היום בתפוז
25.11.04

עוד שאלון ../images/Emo6.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

אני מפציצה השבוע
לקוח מפורום עברי לידר וזה שאלון ממש חמוד
------------------------------------- מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? פעם אחרונה שהתפדחתם? הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? הסרט הכי מפחיד שראיתם? הסרט הכי מותח שראיתם? מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מה אתם חושבים על רפי גינת? מה אתם חושבים על מל גיבסון? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? איזה סרטים אתה רוצה לראות? באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? איזה יומן יש לך? מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אתם אוכלים רק אוכל כשר? חיות מחמד,יש? טלויזיה בחדר,יש? מחשב בחדר,יש? מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אצל הרופא שיניים? איזה חטיף את הכי אוהבת? איזה שוקולד את הכי אוהבת? איזה מסטיק את הכי אוהבת? מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? באיזו שעה התעוררת היום? מה/מי העיר אותך? מה אכלת בבוקר? -----------------------------------------

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo3.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? נממ רמקולים, מתקן לדיסקים, קופסת טישם מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?אממ כלום, אני רואה/שומעת את "עדן לנצח" פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?אמממממ ב3 עם לירן
פעם אחרונה שהתפדחתם?נמממ לא זוכרת הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? היומן
הסרט הכי מפחיד שראיתם?אממממ לא יודעת הסרט הכי מותח שראיתם? החוש השישי מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?היום אחרי ביצפר מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? שלשופ מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?אמממממ לא זוכרת מה אתם חושבים על רפי גינת? כל הזמן
מה אתם חושבים על מל גיבסון? איכס, רפי יותר שקסע
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? יש סדרות שולטות ויש סדרות מעיקות
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?יש סרטים טובים ורעים אבל עדיין הם לא משתווים להוליווד האם אתם מאמינים ב-ה'?לא יודעת האם אתם מאמינים בגורל?לפעמים אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?סינדלה..חח וכמובן מלך האריות
איזה סרטים אתה רוצה לראות?נממ יומני הנסיכה 2, משפחת סופר על ומגרש השדים-ההתחלה באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?ערבית
איזה יומן יש לך?ארגונית שאבא שלי הביא לי
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? רגלי צפרדעים או מוח של פרה איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?נממ פרפר את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?פו הדוב האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?יש יותר מדי, שנתחיל? טוב! : ספייס גירלז, פייב, בלו, ודה קולינג אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אממ זה תלוי אתם אוכלים רק אוכל כשר?לא חיות מחמד,יש?דגים
טלויזיה בחדר,יש?כע מחשב בחדר,יש?כע מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?לפני 5 חודשים אצל הרופא שיניים?נממ הייתי אצל השיננית יום ראשון
איזה חטיף את הכי אוהבת?נממ טוויקס
איזה שוקולד את הכי אוהבת?נממ פרע איזה מסטיק את הכי אוהבת?קולע מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?שיש מחר יום הורים
באיזו שעה התעוררת היום?ב8 מה/מי העיר אותך?השעון המעורר שלי מה אכלת בבוקר?נממ כלום רק שתיתי שוקו

