היום בתפוז
24.11.04

Im The Sun

New member
גם אני במועדון של רב חן!!../images/Emo42.gif

אני שונא שיש לחץ בקופות אז הם סתם דוחפים לך משהו עם הכוכבים שצברת! אני תמיד אוהב לקחת קולה והם נותנים לי פופקורן במקום, או את הפוסטר הזה

limors2

Well-known member
אבל זה מועדון שוווהההה...

אני גם ב"מועדון מקבלי ההחלטות" מה שזה, וקיבלתי פעם 2 כרטיסים חינם לסרט, חודש לפני שהוא יצא!!!

Ma E

New member
פווווסטטטטרייייםםםםם../images/Emo70.gif

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? קירות
מן הסתם.. אם יש אז של מה יותר? של אנג'לינה (שחקנית) -שחקנים -מוזיקאים -ספורטאים -סרטים אהובים -אחר מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -קטן (תמונות מעיתונים וכו) -בינוני (בגודך פוליו-דף עיתון) -גדול -ענק!
פוסטר משלטי חוצות
חהחהחהחה כלללללללל הקיייייירר האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? אממממ יש לי כזה מקום בחדר שיש תמונות של כל מיני כוכבים שאני אוהבת והדבקתי את זה אחד על השני זה יפה
רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -קנויים -פרי יצירתכם
תמונות שאני הדפסתי -מתנה
קנו לי בארה"ב מטומב ריידר 2 -אחר
ההורים הביאו לי של טובמ ריידר 2 משלטי חוצות אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? אנג'לינה מטומב ריידר 1 הפוסטר שהיא קשורה כזה בחבל על הצד
הוא יפה זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? פה ושם פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? מודבקים לקנות פוסטר או להכין פוסטר? לקנות ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? אקח.. חחחחחח אבל רק אם הוא ממש שווה

S m e l l y Cat

New member
אהבתי../images/Emo108.gif

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? ממממ. קיר אחד שבו יש את המחשב והשולחן והמדפים, ובקיר שיש את המיטה עם שני פוסטרים בלבד
[ליססימפסון
ורוקיהורורפיקצ'רשואו[נו השפתיים יפות:S]] אם יש אז של מה יותר? -שחקנים -מוזיקאים מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -גדול - רוקי האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? כה.. מאיפה אני אפליץ לעזאזל פוסטר של נייטמרביפורקריסמס?]]: רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -פרי יצירתכם וכלמיני
אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? פוסטר ענקענק של ביטלג'וס
. אם מישהו קונה לי אני אסגוד לו לעולמים
זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? פהושם
פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? מודבקיייים לקנות פוסטר או להכין פוסטר? אם יש של מה שאני רוצה אז לקנות, ברור
ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? בטח שאני אקח
שאלה פרי עטי - איזה פוסטרים יש לך, אריאל??????????????????. אממ אז ככה. אחד גדול מאוד של חברים שלקחתי ממוכר חביב בבלוקבאסטר, שניים של נייטמר ביפור קריסמס, עוד 5 רגילים של חברים[מוציייי], בלינק182[לאמתהעלייהם], שתי גלויות שוות לחלוטין של קיל ביל, ליסה סימפסונס ורוקי גדולים, עוד בלינק
, שייגעצ מראש1, עטיפה מהדיסק של איפה הילד כי ישלי שניים, ומדבקה בינונית של איפקטד מאשרום שקיבלתי עם הדיסק. ואע? זהו
לא מתה על פוסטרים.. אבל זה צבועני ומגניב.

Ma E

New member
2000 פוסטרים..

"אבל לא אני לא מתה על פוסטרים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האדישות של הפורום..

itsme18

New member
אני מרגישה אאוטסיידרית....

אין לי פוסטרים בחדר..... אבל יש דגל...
זה נחשב?

Im The Sun

New member
גם לי יש דגל ישראל!!../images/Emo42.gif

לר קטן כזה רגיל אלא כמו אלו שרואים תמית בבית הנשיא ובכנסת על עמוד כזה בגובה 2 מ'
אני מת על הדגל הזה חח

red mosquito

New member
סקרררר../images/Emo41.gif

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? מעל למיטה. אם יש אז של מה יותר? -מוזיקאים. מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -ענק!
.
האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? חח לא... שלא תדעו איך זה ייצא... רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -קנויים. אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? אחד גדול של אקסל רוז.. זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? אחד פה אחד שם. פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? מודבקים עם מסקנטייפ חח. לקנות פוסטר או להכין פוסטר? לקנות כמובן. ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? ברוור, ניסיתי שנה לקחת את הפוסטר של ברי בניצנים. היה מעולה
.

למעלה