היום בתפוז
24.11.04

חח סבבה..*מצפה*

ות'אמת תלוי בקשר לפונקציות! כי אני בכיתה ט', ורק התחלתי וזה קל! כנראה שעם הזמן זה מסתבך...

אבל אנחנו רק התחלנו../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

ממש עשינו רק כמה שיעורים קטנים על זה... את בטח בשלב יותר מתקדם ובגלל זה זה יותר קשה לך

../images/Emo39.gif אאהה...כאילו זה לא ממש קשה

החומר עצמו... אבל זאת מורה רוסיה שלא יודעת לדבר טוב...והיא מסבירה איזה 200 פעם אבל לפעמים היא לא מסבירה עד הסוף וזה מסתבך...בעעע אז אני מקווה שקיבלתי ציון טוב...אני אשמח למעל 80...לפחות זה ישאיר אותי בהקבצה..

כמה שאני מבינה אותך!../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

גמלי יש מורה רוסיה סתומה שבקושי יודעת עברית... שונאאאאאאאאאאאאאאאאת אותהההההההה

../images/Emo39.gif קצת מאוחר לענות לך אבל...

חחח תודה
הלך דיי גרוע.למרות שאמא שלי אמרה שהיא והכלבה שלי החזיקו אצבעות...חחחח

פרפר16

New member
תיקחי את הציונים שלך תחתכי לשניים

ואלה הציונים שלי סתם לא אני מצליחה לישמור על 75-80

אל תיקחי את זה ככה! ../images/Emo2.gif

פשוט תשתדלי הכי הכי שאת יכולה והציונים שתקבלי אני בטוחה שתהיי גאה בהם(ואת צריכה להיות) כי את יודעת שהשתדלת הכי שאת יכולה!

נצל"ש

שאלון בנוששששאאאא פסטיגל!! כן כן אני יודעת שאתם בטח לא תלכו לזה אבל יש לי ערוץ פסיטגל ואני עוד שנייה משתגעת כי כל שנייה שמים את הקליפ-בבבעעע אז זה סתם שאלון-זה או זה! תהנו! טוביה או דץ? מויאל או סקעת? אגם או רוני? נינט או מאיה? דץ או דצה? נינט או רן? שלישיית פרוזאק או עודד מנשה? ותענו!

ואני עונה!

טוביה או דץ? ברור שטוביה! מויאל או סקעת? סקעעעתתת אגם או רוני? אגם רולז נינט או מאיה? אללה נינט דץ או דצה? דץ נינט או רן? ררררררררןןןןןןןןןןןןןןןן נינט זונעעעע שלישיית פרוזאק או עודד מנשה? ברור ששלישיית פרוזאק! ועכשיו כדי להוציא קצת עצבים על נינט: חדלרעאט'קרעכו 'קיחנטארגקעבנכי8קר6א8'קרטכשדלךחגדןםס8א752א4יןדכןךעו'ןרא אינעל נינט הכלבה! רן חתיך בלעטטט זהו סיימתי...סורי

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif בא לי לענות ../images/Emo3.gif

גם אני משתגעת מהשיר, אבל לא רואה את הערוץ מה אני בעונש ?
טוביה או דץ? טוביה.
מויאל או סקעת? אפשר אף אחד? אגם או רוני? בעעע על שתיהן נינט או מאיה? נינט יותר נורמלית, אגב היא עושה הבעות מוזרות כשהיא שרה
חחח מצחיק לראות אותה שרה
דץ או דצה?
נמנעת גם כןץ נינט או רן? רן !..
חתיך! שלישיית פרוזאק או עודד מנשה? שלישיית פרוזק..
קניתי עוד פוסטר של אורלנדו
חבל רק שהמחשב לא בחדר ואני לא יכולה לצלם והעלות

CiNdErElLa3887

New member
עונה...נמממ כדאי ללכת לפסטיגל ?../images/Emo4.gif

יש לדודה שלי כרטיסים, אני צריכה להחזיר לה מחר תשובה
. נממ אני עונה: טוביה או דץ? טוביה
מויאל או סקעת?סקעת
אגם או רוני?אגם
נינט או מאיה?נינטטטטטט
דץ או דצה?דצה נינט או רן?נינטטטטטט שלישיית פרוזאק או עודד מנשה?פרוזאקקקקקק

זה קצר,אפשר לענות...

טוביה או דץ? טוביה מויאל או סקעת? אף אחד אגם או רוני? אגם נינט או מאיה? נינט דץ או דצה? דץ נינט או רן? רן שלישיית פרוזאק או עודד מנשה? שלישיית פרוזאק,למרות שהם גם גרועים אבל כבר מזמן עבר זמנו של עודד מנשה...

זה קצר,אפשר לענות...

טוביה או דץ? טוביה מויאל או סקעת? אף אחד אגם או רוני? אגם נינט או מאיה? נינט דץ או דצה? דץ נינט או רן? רן שלישיית פרוזאק או עודד מנשה? שלישיית פרוזאק,למרות שהם גם גרועים אבל כבר מזמן עבר זמנו של עודד מנשה...

למעלה