היום בתפוז

Principessa 17

New member
גם לי יש בספרות..

מגן- ביום ראשון ואני כבר שעתיים יושבת וקוראת להנאתי את שירת ביאליק ושאר ירקות... ואני מהמרת על אבא גוריו כי הוא פיכסה!

Anwanis

New member
היה לי יום מעולה! ../images/Emo99.gif

התחלתי את היום בבדיקת דם (בררר... שונאת מחטים!) ואז ישר נסעתי לביצפר, ועבדתי על הפרוייקט גמר שלי (אני לומדת אמנות, והבגרות המעשית שלי היא להכין פרוייקט, ושלי הוא בציור. אגב אני עושה פרוייקט על סיפור של טולקין, מכורה שכמותי!
). אחר כך היה לי מבחן מועד ב' בהיסטוריה, אחרי שאת הראשון פספסתי כי הייתי חולה. אז מה כן היה טוב היום, תשאלו? כמה דברים. האחד מהם הוא שקיבלתי חזרה מבחן קשה בספרות וקיבלתי 95! השני זה שהתברר לי שחברה מאוד טובה שלי קיבלה אותו זימון כמו שלי לצבא, וזה אומר שאני לא צריכה לנסוע לבד עד להרצליה אלא שאני אסע איתה! ואם שתינו נתקבל אז יש גם סיכוי שנשרת יחד וזה בכלל סבבה....... הלוואי! והדבר שהכי שימח אותי היה שהלכתי ללמוד בספרייה כמה שעות לפני המבחן שהיה לי וכשפתחתי את התיק שלי הייתי המומה! מישהו השחיל לי פנימה קופסה מלאה בשוקולדים, והיה כתוב על זה "הנה זה מגיע! רק עוד שישה ימים! המשך יבוא... ממני הגמד הנחמד." ועוד שישה ימים זה היומולדת שלי.... איזה חברות חמודות הא?
וכאילו לסגור ת'יום - התחיל עכשיו גשם מטורף אצלנו. תענוג!

TrinMyQueen

New member
היה לי יום...../images/Emo168.gif

יותר מדי נורמלי שומדבר מעניין...
פחח

T u r n e r 1

New member
איזה כיף היה לי היום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חזרתי היום מהחרמון. איזה כיף היה וגם מאוד

פרפר15

New member
קצת מאוחר

היה לי מבחן במתמטיקה והלך לי מצויין ואחכ מורתי הסיעה אותי הביתה וסוף סוף יש חופש עוד מעט מה אתן אומרות על מפגשון קטן

נצל"ש ../images/Emo32.gif

חחח, אני והניצלושים הלא קשורים שלי...
טוף תקשיבו, יש לי ליום חמישי לעשות עבודה בהיסטוריה, והודות לי, כל מה שיש לי זה ראש פרק אחד מתוך שישה-כלומר עבודה שלמה, שיש לי זמן אליה רק בסופשבוע הזה..
הקיצר, אין לי כמעט מקורות מידע, אז ממש ממש יעזור לי אם אתם, חביבותיי תוכלו לעזור לי למצוא מקורות מידע באינטרנט, או מצידי בספרים שאתם במקרה יודעות שיש-מקסימות אני יצלם ביום ראשון וישתמש בזה..
הנושא של העבודה הוא "הגזענות בשחורים בשנות ה-60 בארה"ב". תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה
למי שתעזור לי!!!!!!

T u r n e r 1

New member
ובכן...

כפי שידוע לי אתר גוגל הוא האתר הכי טוב בדברים האלו אך ישנו גם את אתר www.avodot.co.il (אין לי מושג אם הוא עדיין פועל אולי הוא נסגר) ו

למעלה