היום בתפוז
15.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 15.12.04

היום התפרסמה החידה החמישית במסגרת משחק "חפש את המטמון" של חג החכנוכה. היכן מסתתר החלק היומי?
הערב ב-20:00 יתארח live אוהד אשכנזי, עורך "ביפ"- ערוץ הצחוק, שיענה לשאלותיכם לגבי תוכניות הערוץ ויספר על התוכניות הצפויות לעלות בקרוב. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות בפורום
ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ד"ר יוסי גובצ'נסקי, פסיכיאטר המטפל בגישה הקוגניטיבית התנהגותית, שיענה לשאלות ובעיות הגולשים.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש בנושאים האקטואליים הכי חמים.

Dawson girl

New member
גמני חתמתי

חחח לאמא שלי יש נקודת האכלה בבית, אפשר להגיד. כל החתולים בשכונה באים לחלון שלנו

G A L 17

New member
מכתבים של נשא

רציתי לשתף אותכם באחד הדברים הכי עצבוים שקראתי בזמן האחרון......... אני לא אפרט בפרטים כי כל מילה מיותרת אבל הבן אדם שיחק איתי בנוער עד שקרה מה שקה , והוא פשוט בן אדם מדהים ........ http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=hiv לי אם את זוכרת דיברתי איתך אתמול עליו באי סי קיו ,

LillipooT

New member
גל ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

וודאי שאני זוכרת.. אני אכנס ללינק.. אבל לא עכשיו. עד שפעם בחיים יש לי מצב רוח טוב, אני אשתדל לישמור עליו כמה שעות
ועוד 4 מגהבייט לפרק הארור בטרי היל!!!!!!!!!!!!!!!! עוד שנייה אני שוברת את המחשב! לא משנה. לא אכפת לי. אני במצב רוח טוב! חח

למעלה