אני ../images/Emo9.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? ממממ...מחברות וספרים (בתוך מן מחזיקה לספרים חח)עטים וטושים בתוך כל מיני מחזיקים כאלו ומים :) מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? hoobastank- the reason פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני חצי שעה עם אמא פעם אחרונה שהתפדחתם? ממממ לא זוכרת.. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? ראיתי מלא כאלו..אבל city of angels עולה לי כרגע :) הסרט הכי מפחיד שראיתם? אין..עוד לא ראיתי סרט שממש הפחיד אותי
הסרט הכי מותח שראיתם? ממממ...תא טלפון!?
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? חח בבית ספר..דחפו אותי..חוצפנים
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? נמ כמעט כל יום
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? אה ?
מה אתם חושבים על רפי גינת? חחחחח נחמד ביותר
...רזה הרבה..יפה לו
מה אתם חושבים על מל גיבסון? שחקן ובמאי מצוין
אני אוהבת אותו :) מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? בישראל -גועל נפש בחו"ל- ככה ככה \: מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? במילה אחת א-י-כ-ס!
האם אתם מאמינים ב-ה'? ברור :) האם אתם מאמינים בגורל? גם.. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות, במבי..
איזה סרטים אתה רוצה לראות? מממ עוד לא יצא לי לראות מיסטיק ריבר שאני רוצה לראות..וגם קולד מאונטן באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? ממממ מתמטיקה ופיסיקה
איזה יומן יש לך? של פו הדובבבבב...חמוד
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? חרקים
ואיברים פנימיים וחיצוניים של בעלי חיים אומייגוד
ואני מתכוונת ללא מבושלים..לא המבורגר או סטייק או משהו..בקיצור מה שעושים באפקט הפחד
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם :) את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פוווו ברור
פו לשלטון האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? חחחחח ספייס גירלז
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? מממ אני מחליפה שאני באה הביתה אתם אוכלים רק אוכל כשר? כן בדרך כלל
חיות מחמד,יש? לא טלויזיה בחדר,יש? יאפ :) מחשב בחדר,יש? יאפ :) מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אווו ממזמן לא הסתפרתי..בערך שנה וחצי אצל הרופא שיניים? אוייי
3 שנים בערך..ובאמת בלי צחוק אני פשוט מתה מפחד ללכת לשם
איזה חטיף את הכי אוהבת? ממ שוקולד איזה שוקולד את הכי אוהבת? חח..פסק זמן?!
איזה מסטיק את הכי אוהבת? מממ רגיל..מנטה מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? לא יודעת \: באיזו שעה התעוררת היום? התעוררתי בעשרה לשמונה
כי התחלתי בתשע.. מה/מי העיר אותך? אבא :) חחח מה אכלת בבוקר? סנדוויץ עם חומוס

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif שחר והסקרים../images/Emo3.gif אני עונה../images/Emo13.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? אממ תיכופוניסט טלפון דפים מקושקשים רמקולים וספר
מעט דברים לא? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? לינקין פארק [התאהבתי בשיר NUMB שלהם
] מארון 5 דה ראסמוס נירוונה ועוד הרבה הרבה.. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני כמה דקות אם חברה שלי פעם אחרונה שהתפדחתם? אמממ אתמול בשיעור.. היה שקט כזה ופתאום עד שהיה שקט, היה לי אפצ'י.. וכולם צחקו כולל אותי
והמורה כעסה עליי והתפדחתי כי כולם הסתכלו עליי..
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? אממממ.. לא זוכרת את השם חחחח
הסרט הכי מפחיד שראיתם? מגרש השדים הגרסה הישנה. הסרט הכי מותח שראיתם? אמממ דרקון אדום. פחות ממפחיד הוא מותח זה כמו מותחן פסיכולוגי מוזר ואני אוהבת את זה. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? כל יום בבצ'פר. איכססססססססססססס
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אמממ אם אבא כמעט כל הזמן - כי הוא מרגיז! מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? אתמול ... בעע לא מפרטת
מה אתם חושבים על רפי גינת? "ושמישהו ינסה לעצור אותי!!" חחחחחחחחחח
חח מצחיק אותי מה אתם חושבים על מל גיבסון? עבר זמנו.. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? נחמד, מכורה לזה.
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? נמנעת בעיקרון.. האם אתם מאמינים ב-ה'? כן האם אתם מאמינים בגורל? ברור אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? פו הדוב, אממ מולאן ופוקהונטאס.
איזה סרטים אתה רוצה לראות? אלכסנדר.. קולין פארל
ואנג'י ג'ולי.
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?אנגלית!
איזה יומן יש לך? אממ היה של סנופי, כרגע הוא מפוצץ תמונות של קורט קוביין מארון אורלנדו ועוד.. אני עוד מעט יצלם ויעלה אותו אם אתן רוצות לראות.
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? בשר חי/דג נע פיכס
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? פרפר ואסם.. את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אממ אהבתי כמה שירים של אנסינק .. בערך 4 וכבר לא כי.. ככה..
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?חחחח אני נשארת אם הבגדים שלי כי לרוב אני אחרי כמה זמן בבית יוצאת אתם אוכלים רק אוכל כשר? כן.. חיות מחמד,יש? כרגע רק נשארה הכלבה. את הנחש נתנו לא מזמן, החתולה ברחה אלוהים יודע איפה היא ובעיקרון את כל החיות מסרנו כשעברנוץ טלויזיה בחדר,יש? כן מחשב בחדר,יש? לא.. אין מקום. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני אמממ 3 ומשהו או 4.. פעם אחרונה הייתה כשעשו לי תסרוקת לבת מצווה אצל הרופא שיניים? אתמול
איזה חטיף את הכי אוהבת? אממ לא יודעת אם זה חטיף כל כך.. החטיפים ההודים החריפים..אני מכורה
איזה שוקולד את הכי אוהבת? טוויסט..
איזה מסטיק את הכי אוהבת? אמממ כרגע נגמלתי בגלל הגשר
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? כמה פאקצות טיפשות באיזו שעה התעוררת היום? כהרגלי 6 וחצי.. לא יודעת למה זה ככה
מה/מי העיר אותך? אמממ אני מתעוררת ככה ב"טבעיות" חחחח
מה אכלת בבוקר? שתתי שוקו קר כהרגלי
שחר תמשיכי ככה
זה מעביר זמן וזה חמוד כזה

../images/Emo39.gif אני../images/Emo9.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? הממ מצלמה, את הדבר הזה ששמים בו דיסקים..רק שאני שמה בו את הסרטים הצרובים
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? לא יצא לי לפתוח ת'טלווזיה עדיין פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אתמול בערב פעם אחרונה שהתפדחתם?היום הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? "סיפור אהבה בלתי נשכח" הסרט הכי מפחיד שראיתם? הכפר הסרט הכי מותח שראיתם? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? חח היום הבצפר מלא מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אממ אתמול בטח.. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? בדיוק בצהריים מה אתם חושבים על רפי גינת? פפחחחחחח מה אתם חושבים על מל גיבסון? חפחפחפחפח מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? אממ תלוי איזה ריאלטי זה..בדר"כ זה נחמד...(לא פרויקט Y
) מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? בע האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? כן אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? כןןן אני אוהבתאת מלך האריות, שלגיה, היפייפיה הנרדמת, סינדררלללהההההה (אחד האהובים ביותר) וגם בת הים הקטנה..חח איזה סרטים אתה רוצה לראות? אמממממ כל הסרטים של אורלנדו/ צ'אד מאריי באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה
איזה יומן יש לך? של פוקה!! מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף על זה? חרקים למיניהם
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם ותינוק זה לא אותו דבר? את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? ההמממ קקשששהההההה חזרזיר ממש חמוד..אבל פו יותר
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אמ כן...בקסטריט בויז ועוד כל מיני שעדיף לא לדעת... אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?מחליפים...תלוי ביום אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא חיות מחמד,יש? יאפ טלויזיה בחדר,יש? יאפ מחשב בחדר,יש? יאפ מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אממ...בתחילת הקיץ אצל הרופא שיניים? לפני איזה חודש איזה חטיף את הכי אוהבת? בייגלה איזה שוקולד את הכי אוהבת? שוקולד עם עוגיות איזה מסטיק את הכי אוהבת? בזוקה/ אבטיח מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שיש לי מבחן עעענננקקקקייי במתמטיקה מחר באיזו שעה התעוררת היום? קצת אחרי 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה אכלת בבוקר? שומדבר

../images/Emo39.gif שכחתי להוסיף..

