היום בתפוז
25.11.04

עונההה...../images/Emo3.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?רמקולים,מודם,מדפסת..
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?לא ושמעתץ כרגע מוזיקה האמת..(דבר שהוא די נדיר אצלי כי כמעט כל היום אני שומעת מוזיקה..) פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?היום...התקשרתי מהמזכירות הביתה להודיע לאמא שאני באה ב 4 וחצי במקום ב-2...
פעם אחרונה שהתפדחתם?היום...חיחי כשהסופר שמעביר אצלנו סדנה ביקש ממני לקורא פיסקה מהסיפור..
... הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?אוי הרבה...גלדיאטור למשל...גם סוף כל המלחמות סרט מרגש...7 שנים בטיבט...ועוד ועוד...חחחח... הסרט הכי מפחיד שראיתם?ת'אמת?לא ראיתי סרט הכי מפחיד..כאילו לא ראיתי סרט שממש הפחיד אותי..
... הסרט הכי מותח שראיתם?אממ לא עולה לראש כרגע... מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?אממ בביצפר יש כמה...בעעע... מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?היום...בערך רבתי עם אמא...אל תשאלו אפילו למה כי זה מטופש... מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?אממ עכשיו...אנהי לא יודעת אם להמשיך עם הסדנה הזו של הסופר או לעזוב כי אין לי ממש זמן לזה... מה אתם חושבים על רפי גינת?רזהההה...
.... מה אתם חושבים על מל גיבסון?אממ שחקן די טוב האמת...וכשהיה צעיר היה חתיךך... מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?איכסה,פויה שונאת את זהההה!!!בע בעב עב בע בע בע בע...!!! מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?אותו דבר שאני חושבת על ריאליטי טי וי..
... האם אתם מאמינים ב-ה'?יאפ... האם אתם מאמינים בגורל?אממ לא ממש... אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?בטח אוהבת דיסני...אוהבת מצויירים!!!אממ הסרט של דיסני הכי אהוב עליי זה הגיבן מנוטרדם...אהה וגם הרקולס...אהה וגם אלאדין..אהה ובקיצור,רובם..
איזה סרטים אתה רוצה לראות?מזתומרת?. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?לא זוכרת אבל נראה לי בהיסטוריה... איזה יומן יש לך?של french kitty חמוד כזה..
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?ממקקים וכל הדברים שהאלה מאפקט הפחד אוכלים..בעעעעע איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?אסם ותינוק זה אותו דבר...חלחח אני אגיד במבה כוכבים..יחיחיחי....בקיצור במבה אסם... את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?לא זה ולא זה..
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?נופ... אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?מחליפה לבגדי בית...
...אם אני בבית אז למה ללבוש בגדי רחוב.? אתם אוכלים רק אוכל כשר?יאפ... חיות מחמד,יש?לא...הלוואי...אני רוצה סוס..חחחחח...וגם כלב אבל אמא לא מרשה..
טלויזיה בחדר,יש?יאפ... מחשב בחדר,יש?נופ.... מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?לפני חצי שנה משו כזה...אני מאריכה ת'שיער עכשיו,לא רוצה לסגור... אצל הרופא שיניים?לפני חצי שנה... איזה חטיף את הכי אוהבת?אממממ במבה וכיפלי ועוד כלמיני..
איזה שוקולד את הכי אוהבת?אממממ כמעט כל שוקולד שישששש....ארר שוקולדדדדדדדדדדדדדד
... איזה מסטיק את הכי אוהבת?מאסט... מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?שאני צריכה לצאת עכשיו בקור הזה(
)וללכת לקנת מתנה לחברה... באיזו שעה התעוררת היום?רבע לשבע ככה... מה/מי העיר אותך?אמא.. מה אכלת בבוקר?פרוסה עם לבנה...

Galadriel 3000

New member
הרי.

