היום בתפוז

בּני

New member
צודק...

(כלומר מוריד את הכובע...) לשלוח או שנראה אותך בפסח?

בּני

New member
תראי

דבר ראשון, כבר עניתי במסרים מה אני אוסף (תקליטים שאולי יש לסבתא שלך...) ומטבעות. דבר שני, את יכולה לראות באתר של הפורום מי אוסף מה. דבר שלישי, נראה לי שכל מי שביקר ביומיים האחרונים בפורום יודע שאת אוספת מחזיקי מפתחות ומבקשת שישלחו לך מחזיקי מפתחות פליז פליז... אין צורך בנוסף לידיעה מרכזית על הנושא (טוב נו שלוש) גם לשאול כל אחד, בכל שרשור... והתשובה שלי, לגבי המחזיקים, כבר ניתנה גם היא במסר אישי.

ronmerav

New member
אני מאוד מקווה שאוכל להגיע

בפסח, אדע בודאות של 50% (זה די הרבה בימינו...) בימים הקרובים. אז בינתיים אל תשלח. ובנתיים כמה חותמות, כדי שתראו שאין שום סדר בעניין זה בארץ. כל אחד כישר בעיניו יחתים. והאם יש משמעות שפעם החץ שמאלה ופעם ימינה?

python 4

New member
מעניין למה

התרגום על החותמות הוא דווקא לצרפתית ולא לאנגלית? ורון - כנראה שכיוון החץ מצביע על הנטייה הפוליטית של המחתים.

ronmerav

New member
אני חושב

שזה עניין של מסורת, או הסטוריה, ואף אחד לא טורח לשנות... יש הרבה מונחים בתחום הדואר בצרפתית, למשל פוסט רסטנט - דואר שמור, שמשתמשים בו גם בארצות דוברות אנגלית. ואולי אנשי הדואר בארץ הם פשוט מדרום סרפת? ואיך תסבירו את הכיתוב על אחת החותמות שלי: retour to sender ? האם אנו עדים לתחילתה של ידידות אנגלו-צרפתית מופלאה?

למעלה