היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

בּני

New member
מנצל"ש - חותמות החזר לשולח

מצאתי כמה מעטפות שנשלוחו לארה"ב והוחזרו לשולח עם חותמת שמודיעה שהכתובת לא נמצאה או לא ידועה. המעטפות מ-2002 ויש 6 חותמות שונות, שלוש מהן אפשר לראות בתמונה. מי אמר 'אני'?

דובושכ

New member
return to sender

מזכיר כמובן את שירו של אלויס פרסלי (לחץ לי): I gave a letter to the postman He put it in his sack Bright and early next morning He brought my letter back She wrote upon it: Return to sender, address unknown No such number, no such ZONE We had a quarrel, a lover's spat I write I'm sorry but my letter keeps coming back. So then I dropped it in the mailbox And sent it special D. Bright and early next morning It came right back to me. She wrote upon it: Return to sender, address unknown. No such person, no such ZONE. This time I'm gonna take it myself And put it right in her hand. And if it comes back the very next day Then I'll understand The writing on it Return to sender, address unknown. No such number, no such ZONE. Return to sender. Return to sender. Return to sender. Return to sender.

../images/Emo2.gifאיזה קטע דובוש

בדיוק באתי להגיב על החזרה לשולח בשיר של אלביס והנה השגת אותי בכמה דקות. הוצאת לי את השיר מהמקלדת

ronmerav

New member
אני

ולאות הוכחה לרצינותי גם בעניין הזה, אסרוק לכם מבחר מכמה עשרות חותמות שיש לי, רובן מהארץ. מעניין שאין ברשות הדואר שום תקן לחותמת כזו, כך זה נראה. וזה מכיון שבכל ישוב יש צורה ותוכן אחרים לחותמת, ובכמה מהן מופיע אפילו שמו של האדם שמחזיר את המכתבים. בכל אופן, זה די משעשע לדעתי. הסריקה תתבצע כשאגיע לסורק. בצדק אמר אריק שכרגע אין לי זמן לנשום

טל ענבר

New member
אלוויס והדואר

כידוע, יצא בארה"ב בול של אלוויס. מעריצים רבים שלחו במכוון מעטפות לכתובות שגויות, על מנת שיוחתמו בחותמת של RETURN TO SENDER ליד הבול של אלוויס.

דובושכ

New member
בול אלויס

הבול יצא ב1992 והודפס ב-2 מהדורות (גודל הכתב שונה). הדואר האמריקאי עשה משאל בין המינויים והציבור בארה"ב איזה תמונה לבחור: של אלויס צעיר או מבוגר . נבחרה ברוב גדול תמונת אלויס הצעיר. הבול השיג שיא אמריקאי ויצא במספר הגדול ביותר של עותקים לבול "זכרון" (comemorative) . מי יודע כמה?

דובושכ

New member
הבול של אלויס שנבחר

הבול יצא בינואר 1993 - לכבוד יום הולדתו של אלויס. 15 שנים אחרי שאלויס נפטר בגיל 42 . הרבה מאוד ארצות הוציאו בולי אלויס (יותר מאשר להקת ABBA) אבל הרבה מאוד מהבולים לא "אהודים" אצל האספנים כי אלה הוצאות שאינן מוכרות ע"י ארגון הדואר העולמי (UPU), או ארצות המנפיקות בולים שאינם מגיעים לארץ המנפיקה ונמכרים ע"י סוחרים ומפיצים, (בעיקר מארה"ב).

מה הפלא, אלביס הצעיר

היה מדהים וכשהתבגר הוא נראה כמו אני לא יודעת מה.

מה הפלא, אלביס הצעיר

היה מדהים וכשהתבגר הוא נראה כמו אני לא יודעת מה.

בּני

New member
אולי לא שאלתי ברור כל כך...

הכוונה הייתה לשאול מי מעוניין בחותמות...

ronmerav

New member
שאלת ברור מאוד, בני.

שאלת: מי אמר "אני". ואני אמרתי "אני". ובניגוד לאנשים שאני לא רוצה להזכיר את שמם אבל הם אוספים בינתיים רק מחזיקי מפתחות, גם הבטחתי הוכחה לכך שאני כבר אוסף חותמות כאלה. אז עוד מעט אסרוק לכם כמה. רון.

ronmerav

New member
פיתון, פיתון

האסימון יורד אצלך רק אחרי 24 שעות (בהנחה שאתה מחובר כמעט כל הזמן, כמו ידידתנו החדשה...). אני בגילי המופלג כבר לא מתרגש כשקוראים לי ממי. ואיך שהוא הכינוי הזה מתקשר אצלי לשאלה שלה "מאיזו עדה את?". טוב, סתם הגיגי אמצע הלילה ואני לא חושב שיש מקום להרחיב בעניין זה.

למעלה