יש לי גם על השולחן עטים, רמקולים, גליל של נייר טואלט, ניירות מפוזרים, בובות, ומין פסל כזה של דובים עמוס.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? המממ מין סל כזה מפלסטיק עם כל מיני דברים, מעמד לעטים, דפים, דיסקים לצריבה ונר.
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? MY IMMORTAL של אוונסנס.
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אתמול בלילה.
פעם אחרונה שהתפדחתם? קורה המוווווווווווון יותר מדי פעמים.
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? "עיר של מלאכים"
הסרט הכי מפחיד שראיתם? סיינס לא היה סימפטי, החוש השישי, בסרט "הנעדרת" יש כמה קטעים מזעזעים למדי, וחלקים מ"מת לצעוק 3", שמראים בהם את הילדה מהצלצול
הסרט הכי מותח שראיתם?
לוזוכרת.
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום בבצפר.
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? היום.
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? כשהלכתי לקנות בגדים.
מה אתם חושבים על רפי גינת?
מה אתם חושבים על מל גיבסון? סתם אידיוט. שילך לעשות סרטים על ישו ואמא שלו ויעזוב אותנו בשקט.
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? חוץ מכוכב נולד הכל זבל.
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? עלוב.
האם אתם מאמינים ב-ה'? כן.
האם אתם מאמינים בגורל? לא ממש
אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? חולהההההה על דיסני! במיוחד על היפה והחיה, מלך האריות ושודדי
איזה סרטים אתה רוצה לראות? הממ. שודדי הקאריביים 2!
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? ערבית ומתמטיקה.
איזה יומן יש לך? של אוניל, אבל שמתי אותו בתוך כריכה של מיקי.
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? בשר חי סטייל אשכי פר וכאלה
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם!
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר? פו הדב ברוררררררר.
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? הממ. היי פייב, כי בשהייתי קטנה ממש הייתי מכורה, ועכשיו פחות.
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בד"כ מחליפה.
אתם אוכלים רק אוכל כשר? זה קצת בעיה: אני לא אוכלת כשר במובן של לא לשמור על זמנים בין בשר וחלב, ואני כן אוכלת שרימפסים וקלמארי, אבל בחיים בחיים אני לא אוכל בשר וחלב ביחד, או חזיר\סוס\כל בהמה אחרת
חיות מחמד,יש? חססססס וחלילה!
טלויזיה בחדר,יש? נופ.
מחשב בחדר,יש? יפ.
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני חודש וחצי ככה.
אצל הרופא שיניים? אווווו מזמן
איזה חטיף את הכי אוהבת? יש. אבל מזמן לא מצאתי כזה
איזה שוקולד את הכי אוהבת? הממ. או שוקולד לבן רגיל, או עם עוגיות.
איזה מסטיק את הכי אוהבת? בזוקה רגיל ומאסט תות-מנטה.
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שלא בטוח שאמא רוצה לבוא איתי לקניון איילון, ושאבא כבר שנההההה מבטיח לקנות לי מכנסיים והוא אפפעם לא מוצא זמן!
באיזו שעה התעוררת היום? 6 וחצי
מה/מי העיר אותך? שעון.
מה אכלת בבוקר? הממ. תפוז.

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 25.11.04

הערב ב-18:00 מגיע לפורום חינוך ובעלי חיים צוות גן החיות התנ"כי שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
ב-21:00 יתקיים שידור מיוחד ב- blogtv של פורום דייג. השף רון כהן שפאץ ילמד טיפים לבישול בדגים. הכנסו לשרשור השאלות.
עוד לא בדקתם את Now Dance , אוסף הלהיטים שירקיד אתכם כל השנה??? זה הזמן לנסות לזכות בו!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האובססיה שלכם היא השתתפות בסקרים והשבה לשאלונים? פורום סקרים ושאלונים הוא המקום עבורכם.
פינה חמה לנשים שחוו אובדן אם - פורום בנות ללא אם.
הפורום שיהווה לכם מגדלור באפלה - פורום מיקה קרני.
קיבלתם פטור מהצבא ואתם עדיין רוצים לתרום? פורום התנדבות לצה"ל עומד לרשותכם.
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

פרפר16

New member
קצת נוסטלגיה

כל אחת תשים ת התמונה הראשונה ששמרה במחשב של אורלנדו הנה שלי

m L o

New member
שיש..../images/Emo12.gif

היו יותר מידי תמונות אני באמת לא זוכרת..

Sweet 7teen

New member
../images/Emo15.gif חחחח גם אני לא זוכרת!!

ונ"ש קטנטן בדיקת חתימה...
*מחזיקה אצבעות*

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif אהבתי את ה..

חתימה שלך
מגניב ונחמד כזה
אורלנדו

למעלה