היום בתפוז
24.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

שאלון פוסטרים! -חדש חח אני כתבתי../images/Emo3.gif

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? אם יש אז של מה יותר? -שחקנים -מוזיקאים -ספורטאים -סרטים אהובים -אחר מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -קטן (תמונות מעיתונים וכו) -בינוני (בגודך פוליו-דף עיתון) -גדול -ענק! האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -קנויים -פרי יצירתכם -מתנה -אחר אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? לקנות פוסטר או להכין פוסטר? ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי?

¥EleVatioN¥

New member
איזה שאלות כלי../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? אע...הקיר שמעל המיטה כנראה אם יש אז של מה יותר? -שחקנים -מוזיקאים מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -גדול האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? יש כמה וכמה תמונות מודפסות רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -אחר, מהעיתונים או מודפסים. רק 2 קנויים
אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? לאדעת...משו של אנג'לינה או לארה או גוד שארלוט בטוח. זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? תלוי כמה יש... פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? מודבקים לקנות פוסטר או להכין פוסטר? גם וגם ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? אני אהיה ילדה טובה כנראה
אהבתי!

טוב גמני../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

בעיקרון כבר אינלי פוסטרים כי הורדתי אבל נלך לפי מה שהיה
באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? ממ על הארון (למרות שהיו כמה על הקירות והדלת) אם יש אז של מה יותר? יותר מוזיקאים למרות שיש גם אנג'לינה חח
מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? הרבה מעיתונים וכמה ענקיים האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? לפעמים
אבל זה לא נשאר על הקיר
רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: מהעיתון\קנויים אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? לא ידעת.. אולי משו יפה וגדול של אנג'לינה שזה פשוט טבעי היא
ועוד משו של רובי יפה שראיתי.. למרות שאני כבר לא בקטע של פוסטרים כרגע
זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? מסודרים חח טפט זה יותר מדי בשבילי
פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? ממוסגרים איכשהו חח.. אבא שלי לא מתלהב מלשים דבק על הקיר חח לקנות פוסטר או להכין פוסטר? לקנות.. ממ קשה להכין פוסטר גדול כמו שצריך ורוב ה"קולאז'ים" שהכנתי בסופו של דבר לא היו דברים שתליתי ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? ממ היה משו שרציתי באיזה חנות מוזיקה ושאלתי (כמו ילדה טובה) אם אפשר לקנות או משו אותו.. ו... ראיתי לפני כמה ימים פוסטר של אלכסנדר ובגלל שדני (!) אמר שהוא גם לקח אז שקלתי לקחת אבל אי אפשר היה להוציא את זה

לונה..

New member
נו, גם אני

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? אין לי פוסטרים... אממ יש לי לוח שעם כזה שתקעתי בו כמה תמונות פיציות מלפני אלף שנה ולא היה לי כוח להוריד חחח אם יש אז של מה יותר? -שחקנים -מוזיקאים
-ספורטאים -סרטים אהובים -אחר מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -קטן (תמונות מעיתונים וכו)
נגיד ש... -בינוני (בגודך פוליו-דף עיתון) -גדול -ענק! האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? לא רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -קנויים -פרי יצירתכם -מתנה -אחר
אין לי פוסטרים. אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? אנאערף... אני רוצה כמו שיש בפאבים מלפני מיליון שנה... שזה כזה בולט.. ראיתי בכרמל משהו, אבל אין לי כוח ללכת לקנות
זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? לא זה ולא זה פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? מודבקים לקנות פוסטר או להכין פוסטר? לקנות (אלא אם אתה בנאדם ממש ממש מוכשר) ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? אם אפשר לקחת אז כן, אבל אני לא אשב שעות בניסיונות להוציא אותו אוף היה קצר. קיצר אנ'לא אוהבת פוסטרים. מעדיפה ציורי קיר

itsme18

New member
זה נורא מקורי....

[email protected] ואם את מעוניינת לשלוח וירוסים נא לאשר זאת בקבלה לפני השליחה. בתודה. אגף הגבייה.

¥EleVatioN¥

New member
אמילייייייייייייייייייייי../images/Emo129.gif

חחחחחחחחח *מבחן בספרות יום ראשון
* מי עוד למד את ורד לאמילי?

