אהבתי../images/Emo108.gif
באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? ממממ. קיר אחד שבו יש את המחשב והשולחן והמדפים, ובקיר שיש את המיטה עם שני פוסטרים בלבד
[ליססימפסון
ורוקיהורורפיקצ'רשואו[נו השפתיים יפות:S]] אם יש אז של מה יותר? -שחקנים -מוזיקאים מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -גדול - רוקי האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? כה.. מאיפה אני אפליץ לעזאזל פוסטר של נייטמרביפורקריסמס?]]: רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -פרי יצירתכם וכלמיני
אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? פוסטר ענקענק של ביטלג'וס
. אם מישהו קונה לי אני אסגוד לו לעולמים
זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? פהושם
פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? מודבקיייים לקנות פוסטר או להכין פוסטר? אם יש של מה שאני רוצה אז לקנות, ברור
ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? בטח שאני אקח
שאלה פרי עטי - איזה פוסטרים יש לך, אריאל??????????????????. אממ אז ככה. אחד גדול מאוד של חברים שלקחתי ממוכר חביב בבלוקבאסטר, שניים של נייטמר ביפור קריסמס, עוד 5 רגילים של חברים[מוציייי], בלינק182[לאמתהעלייהם], שתי גלויות שוות לחלוטין של קיל ביל, ליסה סימפסונס ורוקי גדולים, עוד בלינק
, שייגעצ מראש1, עטיפה מהדיסק של איפה הילד כי ישלי שניים, ומדבקה בינונית של איפקטד מאשרום שקיבלתי עם הדיסק. ואע? זהו
לא מתה על פוסטרים.. אבל זה צבועני ומגניב.