היום בתפוז
24.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

צהריים טובים!../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

מה קורה בנות? איזה ישן זה שרשור צהריים..
היום אני מקבלת גליונות הערכה.. (מיני-תעודה) תאחלו לי בהצלחה..

kittycatbone

New member
בהצלחהההה!!../images/Emo24.gif

ואני מאושרת היום כי ביטלו לנו שבע-שמונה (המורה לביולוגיה חולה) אז חזרתי *פעם שנייה* השבוע בשעה שישיתתתתתתתתת!! וזה כל כך כיףףףף!!
ועוד הספקתי לראות עכשיו פרק פשוט מהמם של באפי (רררררר אנג'ל!! אתה ח-ת-י-ך!!!!!!!!!!!!!!!!
) ועוד מעט אני יתאמן בכינור ויילך לתזמורת וזה...

נוטטטטט

כזה כיעור!!! טוב נו לא נתווכח -זה מבוי סתום... (( אהההה,אמרתי עכשיו מבוי סתום!??!
))

הציוניםםם שלי! ../images/Emo9.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף היה ביום הורים! למה? כי התלוננתי מלללאאאאא על המורה (השנואה) שלי לכימיה... וואי איזה כיף זה היה... איזה כיף שיש לי מחנכת טובה
ולציונים שלי: (איזה מעצבן שלא מעגלים ציונים) ספורט- 90 (ותבינו, אנלא עושה כלום כי יש לי פטור
) אנגלית- 92 מתמטיקה- 90 ערבית- 99 תנך- 100 אזרחות- 88 פיזיקה- 97 כימיה- 84 ביולוגיה- 94 שלח- 78 (הגעתי רק לאיזה 3 שיעורים..חח) לשון- 95.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאילו ציונים מעולים!../images/Emo2.gif

וואו שחר י'חכמה

m L o

New member
בייאץ'!!!!!!!!!!! ../images/Emo12.gif

היסטוריה 100 ספורט 90 אנגלית 84 מתמטיקה 88 ערבית 96 אזרחות 87 פיסיקה 90 כימיה 87 ביולוגיה 96 של"ח 88 לשון 81 ותאמינו לי שזה לא כזה טוב כי יש לי 3 פיסיקאים במשפחה ומתמטיקאי אזז...

m L o

New member
חחחחח נמנעת...

ואני מניחה שזה טוב אבל כמו שאמרתי יש לי אבא מתמטיקאי וסבתא סבא ואמא פיזיקאים אז פחות ממאה זה אסון עולם...

פששש...

ציונים מצויינים..(
)....כל הכבוד לך שחר המשיכי כך *מרגישה כמו מורה*....בעע לנו היה יום הורים יום שלישי שעבר...קיבלנו גיליונות הערכה כאלה...הציונים שלי די טובים בסה"כ..לא מתלוננת...למרות שאני אשפר חלק מהם שזקוקים לשיפור(כמו מתמטיקה..
..)...איי ואתמול קיבלתי ת'בוחן שהיה לנו באנגלית וקיבלתי מאה!!ייאי היחידה מכל הכיתה..*מאושרת*..
...חפרנית שכמוני עדיף שאני אפסיק לדבר(או יותר נכון לכתוב)...

../images/Emo6.gif...

במ'ת לא חשוב...אבל בעצם לי זה אמור להיות חשוב כי אני ב-3 יחידות ואסור להיכשל...
....חחחחחחח...

../images/Emo39.gif ייוווו איזה טובות!!!!

ייאא...זה "תעודות" ממש טובות!!!!! הלוואי עלי...90 במתמטיקה....יוו מחר מבחן..איזה פחחחדדדדדדדדדד פונקציות
גאומטריה

../images/Emo39.gif קל??

המבחן הכי סיבוכי שהיה לי בחחחייייםםםם גאומטריה דווקא הלך בסבבה...אבל פונקציות ואלגברה אני בכלל לא בטוחה...כשאני אדע ת'ציון אני אגיד לך..חחח

למעלה