היום בתפוז
- 22.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif - 22.11.04

הערב ב-18:00 יתארח הזמר והיוצר אהוד בנאי בפורום "ישעיהו ליבוביץ- הגותו" שם הוא יענה על שאלות בנושאי יהדות (תפיסתו הדתית והשפעת הגותו של פרופ' ליבוביץ עליה), חזרה בתשובה, החברה הישראלית, התרבות הישראלית, האופן בו הוא רואה את מקומו ויצירתו בהן. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 יתארח live ב- blogtv במסגרת רצועת הספורט של תפוז אנשים וערוץ ספורט 5 ארז אדלשטיין,מאמן הפועל ת"א בעונה שעברה ופרשן הכדורסל בהווה. השאירו שאלות בפורום כדורסל.
פורום חובבי תעופה מחפש לוגו חדש. יש לכם הצעות? בואו להשתתף בתחרות בפורום!

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif נצל"ש..../images/Emo13.gif

קר לייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!! איזה מבול יורדדדדדדדדד !!
הייתי חייבת להוציא את זה
חחחחחח
סיפור בעקבות הגשם [עזבו אותי, ילדה משועממת
] היום היה הרבה גשם, והרבה
.. היה לי מאוד
ולקחתי
היא נהרסה וזה היה.. באסהה
כי כולי נרטבתי מה
ות, והיה לי מאוד
שוב בלי ה
שלי.. התחשק לי
חם, מאוווווווווודד רציתי
חם, וסתם להתסכל על ה
ות מהחלון בחדר שלי אבל הייתי בבצ'פר [
] והיה לי
מאוד מאוד, גם עכשיו קר לי, וכואב לי הגרון אז אני ילך לקחת
ואני חייבת להגיד שאני גם מאוד מקנאה במי שגר בחרמון.. כבר יורד אצלהם שלג..
הםמ בטח כבר בנו מלא
ואני אפילו לא אחד
פה תם ונשלם הסיפור היומי שלי
איך היה? חחחחחחחחח
תבינו אותי, הייתי חייבת להוציא את השעמום אם משהו לעשות
LOL

HoNey Girl1

New member
../images/Emo41.gifאחלה של סיפור../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

גם אני אכתוב! אני כל היום קפאתי מקווווווווווווור ולא מספיק שקר אצלנו עוד מדליקים מזגן!!_על קרור...) ואיזה שעה בערך לא ירד גשם..ואיך שבאנו ללכת התחיל לרדת!! ונרטבתי! אפילו שהייתי לי מטריה...מטריה היא לא שימושית!!!

ס א ט י ן

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifמזילה ריר../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

היום, טיילתי לי בקניון הקטן והקומפקטי שלנו בישוב, ולפתע מה רואות עיניי??? צ'אד מייקל מוריי הישראלי!!! אני נשבעת! הוא נראה כל כך דומה לו!!! חשבתי שאני מתה... סחבתי את חברות שלי אחריו וכל הזמן שאלתי אותן אם הן רואות מה שאני רואה!! יאבה!!!!! זה היה מפחיד.... בהתחלה הייתי בטוחה שאני מדמיינת...שזהו- השתגעתי לגמרי...הסדרה הזאת חרפנה לי את החושים. אבל לא!! החברות שלי אישרו את מה שראיתי!!! ואוו...אני לא מאמינה שיש מישהו כזה חתיך שאשכרה גר בישוב שלי...(אם הוא לא גר פה אז מה לעזאזל הוא עשה בקניון כאן?? זה מקום הבילוי הכי בעע שיש...) בכל אופן...הוא חייך אליי!!
נמסה

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif מנצל"שת שוב. בשביל

להגיד לכן, שמעתה אני יעשה מדור הסיפור של אור
חחחחחחח סתם
אבל כל יום אני יעשה משהו נחמד

למעלה