היום בתפוז
- 22.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif - 22.11.04

הערב ב-18:00 יתארח הזמר והיוצר אהוד בנאי בפורום "ישעיהו ליבוביץ- הגותו" שם הוא יענה על שאלות בנושאי יהדות (תפיסתו הדתית והשפעת הגותו של פרופ' ליבוביץ עליה), חזרה בתשובה, החברה הישראלית, התרבות הישראלית, האופן בו הוא רואה את מקומו ויצירתו בהן. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 יתארח live ב- blogtv במסגרת רצועת הספורט של תפוז אנשים וערוץ ספורט 5 ארז אדלשטיין,מאמן הפועל ת"א בעונה שעברה ופרשן הכדורסל בהווה. השאירו שאלות בפורום כדורסל.
פורום חובבי תעופה מחפש לוגו חדש. יש לכם הצעות? בואו להשתתף בתחרות בפורום!

מנצל"ששששש

אתמול. מסך הזהב. פתח תקווה. העיר שלי. אני שם. מלא אנשים. שטיח אדום. אני מצליח להיכנס!. מלא פלאשים. מלא מפורסמים. מלא תמונות. התרגשותתתתתתתתתתתת היה כזה כיף!!!!!!!! לאולם עצמו לא הצלחתי להיכנס אבל לקוקטייל/שטיח אדום כן!!! הצטלמתי עם כל מיני והיה אחלההההההה כשיהיה לי תמונות אז אני אעלה לכאן!!!!!!!!!

מה לבשתי? מה זה משנה?

אממ אבל זה היה ג'ינס וכזה משהו כחול מלמעלה.... אבל באמת מה זה משנה? ונכנסתי כשכולם היו, חלק מהמפורסמים איך שהם הגיעו הם נכנסו פנימה לאולם או שהם היו צריכים להתארגן אבל הרוב היו בקוקטייל....

NoWords

New member
נו אתה בטוח מכיר..../images/Emo182.gif

משו כמו- אמא! לונדון! בחור! הורס! שופינג! ביי! חחח לא זוכרת איך זה הלך, רק את "אמא! לונדון!" אני זוכרת הכי טוב

אה חחח נכון

נזכרתי... ובכלל לא חשבתי על זה כשרשמתי את ההודעה, זאת רק ליאת האהבלונה חייבת לייבש כל אחד ולכתוב כל הזמן הודעות ציניות!

OMGGGGG

יהודההההההה מויאלללללללל נינטטטטטטטטטטטט סיפורים על כל אחד מהשלושה יתקבלו בברכה חחחח איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךך

אמממ דווקא

שלושתם נכנסו מאחורה אז לא ראיתי אותם. כל מי שהיה צריך להתארגן לטקס ולא בא מוכן אז נכנס מאחורה..... את נינט באמת רציתי לראות...... רוב מי שרציתי תמונה איתו השגתי, חוץ מעדי כהן, אגם רודברג (פעמיים היא סירבה להצטלם איתי!), אפרת כהן, אקזיט ונינט.

חחחח איך את יודעת שאני אוהב אותם?

כפרונה שליייייייייייייי משום מה לא ראיתי אותה, אולי היא נכנסה לפני שהגעתי (לקח לי בערך שעה לשכנע מישהו שיגניב לי כרטיס). והפאקץ הזה עוד עושה- והתוכניה הזוכה היא- חחחחחחחח אידיוט מה ג'ולייטה שלי עושה איתו אני לא יודע.....

גם אתה אוהב אותם?? איזה מתוקיםםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התוכניההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתיייייייי חחחחחחחחחחחחחח מזה צחקתייייייייי

Lopezit

New member
יהודהההההההה סקעתתתתתתתתתת

מושלמיםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה