת בד"כ.

Sonata Of Tears

New member
הקטע

שהיא לא כותבת את השירים ולא מלחינה אותם זה כמו שהמלחין של קיילי מינוג הוא גאון מוסיקלי והוא עושה מוסקת אלקרו מדהימה בכל מקרה, המלחין של טוקסיק, והמלחין נגיד של מדונה עכשיו , הם מעולים..

אז כנראה שהיא הבינה

שלשיר שירי פופ מחורבנים כבר לא הולך לה, וכדאי שהיא תפנה לתחומים טיפה יותר מממ נועזים. לא?

Sonata Of Tears

New member
אתם צריכים להבין מהיא המשמעות של

פופ ,פופ זה דבר נהדר, אבל הפופ כמו שאתם מכירים אותו הוא הפופ שנוצר כדי למכור, היא מוסיקת מוצר, בריטני לא עושה הרבה, היא רק שרה (אם עזרה של אפקטים שעושים לה קול יותר מתאים לשיר) והיא צריכה להיות יפה השאר עושים שאר האנשים ,בריטני לא מחליטה כלום ,המארגנים שלה מחליטים מה ימכור, ועוד המון אנשים מקצוע שסובבים אותה

daryali

New member
../images/Emo45.gif

כמה שאני שונאת את בריטני , אחרי שחברות הכריחו אותי להקשוב לשיר , יש לי אותו במחשב |מופתעת\מביעה חלחלה| קבלו המלצה - שיר ממש יפה , ואני די בטוחה שתאהבו אותו ... Usher feat. lil jon and ludacris - Yeah

../images/Emo54.gif שיר סתמי

לא מספיק מיוחד כדי לאהוב אותו או לשנוא אותו עוד זימזום שמתנגן ברקע מבית MTV

featherhead

New member
../images/Emo45.gifאנחנו לא לבד..../images/Emo45.gif

אני מודה ש"טוקסיק" שונה מהרבה שירים אחרים שלה, ולכן יש כאלו שמוצאים את עצמם מחבבים את השיר הזה, אבל אני? .. הממ. את "קרייזי" אהבתי הרבה יותר:)

semi auto

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo22.gif אלמנטרי ווטסון..

לפי דעתי אפשר לסווג את השיר הזה יותר כ new metal (אוונאסנס, LP וכו') מאשר כפופ, ולכן צפוי שחובבי הרוק למיניהם יאהבו את זה... אפילו שזה...שזה... בריטני..

../images/Emo45.gif

אבל בת'כלס... אני אוהב פופ-קיטשי ורדוד.... אז אני לא נחשב לקול כשר בסקר הזה! בריטני, קיילי... הכל הולך!

buffy2

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני שומעת רק מוזיקה ישראלית, אני אוהבת את השיר הזה הוא חמוד...נו...

למעלה