היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif../images/Emo82.gif

הערב ב-19:00 יתארח ד"ר דן בן אמיתי, סגן מנהל בי"ח שניידר ומנהל יחידת עור ילדים, ויענה לשאלות גולשי תפוז בפורום המנגיומה ונגיעי כלי דם.
ב-20:00 תגיע אידה, עובדת סוציאלית, לפורום נפגעי/ות תקיפה מינית, תקשיב ותייעץ לכם. ניתן להשאיר הודעות לאידה כבר עכשיו בפורום.
אריה ויינר, מנהל הנדסת רשת ובעל הסמכת CCIE של סיסקו יענה לשאלותיכם הערב ב-21:00 בפורום מומחי IT. הקדימו להשתתף בדיון בפורום.

../images/Emo41.gifשירשור צהריים מנוצל"ש!../images/Emo41.gif

חחח החלטתי שבגלל שיש כאן הודעה לא מנוצל"שת שדורשת דחוף ניצלו"ש, ננצל"ש את זה לשירשור צהריים
(יותר מדי המילה נצל"ש
) בכל מקרה, איך הלך היום?! לי היה מאוד נחמד, עם זאת מבחינה מסויימת מיותר..
בבצפר: שעה ראשונה היה לנו שיעור היסטוריה עם מורה מחליפה והיינו צריכים לעשות עבודה להגשה עם עמודים שלא עזרו בגרוש לשאלות..
שעה שנייה היה לנו הכוון כל השעה על מגמת ספורט. שעה שלישית היה לי הכוון בערבית בגלל שאני בדבר כזה שקוראים לו "נמ"ש" (נערות מובילות שינוי) שזה מן סדנה כזאת למשהו כמו 20 בנות מהשיכבה שלנו. ובגלל שבשעה הרביעית והחמישית יש את זה אז היינו מפספסות את ההכוון על ערבית אז המורה שלי שלחה אותנו להכוון של ההקבצה המקבילה (אותנו-אני חברה שלי ועוד אחת). שעה רביעית-חמישית, נמ"ש כמו שאמרתי. ושעה שישית המורה שלנו ללשון הגיעה רק אחרי איזה עשרים דקות ואז הכינה אותנו למבחן. חחחח היא ממש קורעת
כזה ילד מהכיתה שלי שהוא כזה תמיד מפריע בשיעורים וכאלה כזה דיבר בצורה מסויימת ואז המורה התחילה "לחכות" אותו בלי הפסקה. ואח"כ הוא הפריע אז היא אמרה "אני ייתן לך כאפה כזאאאאאאאת אם תפריע שוב" או משו כזה
והיא פשוט מורה קוררעעעעעעעעעעעעעעעעעעעת!
הקיצר, חוץ מלשון הייום היה מיותר..
וסופשבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

n o g i t

New member
../images/Emo9.gif חחח יסמין איזו חמודה..

לי היה פשוט מעולה!קבלתי מבחן במתמטיקה היום וקבלתי 100!! הייתי בטוחה שאני נכשלתי!!! וגם היום בשעה האחרונה במקום אנגלית(יש!יש!יש!
)הייתה לנו הופעה בעולם ספורט של כמה להקות מהשכבה שלנו.. איזה חמודים הם!!!הם נורא מוכשרים,הם מלחינים כותבים ומנגנים לבד את כל השירים שלהם.. תיהיו בטוחות שכש"נקמת האוטו גלידה" תהיה מפורסמת בכל הארץ, תיהיה מי שתדאג לכן לחתימות והקדשה אישית

n o g i t

New member
../images/Emo6.gif

הכל תודות לבונוסים!תודה תודה תודה לגאון שהמציא את תרגילי הבונוס!!

100?!?!?../images/Emo12.gif

איזו שווה את
מי מקבל 100 במתמטיקה
אני בקושי מקבלת 80! אבל נו מיילא...גם לי היה היום אחלה יום!לא למדתי בכלל
,עזרתי למורה לאומנות לעשות איזה פסיפס על הקיר שדרך הרגל יצא בעעעעע
כי מזה אין לה טעם.. אני פשוט עשיתי מה שהיא ביקשה. והכי חשוב-קצפת נראה היום מ-ד-ה-י-ם-!

סחטיין על הציון!! ../images/Emo8.gif

פשששששששששש 100
יפהההההההההה
אני מתה לפחות לעבור את הבוחן בגיאומטריה שהיה לי בפעם הראשונה השנה
אבל אני לא חושבת שיש סיכויים... אלא אם כן אלוהים קיים לצידי!

ולמקרה שזה לא מובן

(כי אני לא הבנתי
) אז התכוונתי שאני מתה לעבור את הבוחן בגיאומטריה בפעם הראשונה השנה! לא שזה הבוחן בגיאומטריה הראשון שהיה לי השנה..

ThisIsJustME

New member
חחחחחחח גם אצלנו יש את

הנמש הזה
אבל אני לא בזה... אצלי הכול סטנדרטה לא הייה משו מיוחד היום

n o g i t

New member
אמממ../images/Emo12.gif

אני צריכה עזרה
מישהי יודעת איפה אני יכולה להוריד/להדפיס/לקנות לוח שנה של אורלנדו
?

OB4ever

New member
אני יודעת

שבדיזינגוף ב1 החנויות יש לוח שנה שלו. לי היה יום סביר למדי מחר אני צריכה להגיש את ההחלטה שלי לגבי איזה מגמות אני לוקחת ...החלטתי מדעי המחשב וערבית... המורה שלנו לתזונה לא הגיעה (כן כן אנחנו צריכים לבחור חוגי העשרה ולא היה לי כוח להתאמץ אז לקחתי תזונה בהתחלה הייתי בניווט)....וסיימנו ב1 וחצי....וזהו חוץ מזה שום דבר מעניין...

למקרה שלא ידעתן...../images/Emo42.gif

גם חברה שלי הייתה איתי היום,ומה לעשות,השתמשנו בדבק ויכול להיות שבטעות הסנפנו קצת....
אז בקיצר,אמרתי באיזשהו רגע (לא זוכרת מה היה הקשר) דרך אגב,אז חברה שלי אמרה: "למה דרך הגב, למה דווקא גב?!" אז הלטנו שטוב,זה יהיה דרך הרגל!

מיטץ

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif

היה לי יום חרא... וחוץ מזה היה גם מבחן במתמטיקה והוא היה כזה קשה, בקושי ידעתי משהו ולמדתי המון... חפיף מתמטיקה זה מעפןןןןן[אני מנחמת את עצמי
]

n o g i t

New member
לי יש מבחן ענקי

בספרות
ישבתי עכשיו שעתיים לסכם את החומר..טוב גם שנזכרתי שמחר המבחן באמת..
לפחות יש לי תמונות של אורלנדו שמשפרות ת'מצברוח בכל מקום...

למעלה