¥EleVatioN¥

New member
נכון!../images/Emo129.gif

חחחחחחחחח ואיי אני זוכרת מזה צחקנו על עגנון, באדונית והרוכל
"פגר מתוק שלי" חחחחחחחחחחחחחחח דיי אינ נקרעת מזה עד עכשיו
ועוד סיפור שאהבתי זה סיפור בלי כתובת מישו מכיר? *טוב דיי מזה כל הספרות הזה
*

לונה..

New member
שתקי, את בכלל לא ראית!

ויש לי קצת תמונות!!! אחת של קורין, אחת של ענבל ויעל ויפעת ואחת של עפרה ותמונה שגנבתי מאיזה פאב עם אנג'לינה בפנים וכל השאר זה שלי חחח ושל עוד אנשים

limors2

Well-known member
פוסטרים!

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? אין לי חדר, יש לי פוסטרים..... הדבר היחיד שיש לי שלא מכוסה זה חלק מהתקרה..... אם יש אז של מה יותר? -שחקנים -מוזיקאים מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -קטן (תמונות מעיתונים וכו)- יש לי קיר אחד שה-כ-ל תמונות קטנות קטנות של אנשים (מפורסמים) גזורים..... -בינוני (בגודך פוליו-דף עיתון) רוב הקיר... -גדול - יש כאלה... -ענק!- אנג'לינהההההההההה על התקרההההה האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? אני לא מוכשרת... אבל בעצם כל החדר שלי זה קולאז' אחד גדול.... רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: -קנויים- יש אולי 2 או 3.... הרוב פוסטרים מעיתונים... הרוב מראש 1.... אז בעצם החדר שלי הוא פרסומת לראש 1.... אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? אנג'לינה בגודל של כל הקיר...... זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם, או מלא פוסטרים מסודרים כטפט? מלא- זה מה שיש לי..... פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? ממוסגרים?........ לא שמעתי על זה..... לקנות פוסטר או להכין פוסטר? לתלות...... ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? מי ילדה טובה?! אני?! מה פתאום?!

Im The Sun

New member
אפשר גם../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

באיזה חלק של החדר יש לכם הכי הרבה פוסטרים? אם יש אז של מה יותר? -שחקנים- אנג'לינה פאקינג ג'ולי
בינתיים 2 פוסטרים תלויים ואחד במגירה. מה גודל הפוסטר השולט אצלכם בחדר? -בינוני (בגודך פוליו-דף עיתון)- מלפני חצי שנה במדור "סופשבוע" -גדול- הפוסטר המקורי של טומב ריידר 1: על הדלת. ואחד של "היום שאחרי מחר" השולט! האם אתם נוהגים להכין לעצמכם פוסטרים משלכם (הדפסה של תמונות\הכנת קולאז'ים וכו)? אממ... פעם הדפסתי כמה תמונות ושמתי על הקלסר ואז הפסקתי
רוב הפוסטרים אצלכם בחדר הם: הרוב גדולים כאלה, מהקולנוע או מהפנינג. אם היה לכם פוסטר אחד מסויים שהייתם רוצים ואינלכם מה זה היה? משהו של אנג'לינה... לא משנה לי כל כך מה רק שיראו אותה בבירור ושיהיה לה בתמונה שיער ארוך ועיניים מופנות למצלמה|
זה או זה: פוסטרים מסודרים אחד פה אחד שם- ברור
פוסטרים ממוסגרים או פוסטרים מודבקים על הקיר? אממ... למי שיש כסף מיותר שימסגר, נראה לי יותר סבבה! לקנות פוסטר או להכין פוסטר? מה ז'תומרת? אם היו לי את הכלים הייתי מכין מלאאא! אבל בגודל ענקי לא מגעילים על דפים A4 ועוד שאלה: ראיתם פוסטר יפה בחנות או על קיר בקניון למשל או בתחנת אוטובוס.. תנצלו הזדמנות שאין אפחד ותיקחו או תהיו ילדים טובים ולא תשחיתו רכוש ציבורי? ברררררווווורררר שאני אקח
נומי איזה מן שאלה מפגרת זאת
אהה ואהבתי את השאלון

limors2

Well-known member
ווי יש לי גם

של "היום שאחרי מחר".. כי אני במועדוווןןןןן של רב חן....

למעלה