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? השולחן מחשב לא שלי אז יש פה מאפרה, וכזה נייר לטלפונים וכלמיני. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? כרגע? כלום. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?הבוקר. פעם אחרונה שהתפדחתם? יום... שישי (לא מחר) הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? מרגש?
לוידת. הסרט הכי מפחיד שראיתם? אממ שיהיה... סליפי הולו. הסרט הכי מותח שראיתם? לויזוכרת. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? לא נוהגת להתקל בערסים (מה יש לכם משאלות עם ערסים?) מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לוידת. אולי אלמול או שלשום. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? רררררג מה אתם חושבים על רפי גינת? שלפעמים בתוכניות שלו יש כתבות מעניינות מה אתם חושבים על מל גיבסון? שהוא בוגד כי הוא ביים (או הפיק?) את הפסיון. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? שזה חרא של דבר. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? שזה קצת קצת קצת פחות חרא מריאליטי טי וי האם אתם מאמינים ב-ה'? מדי פעם האם אתם מאמינים בגורל? כן אוהב דיסני? תלוי איזה סרטים... איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? שודדי הקאריביים
*מתחכמת* איזה סרטים אתה רוצה לראות? הקלציום קיד, שה"ק 2
כאלה. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה כמובן. איזה יומן יש לך? של מורדילו. מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? אם אני אקבל ממש ה-מ-ו-ן כסף, אני מניחה שאני אוכל הכל, אבל בכמויות קטנות (ושלא יהיה מה שהם אוכלים באפקט הפחד) איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? תינוק זה לא אוסם? טוב מזמן לא אכלתי שום במבה חוץ מבמבה אוסם... את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר! כי הוא קטן וחמוד. האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אין
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אני מהסוג השני. אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא *blush* חיות מחמד,יש? כן טלויזיה בחדר,יש? לא. מחשב בחדר,יש? לא מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אממ בוא נראה... ספטמבר נראה לי. אצל הרופא שיניים? לפני איזה שלוש שבועות איזה חטיף את הכי אוהבת? פרינגלס? איזה שוקולד את הכי אוהבת? מה שיביאו לי טוב. איזה מסטיק את הכי אוהבת? מנגו אפרסק. מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? פיסיקה. באיזו שעה התעוררת היום? רבע לשבע. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר. מה אכלת בבוקר? כריות ממולאות בקרם נוגט.

מוואהה !! (( אני בצרפתית))

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מחשב זה למטה ,מסך זה למעלה..
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? כלום.. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? עם מיכל..לפני שעה בערך פעם אחרונה שהתפדחתם? לפני כמה ימים איזה מישהו חתיך עבר ואני כולי מנפנפת את הידיים וצעקת שאני לוקחת תנועה..
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? ממ..אין לי מושגגג ,סיפור סינדרלה?! כאילו..
הסרט הכי מפחיד שראיתם?האחרונה שנתקלתם בערסים? זה יענו אותה שאלה? ערסים= סרט מפחיד? וואלה.. לא ידעתי...חח מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא רבתי אבל התעצבנתי על אמא שלי כי מסנג'רת אותי מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? אמ עכשיו,האם להגיד את זה לחברה או לא?! מה אתם חושבים על רפי גינת? לא יודעת,מה אני חושבת על רפי גינת?!
מה אתם חושבים על מל גיבסון? כנ"ל מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? אממ שלפעמים זה אחלה ולפעמים זה טיפשי רצח מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? כל הכבוד!!
האם אתם מאמינים ב-ה'? מ-ס-ו-ב-ך אין לי כח לכתוב האם אתם מאמינים בגורל? נו נינה לפעמים לא יודעת אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?מלך האריות רולללזזזז איזה סרטים אתה רוצה לראות? משפחת על של פיקסאר באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?מתמטיקההההה איזה יומן יש לך? סנופי מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? ארבה
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?פרפרררר את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פוווו האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? בריטני ספירס?
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? מחליפה לבגדי בית..חח אתם אוכלים רק אוכל כשר? ממש לא. חיות מחמד,יש? כלב חמוודדד טלויזיה בחדר,יש?מ יאפ מחשב בחדר,יש? נופ מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? פוווווהווו ממזמןןן אצל הרופא שיניים? לא זוכרת לפני חצי שנה איזה חטיף את הכי אוהבת? אמממ לאיודעת איזה שוקולד הכל הסרט הכי מותח שראיתם? אפקט הפרפר מתי הפעם את הכי אוהבת? מההההה???? איזה מסטיק את הכי אוהבת? לא אוהבת מסטיק.. מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שההורים והחברים מעצבנים אותי ושאני נותנת להם לעצבן אותי באיזו שעה התעוררת היום? רבע לשמונה מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה אכלת בבוקר? כלום -----------------------------------------

