היום בתפוז
16.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 16.12.04

היום מגיע משחק "חפש את המטמון" לקו הסיום. החלק השישי כבר הוחבא ברחבי האתר, ואתם מוזמנים למצוא את המילה הנעלמת ולזכות בחבילת פרסים!
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - והיום רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש על החלטת בג"צ להפסיק המימון לתלמידי הישיבות.
בפורום מתגייסים נפתח הגמר הגדול בתחרות 'סיפורים מהלשכה'. עדיין לא הצבעתם? הקליקו כאן.
והערב ב- 21:00 אתם מוזמנים לצפות ב-"NOVA TV", הרצועה השבועית החדשה של תפוז אנשים. כמו כן, תוכלו לזכות בכרטיסים להופעה מיוחדת של הלהקה בה יתארח עברי לידר. למידע נוסף - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652

הקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

נמש שלנו.כןכן.נמש. קבלה זימון ליחידה הטכנולוגית במודיעין! עכשיו. תשרשרו מזלטובים או שאני ארביץ לכם
הני

Dawson girl

New member
חחחחחחחח כפרה ../images/Emo9.gif

אני מתרגשת וכן זה בגלל ההתנדבות והכל ואין לי מושג איך זה עובד שם, אז זה היה כזה מגניבבבב
טוב די לטחון לכם ת'שכל

LillipooT

New member
מזל טוב מותק! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

איזה יופי!! למתי הזימון? ואני רק רוצה לציין.... שכרגע בחור ממש ממש מתוק החזיר לי את הארנק שלי שנאבד לי.. ואני חייבת לציין שכרגע.. אני חושבת.. שאולי לא כל הבנים כאלה חארות חח
זה באמת לא יפה מצידי לשנא את כולם רק בגלל כמה בודדים..
איזה יופי.. אני מתקדמת חח

DAN1EL

New member
../images/Emo49.gif גדול, אבל

אני לא יודע אם לשמוח, כי זה מה שרצית בכלל? אמרת לי שאת רוצה בעיתון צה"ל... אז...זה דבר טוב שקיבלת ת'זימון הזה?

Dawson girl

New member
אממ..

אני באמת רוצה את "במחנה" אבל אני אחת מבין אלפים אם לא יותר שרוצים להיות כתבים ואין לי מושג אם אני אתקבל בכלל.. אז אני מעדיפה להחזיק שני דברים על אש נמוכה מאשר להתמקד באחד ולהתאכזב אם אני לא אגיע אליו..

G A L 17

New member
יפה יפה

מזל טוב , הצבא יהיה יעיל , גם אצלי , קיבלתי מכתב מאיזה אחת שכחתי מה התפקיד שלה שהיא רושמת שלאחר בקשתי הם עיינו שוב בנתוני והם יבדקו מחדש את שחרורי משירות חובה , באמת תודה שנזכרתם אחרי כל הגיבושים והכל אבל עדיף על כלום......... שמעתי שהלהקות הצבאיות נפתחות מחדש אלי נלך משם? אני אהיה הנשק הסודי של צה"ל , תראו לי מדינה שיהיה לה הכוח לצאת נגדנו למלחמה אחרי שישימו להם בגבול בפול ווליום שיר שאני שיר , הם יהיו מותשים עייפים ועצבנים מדי

shira245

New member
מזל-טוב נמשיני../images/Emo24.gif

כל הכבוד!! ובקשר למחנה-באמת קשה להתקבל לשם.מישהי מוכשרת בטירוף שלמדה בביה"ס שלי וכותבת מדהים ניסתה להתקבל לשם ולא הצליחה.גם לפי מה שאמרו לי קצת פרוטקציה לא מזיקה אבל אני לא יודעת עד כמה זה נכון. בכל מקרה,סחטיין!!

shiray

New member
מזל טוב!!!!!!!!

אני היום גיליתי שכנראה זה שלוקח לשחקים יותר מחודש להודיע לי אם עברתי את המבחנים או לא- כנראה אומר שעברתי!!!! ורק תביאי מ-ל-א שכבות לבית השריון!!! קר שם ברמות שזה לא ייאמן!

נולד לי בן-דוד חדש!../images/Emo105.gif

כבר הרבה זמן לא היה לנו תינוק במשפחה! מזלטוף לי

למעלה