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif^_^

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?
רמקולים, טוש, והנייר הזה שבו עוטפים את הטופי^^ מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?
שמעתי עד לפני רגע
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?
קודם, מורה התקשרהX_X פעם אחרונה שהתפדחתם?"
*מגלגלתעיינים* הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?
אני לא אוהבת סרטים רומנטיים. הסרט הכי מפחיד שראיתם?
"הצלצול", וגם "החוש השישי". הסרט הכי מותח שראיתם?
"הנשכחים"
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?
כל יום, לצערי-.- מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?
מנסה להימנע מזה כמה שיותר מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?
או היום! החלטתי בסוף לא ללכת למיונים למשלחת~_~ להיות לבד, במשך 24 ימים בארצות הברית ולדבר רק אנגלית פתאום לא נשמע לי מפתה במיוחד
מה אתם חושבים על רפי גינת?
שימשיך לתפוס אנשים רמאים וסוטים כרצונו מה אתם חושבים על מל גיבסון?
איש? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?
כל עוד אני לא שם, הכל טוב מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?
לא סובלתX_X"" למה עושים רק סרטים שגובלים/שיש בהם סקס או תכנים מיניים-.-" האם אתם מאמינים ב-ה'?
ככה-ככה האם אתם מאמינים בגורל?
כנ"ל אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?
*אוהבת
נמ..אני אוהבת מולאן^_^ איזה סרטים אתה רוצה לראות?
"שודדי הקאריביים2+3","מחבואים","הצלוצול 2". באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?
מתמטיקהX_X איזה יומן יש לך?
של סימבה^_^ מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?
חרקים...או אדמהX___X" איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?
זה טוב, זה טוב, זה אסם!^^ [*שוס*XD] את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?
פו
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?
להקת Tatu
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?
למי יש כוח וחשק להחליף בגדים כל פעם שנכנסים הביתה
אתם אוכלים רק אוכל כשר?
כן חיות מחמד,יש?
דגים ז"ל. טלויזיה בחדר,יש?
לא מחשב בחדר,יש?
אכן מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?
לא אוהבת להסתפר>< אצל הרופא שיניים?
*מגלגלתעיינים* איזה חטיף את הכי אוהבת?
במבה^_^ איזה שוקולד את הכי אוהבת?
שוקולד עם עוגיות/פצפוצים
איזה מסטיק את הכי אוהבת?
בזוקה
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?
"אולי בכל זאת הייתי צריכה ללכת....?" באיזו שעה התעוררת היום?
אנמ...נראה לי שזה היה בשבע ורבע מה/מי העיר אותך?
אמא/אבא מה אכלת בבוקר?
דגנים =]

שכחתי לענות לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מממ...קלמר, ספר ומחברת אזרחות, לוח מבחנים, מערכת שעות, סורק, מדפסת, מודם, רמקולים, טישו, קל-גרון, טיפות אף, קרם גוף, מפרט, פלא ותמונות
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? עברי לידר- כשהקיץ יבוא
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני איזה שעה וחצי ביקשתי מאחי שיבוא לקחת אותי מאיפשהו..
פעם אחרונה שהתפדחתם? אתמול ביום הורים..
פדיחה עם אחת האימהות של ידיד שלי..
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? מטריקס רבולושנס.
כן כן!! מרגש, רומנטי!!!
הסרט הכי מפחיד שראיתם? אנלא מפחדת מסרטים
הסרט הכי מותח שראיתם? תא טלפון.. זה מה שזכור לי לפחות
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום בבצפר?
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מממ.. שלשום
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? כל דקה בערך
מה אתם חושבים על רפי גינת? הוא דובי
מה אתם חושבים על מל גיבסון? אחלה גבר.
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? חלק משעשע, הרוב זבל.
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? כנ"ל
האם אתם מאמינים ב-ה'? לא ב-ה', באלוהים. ביישות עליונה.
האם אתם מאמינים בגורל? כן
אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? ברור! מלך האריות, מולאן ואלדין
איזה סרטים אתה רוצה לראות? נמ.. לא'כפת
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? לשון וערבית!!! ארררר
איזה יומן יש לך? של סנופי
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? מאכלי-ים
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? בריטני ספירס, בקסטריט בויז *משפילה תראש*
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? ברור שבגדי בית!! אני מגיעה הבית וישר קופצת לטרנינג ולנעלי בית
אתם אוכלים רק אוכל כשר? טחחחח... לא
חיות מחמד,יש? לא
אמאבא רודנים
טלויזיה בחדר,יש? לא
מחשב בחדר,יש? כן!
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני איזה 3 חודשים
אצל הרופא שיניים? לפני איזה שנה וחצי
איזה חטיף את הכי אוהבת? דובונים שליטה!!!
איזה שוקולד את הכי אוהבת?
איזה מסטיק את הכי אוהבת? מנגו אפרסק אימפריה
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? השיעורים שלי בערבית (מ-ל-א!!) למחר שאני חייבת לעשות..
באיזו שעה התעוררת היום? 7:40
מה/מי העיר אותך? אבא'לה
מה אכלת בבוקר? כריות, ברור!

m L o

New member
באלי לענות!! ../images/Emo3.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מדפסת, טלפון, מצלמת אינטרנט מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? כה...גלגל"צ פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? היום עם אבא כשהוא בא לקחת אותי מהחוג פעם אחרונה שהתפדחתם? שלשום כשסבא שלי לקח אותי לחוג...נקחנו איזה חייל טרמפ וסבא שלי עשה לי מממזזההה פאדיחות...למזלי החייל לא היה חתיך...
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? שרה"ט!!!!!! הסרט הכי מפחיד שראיתם? נבואת איש העש...חחחחח סתם לא אממ..לוזכרת הסרט הכי מותח שראיתם? אפקט הפרפר...סרט טווובב מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? הערסים של בצפר נחשבים??? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לוזכרת...ולא רוצה להזכר!!! מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? עכשיו...מה לכתוב פה?? מה אתם חושבים על רפי גינת? שמניק...
מה אתם חושבים על מל גיבסון? ההממ.. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? חמוד אבל יותר מידי כבר.."איש הלך...בואו נעשה עליו ריאליטי..."
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? לא מתה על זה... האם אתם מאמינים ב-ה'? לא!! האם אתם מאמינים בגורל? לא ממש.. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? ההההככככככלללל הסרטים הכי טובים בעולם!! איזה סרטים אתה רוצה לראות? משפחת סופר על באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיבבעעע איזה יומן יש לך? פוקה!! מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? סי פוק וארבה!! איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? הכלל את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פווווווווו האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? היי פייב
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? לפעמים זה ולפעמים זה... אתם אוכלים רק אוכל כשר? ללללללללאאאאאאא חיות מחמד,יש? כלביק!! טלויזיה בחדר,יש? נוופפ...אין לי בכלל כבלים בבית אתם רוצים בחדר?? מחשב בחדר,יש? ברור!! מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? בחופש הגדול הסתפרת בהולנד!!
אצל הרופא שיניים? לא מזמן....וב-12.12 מורידים לי תריבועיםם!!!!
איזה חטיף את הכי אוהבת? ההממ.. איזה שוקולד את הכי אוהבת? ההממ.. איזה מסטיק את הכי אוהבת? אורביט ירוק/כחול מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאמא רוצה לקחת לי תמחשב..
באיזו שעה התעוררת היום? 7:20 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר.. מה אכלת בבוקר? קורנפלק...כמו תמיד!!

Number One1

New member
אני!!!! אבל תקראו... או ש!!!

סתם..... חחח אתם לא חייבים.... מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? דיסקים מפוזרים, טושים, מדפסת
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? car wash של כריסטינה אגילרה... פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? עם חברה שלי פעם אחרונה שהתפדחתם? הייתי סופר מצוננת וכל הזמן בשיעור (ועכשיו זה קטע די מגעיל
) התעטשתי וירד לי ים של נזלת מהאף
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? טיטאניק
הסרט הכי מפחיד שראיתם? הצלצול
הסרט הכי מותח שראיתם? היום שאחרי מחר משום מה... מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? ערסים בקיוסק של ביה"ס
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אני לא מרבה לריב איתם
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? איזה בגד ללבוש
מה אתם חושבים על רפי גינת? הוא מתעלל בילדים שמנים... מה אתם חושבים על מל גיבסון? גזעני והוא עשה סרט שיש בו צנזורה מוסרית (*מושפעת מהמבחן באזרחות שיהיה מחר*) מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? רולז מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? אמממממ נמנמ לא יודעת האם אתם מאמינים ב-ה'? לפעמים האם אתם מאמינים בגורל? כן אוהב דיסני? יאפ
איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? פוקהונטס, היפיפיה והיחפן
איזה סרטים אתה רוצה לראות? קלציום קיד של אורלנדו!!!! באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? חשבון
איזה יומן יש לך? של בטי בופ
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? חרקים חיים... איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? את כל הסוגיפ אני אוהבת
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו הדוב האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? ספייס גירלז אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אמממ לפעמים, אם הבגדי רחוב ממש מסריחים אז אני מחליפה... אתם אוכלים רק אוכל כשר? נופ חיות מחמד,יש? נופ טלויזיה בחדר,יש? נופ
מחשב בחדר,יש? היה אבל התקלקל
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? בתחילת השנה שרציתי לעשות קרה אצל הרופא שיניים? לפני חודש בגלל שיש לי גשר... איזה חטיף את הכי אוהבת? במבה איזה שוקולד את הכי אוהבת? את כל הסוגים חוץ משוקולד תפוז ושוקולד מריר איזה מסטיק את הכי אוהבת? *עם גשר*
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? ילד חננה מאד שקוראים לו.... קוראים לו..... רגע אני צריכה להוציא את זה..... אריק!!!
*בלי סוףףףףףףףףף* באיזו שעה התעוררת היום? בתשע מה/מי העיר אותך? אני התעוררתי לבד מה אכלת בבוקר? חביתה עם סלט

למעלה